Aaay cok sevindim.insallah bizde yasariz bunlari karaca3521 . Cok mutlu oldum senin adina.iyi bayramlarrrrSlm arkadaslar bugun bebislerin cinsiyetini ogrendik,bi kiz bi oglumuz olcak Allah in izniyle...
Canim gecmis olsun. Hayirlisi Allahtan. Saglikli hayirli olan buymus. Kendine iyi bakMerhaba arkadaşlar malesef güzel haber veremicem size 10.gun test sonucum <2 gebelik negatif yine hüsran hayırlısı allahtan diyorum artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
Ramazan mübarek gün çok içimden gelerek dua ediyorum hiç ummadığın bir anda Allah seni mucizeyle karşılaştırsın Allahtan umut kesilmez .Hayırlısı olsun inşallah .Merhaba arkadaşlar malesef güzel haber veremicem size 10.gun test sonucum <2 gebelik negatif yine hüsran hayırlısı allahtan diyorum artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
Pozitif yazarım inşallah seni de topiğe Patasana.Güzel dileklerin kabul olsun inşallah,her zaman böyle pozitif ol.İyi düşün ve inan ki güzel olsun herşey.Günaydın canlarım benim,dün Kıbrıstan geldik.Pazartesi günü çok şükür transferim oldu.Bir akşam Ctıy Royal Otelde dinlendik.Dün sabahta İstanbula geri döndük.Çok şükür şimdi iyiyim.Herşeyi zamana bıraktık artık.Gerisi Allahtan...İnş Allahım nasip eder hepimize hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzdün bebekler...
Çok üzüldüm Umutnur.Ama mücadele etmeyi ve inanmayı ve tedaviyi asla bırakma lütfen.Bir de mutlaka çok iyi bir profesöre yapılan tüm test sonuçlarını götür senin ve eşinin ,sebebini araştır mutlaka bir sebebi vardır(eşine de bakılsın mutlaka) ve tedavi ile sen de meleğine kavuş en yakın zamanda inşallah.Merhaba arkadaşlar malesef güzel haber veremicem size 10.gun test sonucum <2 gebelik negatif yine hüsran hayırlısı allahtan diyorum artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
Gözün aydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ayın 15 inde dogum yaptımmmmmmmmm.şükürler olsun mevlama sorunsuz geçti çok tatlı bir oglum oldu evime geldim ve şuan bebegimle birlikteyim.herkesten Allah razı olsun duada eksik tutmadınız.36hafta6 günlüktü sancım az vardı araya bayram girecekti doktorum aldı riske atmadı 3200 gram boy 50 halen hayalmi gerçekmi inanamıyorum.kanbar listede hamile kısmına bebegimiz dogdu olarak degiştir lütfen:)darısı herkese dualarım sizlerle.bayram sevincim ikiye katlandı bayram hediyem geldi çok mutluyum inş herkes tadar
Tuanacım canım benim,ilk bebeğimiz doğdu,sen de oğlunu sağlıkla aldın kucağına çok şükür.Maaşallah boyu ,kilosu da çok iyi.Sana en büyük,en mutlu bayram bu bayram.Sana şimdiden iyi bayramlar diliyorum,senin ve oğlunun güzel yanaklarından öpüyorum.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ayın 15 inde dogum yaptımmmmmmmmm.şükürler olsun mevlama sorunsuz geçti çok tatlı bir oglum oldu evime geldim ve şuan bebegimle birlikteyim.herkesten Allah razı olsun duada eksik tutmadınız.36hafta6 günlüktü sancım az vardı araya bayram girecekti doktorum aldı riske atmadı 3200 gram boy 50 halen hayalmi gerçekmi inanamıyorum.kanbar listede hamile kısmına bebegimiz dogdu olarak degiştir lütfen:)darısı herkese dualarım sizlerle.bayram sevincim ikiye katlandı bayram hediyem geldi çok mutluyum inş herkes tadar
Tuana cim maşallah oğluna :) birguzel haberde benden olsun arkadaslar.rabbim hamileyimmmmmm yazmayi nasip etti.deli gibiyim bugün. Mal gibi :)) 10.gunu degerim 142 irem ikiz olabilir olmayabilir de dedi gorecegiz.bin şükür. Şunu burdan yazmak isterim ki onceden gebelikler yasadim hep hissetim bunda hic mi hic.gercekten belirti aramamak lazim mis.hmis.hepinize teşekkür ediyorum. Bu ekibe givenin okuyan binlerce kişiye örnek olayim.umutlu olun.pes ettigim gün dün du,bugün ruyam oldu.
Merhaba arkadaşlar malesef güzel haber veremicem size 10.gun test sonucum <2 gebelik negatif yine hüsran hayırlısı allahtan diyorum artık sizlerden güzel haberler bekliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ayın 15 inde dogum yaptımmmmmmmmm.şükürler olsun mevlama sorunsuz geçti çok tatlı bir oglum oldu evime geldim ve şuan bebegimle birlikteyim.herkesten Allah razı olsun duada eksik tutmadınız.36hafta6 günlüktü sancım az vardı araya bayram girecekti doktorum aldı riske atmadı 3200 gram boy 50 halen hayalmi gerçekmi inanamıyorum.kanbar listede hamile kısmına bebegimiz dogdu olarak degiştir lütfen:)darısı herkese dualarım sizlerle.bayram sevincim ikiye katlandı bayram hediyem geldi çok mutluyum inş herkes tadar
Ay ne guzel cok sevindim cnm darisi tum hamilelere insallah bundan guzel bayram olamaz herhaldekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ayın 15 inde dogum yaptımmmmmmmmm.şükürler olsun mevlama sorunsuz geçti çok tatlı bir oglum oldu evime geldim ve şuan bebegimle birlikteyim.herkesten Allah razı olsun duada eksik tutmadınız.36hafta6 günlüktü sancım az vardı araya bayram girecekti doktorum aldı riske atmadı 3200 gram boy 50 halen hayalmi gerçekmi inanamıyorum.kanbar listede hamile kısmına bebegimiz dogdu olarak degiştir lütfen:)darısı herkese dualarım sizlerle.bayram sevincim ikiye katlandı bayram hediyem geldi çok mutluyum inş herkes tadar
Tuana cim maşallah oğluna :) birguzel haberde benden olsun arkadaslar.rabbim hamileyimmmmmm yazmayi nasip etti.deli gibiyim bugün. Mal gibi :)) 10.gunu degerim 142 irem ikiz olabilir olmayabilir de dedi gorecegiz.bin şükür. Şunu burdan yazmak isterim ki onceden gebelikler yasadim hep hissetim bunda hic mi hic.gercekten belirti aramamak lazim mis.hmis.hepinize teşekkür ediyorum. Bu ekibe givenin okuyan binlerce kişiye örnek olayim.umutlu olun.pes ettigim gün dün du,bugün ruyam oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?