Hep hayra yormaya ve pozitif olmaya devam canım,güzel haberlerini bekliyorum.Benim 12 gün boyunca ara ara ama hergün sancim oldu bazisi baya adet sancisi gibi hatta acaba adetmi olacam simdi kanama gelecek gibi hissettirdi bana hep insallah hep hayra yordum ben Allahin izniyle bende güzel haber verecegim burada
Çok sevindim canım allah kucağına almayida nasip etsin inşallah tebrik ederim inşallah perşembe günü bende buradan sizler gibi güzel haberler vericemKizlar 12.gun testim 297 mutluluk ve saskinlik biarada dua eden herkese teşekkürler Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum.etmesin
teşekkür ederim canım sağolAnlaşmalı bir Dr ihtiyaç yok canım herhangi bir Dr.a gidebilirsin ultrason iyi olan bir yere git yeterli
Bazen 9.haftaya kadar kalp atışı duyulamayabilirmiş sıkıntı yapma kendine şimdi canım .son adet tarihin ne zaman ?Merhaba arkadaslar.ayin 6. Sinda transfer oldum.gecen hafta kese gorduk.dun gittim kahve lekeler vardi .kese var ama kalp atisi yok.daha cok mu erken.icimd acayip sikinti var.duramiyorum
Amin canım,baştan beri inandık,pozitif düşündük ve Rabbim nasip etti sana da hamileliği,inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın meleğini.Kizlar 12.gun testim 297 mutluluk ve saskinlik biarada dua eden herkese teşekkürler Allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum.etmesin
İncikulcum lütfen erken moralini bozma.10 günden önce zaten kalp atışları duyulmaz tatlım,pozitif düşün,herşey güzel olacak,ben inanıyorum,sen de inan lütfen.Merhaba arkadaslar.ayin 6. Sinda transfer oldum.gecen hafta kese gorduk.dun gittim kahve lekeler vardi .kese var ama kalp atisi yok.daha cok mu erken.icimd acayip sikinti var.duramiyorum.
Fisaycım baştan beri hep inanıyorum,seni de yarın topiğe hamile yazacağım,içini ferah tut,herşey çok güzel olacak.Arkadaslar herkesten dualarıni bekliyorum yarın test günüm zaman geçmiyor
19.haziran canım. Kac haftaya denk geliyor simdi.hepsi farkli söylüyorBazen 9.haftaya kadar kalp atışı duyulamayabilirmiş sıkıntı yapma kendine şimdi canım .son adet tarihin ne zaman ?
8 hafta 4 gün oluyorsun canım.19.haziran canım. Kac haftaya denk geliyor simdi.hepsi farkli söylüyor
Hayirli olsun cnm benim12. Degerim 454 tu ve suanda ikizlerime hamileyimKizlarrrrrrr allahıma şükürler olsun 12. Gün sonucu muz 678 allahım bize bugunleri gosterdi sukurler olsun isteyen herkese bugunleri göstersin devamında sağlıkla gelsin inşallah kanbarcim bizde istiyoruz nazar boncuklarimizi irem ikiz olabilir dedi
Gözün aydın canım senin de,sağlıkla kucağına al inşallah,2 günde bir 2,5 veya 3 katı artarsa değerin ikiz olabilir canım.Kizlarrrrrrr allahıma şükürler olsun 12. Gün sonucu muz 678 allahım bize bugunleri gosterdi sukurler olsun isteyen herkese bugunleri göstersin devamında sağlıkla gelsin inşallah kanbarcim bizde istiyoruz nazar boncuklarimizi irem ikiz olabilir dedi
Canım cinsiyetleri ne bebeklerimizin?Hayirli olsun cnm benim12. Degerim 454 tu ve suanda ikizlerime hamileyim
Canim bu hesaba göre bir anormallik var ozaman. Kahve lekelenmemde var.dr.birsey olmaz dedi.iremde erken kalp atisi için dedi.icimde büyük sıkıntı. Allah yardimcimiz olsun8 hafta 4 gün oluyorsun canım.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Bu siteden kendin hesaplayanilirsin. Blastosit transfer kutucuğunu işaretle. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
Canim yanlış hesap ladin yada yazdin korkutma beniiii8 hafta 4 gün oluyorsun canım.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Bu siteden kendin hesaplayanilirsin. Blastosit transfer kutucuğunu işaretle. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
İncikulcum transfer tarihin nedir,bebişlerinin transfer edildiği tarih yani.19.haziran canım. Kac haftaya denk geliyor simdi.hepsi farkli söylüyor
Burada yanlışlık şuradan geliyor,blastosist transferine göre adet tarihini değil,transfer tarihini girmen gerekir.Oysa Kyra sana adet tarihini sorup,19.Haziranı blastosist kutucuğunu işaretleyip girmiş.Oysa o kutucuğa adet tarihi değil,transfer tarihi girilmesi gerekiyor.O zaman hatalı çıkar tabi 8 hafta/4 günlük,bu hatalı hesaplama.Canim yanlış hesap ladin yada yazdin korkutma beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?