- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Merhaba Hazanumut,arkadaşlar buğun rahmimi ölçtürdüm 7.5 7. gün acaba nasıl gerçi artık sorulara cevap verilmiyor ama bu yoldan geçmiş arkadaş yardımcı olursa sevinirim
SlmHerkese mrb . Hamileliginin sonlarinda olan arkadaslara bi sorum olacak. Firdevs hanim bana clexani 12. Haftaya kadar kullan demisti. Ama buradaki doktor sasirdi clexan baslayinca sanirim hamileligin sonuna kadar devam ediyormus. Ama birakadabilirsin dedi. Kafam karisti. Siz naptiniz clexani devam ettirdiniz mi yoksa 12. Haftada biraktiniz mi? Clexanin baslandikdan sonra birakilmasi tehlikeli mi? Bilginiz var mi? Tesekkurler...
Merhaba Hazanumut,
Ilaca başladığın güne göre mi 7. Gün. Yoksa Lucrin'e göre mi. 7. Güne için rahim kalınlığın gayet iyi. Transferin ne zaman yapılacak? Kaç günün kaldı. şu anda bile transferin olsa sorun yok. 7 ve üzeri olması gerekiyor. Tabi benim gibi istisnalar Hariç. Benim sıkıntım endometriyumum 6 dan yukarı kalınlaşamaması. Merak etme sen gayet iyi gidiyorsun.
Merhaba canım,Arkadaşlar benim ikili taramada 120 de1 risk görüldü. Aminiyo sentez riskli oldugundan farkli kanla bakilani varmis.kanda donor oldugu belli olur mu? Bilen var mi?
Anestezi kullanılmazsa biraz acıyor.arkadaslar rahım fılmı ıcın ıstanbulda cekılebılecegım bı yer söyleyebılır mısınız bı de cok agrılı mı oluyor bılgı verırsenız tesekkurler
Transferin olmuştur zannedersem. Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsın.arkadaşlar geldim dün rahim kalınlığı 7 mm çıktı 12.gün ama ben bulunduğum yerde ölçtürdüm 7. gün 7.5 demişlerdei yanlış ölçmüşler estrefomu 9 a çıkarda salı tekrar bakacak eşim dün sperm verdi bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum.haber vermek istedim yardımı olan dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah hakkımda hayırlı olacak sonuçla dönerim.
Transferin olmuştur zannedersem. Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
benim 11 de transferim oldu yaklaşık 1.5 lt su içtim 9 da başladım içmeye 2 saat yetıyor allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar sadece sizlere sormak istiyorum transfer öncesi kaç saat önceden su içtınız? Benım için önerileriniz önemli... Dualarım sizinle, sizin de dualarınız benimle olsun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?