Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba hazanumut hayırlı olsun. Inanıyorum kı anne olacaksın. Insallah güzel sonuç alırsın. Cevabın ıcın çok teşekkür ederım. Ictıgın su ıle transferden sonra senı rahatsız etmedı mı kaç dakika tuttun kendini? Umarım senı rahatsız etmıyorum...

Kanbarcin nasilsin bebislerin nasil olmuslardir buyuk ihtimalle haberlerini bekliyorum cnm

Canım bende cevap yazmak istedim sana öncelikle elbetteki sıkışık olmak çok kolay değil yani içtiğin su seni sıkıştırıcak ve rahatsız olacaksın .Bu sebeple fazla su içme 6 bardak yeter altına yapcak gibi olana kadar dolaş sonra otur sakın gezme .Sürekli Allahım kolaylık ver diye dua et .Transfer zaten kısa sürüyor çıktıktan sonra 20 dakka tuttun mu tamamdır. Ben 5. dakkada ay şimdi yapıcam diye altıma sürgü istedim ama sonra tutabildim içimden şarkı söyledim eşim konuşarak oyalamaya çalıştı ama sen konuşma konuştukça alttan kaççak gibi oluyor.Allah kolaylık versin.Hiç zorluk çekmeden bebeklerini al gel inşallah

Merhaba, smile ya çok teşekkür ederim. Bayram'ın kutlu olsun. Allah sana ve ailene hep mutluluk versın. Allah bebeğini sana bağışlasın. Bütün dualarım sızınledır sızın de benimle olsun. Gıtmeme az kaldı. Hakımda hayırlıs olur ınsallah. Transfer oncesı aynen bana dedıgınız gibi yapacağım. Allah sizden razı olsun. Lütfen herkes birbirine dua etsin. Sevgıler opuyorum

merhaba arkadaşlar,bende cinsiyetseçimi yapmak istiyorum.tüp bebekmerkezine mail atmıştım 1 kaç hafta önce bugün irem hn aradı biraz konuştuk.fakat eşim ikna olmamıştı.normal yolla deneyelim diyor ama hemen olur mu belli değil benim için 1 ay bile çok önemli.bu yöntemi daha önce bilseydim çok önceden yaptırırdım.2 kızım var 34 yaşındayım.doğal yollarla hamile kalıyorum fakat geç oluyor.yaşım geçmesin artık.baştan beri okudum bu topiği bir kitap gibi :) benim gibi olan bikaçarkadaş vardı tuana mesela :) 180.sayfaya kadar okudum sonunu merak edip son sayfaya geçtim :) bi çok arkadaş bebişlerini almış kucaınaa çok sevindim :) irem hn arayınca bi kez daha eşimi ikna etmeye karar verdim.bakalım neler olucak

Mrb ikiz gebeligi olan arkadaslara bi sorum olacak.ikiz gebeliklerde ikili test yapilamiyormus dogru cikmiyormus. Peki cocukkarda bi sikinti olup olmadigini nasil anliycaz cok tedirgin oldum. Bu konuda siz naptiniz? Duzen laboratuvari varmis orayla iletisime gecen var mi? Baska bir yontemi var mi?

Mrb arkadaslar bende firdevs hanımın hastasıyım gecen ay baslamıstm tedaviye esimle birlikte gittik kıbrısa bizi taksi kapıda bekliodu gece gittigmz icn hastahnede kaldk sabah firdevs hanm ve ekibi güler yüzle karsıladılar beni hepsine ck tskkr ederm :) yumrta toplama işlemine aldılar snra ayıldgmda eşim sperm vermeye gitti ben 15 dk snra ayaklandm firdevs hanımın yanına girdm 6 yumrtam olstgnu söledi bu arada bizde sorn eşimde sperm sayısı az haraketsiz birde her neyse bir tanede kistim warms saolsn onuda alms :) snra taksi bzi otele götürdü bu arada otel cok kötüydü :) bunu sölemeden edemicem bilseydm kendm tutardm otelimi snra normalde 5. Gn embriyosu transfer edicekti ama bzm dönmemiz gerekti ve 3. Gn gittk hastahaneye ben ck su ictim gereksiz insanım ya iceride hemsireler firsevs hanıma transfer sırasnda neler cektirdm ben bilirm 4 tanesni transfer etti odaya geldim tualetim geldi die yakınıodm 10 dk öle kaldm ve sürgüye ettm 10 dk snra bi daha istedm yine yaptm yarm saat snra kalktm kendm ettm 15 dk snra kalktm yne etrm bende idrar tutamama gibi sorn warda herneyse o gn hasthnede kaldm sabah 6 da hawaalanına gittk 8:30 da ucagm wardı bindk ve ewimize geldk kz kardesm bende kaldı bu arada sigarayı bıraktm transferden snra 2 tane ictm dayanamadm eve gelincede tek tük duman aldm sonra ilk 5 gn iyiydm bi baktm vücudm ates yapmaya basladı firdevs hanmla o sırada tbkde hergn yazısıodm soruodu ilaclarnı iciomsn ws ck ılgiliydi 6. Gn dayanamadm idrar testi yaptm negatif bütn hayallerm yıkldı firdevs hanıma yazdm ck erken cnm dedi tabi ben kendmi bildgm icn hayr tutmadı regli olucam dedim inatlastk birbrmzle :) test gnüm geldi cattı sabah 8 de gittm koskocaaaa bir negatifi yedm ama nasıl aglıyorm böle bişi olama ALLAH eşimden razı olsun RABBİM onu basmdan eksik etmesn bana sarıldı ve agladı üzülme ne gerekiosa yapıcaz gerekirse amerikaya bile götürücem seni dedi biraz moral oldu sustm firdevs hanıma yolladm test sonucumu malesef dedi ck üzüldü oda eminim ama yapcak bişi yoktu ALLAH ol derse olur herşey buda benm sınavımmış.... Ve adet oldm bitti dondurulmslara gidicem bu ay 2 tane dondurulmusm war suanda estrafem ve coraspin kullanıyorm bu sefer sonda taktırmayı düşünüyorm yada az su icicem firdevs hanm transferden snra 2 gn hastahanede yat dedi insallah olur bu defa dua edin bana bu arada tüp denememden önce 1 kere asılama yaptırmstm burda oda kimyasal gebelikle sonclandı hep bi negatifi yiyorm bıktm ya bu sefer umutlu gidicem insallah olur RABBİM olmayan herkese versn insallah

arkadaşlar test tarihim 29 eylül inşallah buraya hamileyim yazarım dualarınızı bekliyorum
Merhaba hazanumut öncelikle hayırlı olsun inş sende anne olursun bu ay adetimle bende gidicem kıbrısa firdevs hanıma yeni gitmiş olarak biraz beni bilgilendirirmisin birde sen paket program mı gittin kıbrısa

Merhaba inş sende bigün pozitif i görür sün saglıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın bu ay adetimle bende gidicem firdevs hanıma donosyon benimki sen paket program mı gittin

Selam kanbar ablam. Uzun zamandir giremiyorum seni cok merak ettim. Dogumun gerceklestimi? Insallah hayirlisiyla kurtulup ikizlerini kucagina almisindir. Benim ikizler 6 aylik oldular. Bakimlari zor ama bir o kadarda guzel bir sey. Guzel haberlerini bekliyorum, kal saglicakla.

Cnm insallah dicemde dondurulmusa gidicektm iptal ettiler rahim duvarm 5 mm miş önümüzdeki aya kaldı artık evet paket aldm 2700 euro orda werdm bide gitmeden önce 900 tl otel icn yollamıstm baskada ücret ödemedim he ayrı 500 euro dondurulms embriolarm icn ödedim en son doktora gittigmde rahim duvarıma baktı gidemezsn bu ay dedi estrofemi bıraktm 3 gn snra kanamam gelmeye basladı anlamadım bende adet gibi deil normal kanama bekliyorum firdevs hanm bekliyelim bi dedi adetime dha 20 gn war cnki

Merhaba inş sende bigün pozitif i görür sün saglıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın bu ay adetimle bende gidicem firdevs hanıma donosyon benimki sen paket program mı gittin
Ben paket gidicem Otel çok mu kötüydü ben biraz temizlik hastasıyım

Ay ne yalan söliyim oteli hic begenmedim yemekler cok kötüydü bence otelini kendn ayarla daha rahat edersn ben cok pişman oldum sonrasnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…