Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

arkadaşlar buğun rahmimi ölçtürdüm 7.5 7. gün acaba nasıl gerçi artık sorulara cevap verilmiyor ama bu yoldan geçmiş arkadaş yardımcı olursa sevinirim

arkadaşlar buğun rahmimi ölçtürdüm 7.5 7. gün acaba nasıl gerçi artık sorulara cevap verilmiyor ama bu yoldan geçmiş arkadaş yardımcı olursa sevinirim
Merhaba Hazanumut,

Ilaca başladığın güne göre mi 7. Gün. Yoksa Lucrin'e göre mi. 7. Güne için rahim kalınlığın gayet iyi. Transferin ne zaman yapılacak? Kaç günün kaldı. şu anda bile transferin olsa sorun yok. 7 ve üzeri olması gerekiyor. Tabi benim gibi istisnalar Hariç. Benim sıkıntım endometriyumum 6 dan yukarı kalınlaşamaması. Merak etme sen gayet iyi gidiyorsun.

Slm
Banada clexan vermisti firdevs hanim AMA benim vucudum Kabul etmedi.heryerden denedik hep morariyordu.burdaki Dr keselim dedi.ben kesede gorecegim gune kadar kullandim.onuda cok zor heryerim morardi.ireme de durumu anlattim keselim dedi.burdaki Dr ne soyluyorsa soyle oraya.allaha sukur 20 hafta olduk ikizlerime hamileyim.bi sikinti yok.ayak siskinligim disinda.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.anne olmak isteyenleride Bu duygudan mahrum etmesin.tez zamanda yasatsin

ca

canım çok teşekkür ederim cevapladığın için ben menepozda olduğum için direk estrefoma başladım estrefom da 7.gün idi cumartesi sperm vereceğiz

arkadaşlar hepinizin tek tek duasına ihtiyecım var ne olur bana dua edin. benimle beraber giden var mı?

canım dua ediyoruz zaten siteyi baştan okursan tüm sorularının cevabı var kıbrısa giderken telefonunu yurt dışına açtırman gerekiyor ama bazı hatlar orda çekmiyor müşteri hizmetlerine sorarsın ayrıca arayan kişiye bi sinyal gelmiyor anlamıyor yinede sen müşteri hizmetlerini ara kesin ve dogru bilgiyi onlar verir.

mrb arkadaşlar burda iyi kötü günlerim geçti...ama şükürler olsun dostluk arkadaşlık kardeşlik dua yardımıyla bir oglum oldu.burda anne olmayı bekleyen anne olan tüm bacılarıma hayat boyu mutluluklar diliyorum.ben mutlu bir bicimde siteden ayrılıyorum.herhangi sebebi yok sadece herkesin bilmesini isterimki yüregimin bir köşesinde güzel anılarımla bu siteyi burdaki güzel dostlugu hatırlayıp hep dua edecegim...umarım herkes anne olmayı tadacak.anne olanlarda mutlu bir ömür geçirecek.başta kanbar olmak üzere destegi olan dualarıyla hep başucumda hissettigim tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.hakkınızı helal edin ve aklınıza geldikce bu bacınızdan duayı esirgemeyin.herkese mutluluklar

Kısa da olsa senı tanımak güzel. Allah sana çocuklarını bağışlasın. Bir Ömür boyu hep mutlu olun. Bana da dua etmeyı unutma. Sadece son bir rıcada bulanacağım beş bardak suyu transferden kaç saat önce içtın? Bıde önerebilecegin onerileeıne açığım!!! Hayatımda aılen ıle bırlıkte sana Ömür boyu mutluluklar dılerım. Sevgiler

arkadaşlar geldim dün rahim kalınlığı 7 mm çıktı 12.gün ama ben bulunduğum yerde ölçtürdüm 7. gün 7.5 demişlerdei yanlış ölçmüşler estrefomu 9 a çıkarda salı tekrar bakacak eşim dün sperm verdi bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum.haber vermek istedim yardımı olan dua eden arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah hakkımda hayırlı olacak sonuçla dönerim.

Arkadaşlar benim ikili taramada 120 de1 risk görüldü. Aminiyo sentez riskli oldugundan farkli kanla bakilani varmis.kanda donor oldugu belli olur mu? Bilen var mi?

arkadaslar rahım fılmı ıcın ıstanbulda cekılebılecegım bı yer söyleyebılır mısınız bı de cok agrılı mı oluyor bılgı verırsenız tesekkurler

Arkadaşlar benim ikili taramada 120 de1 risk görüldü. Aminiyo sentez riskli oldugundan farkli kanla bakilani varmis.kanda donor oldugu belli olur mu? Bilen var mi?
Merhaba canım,

Kanda bakılan test annenin ve bebeğin DNA larına bakılıyor ve maalesef donör yumurtası kullanılan taşıyıcı annelerin bu testten yararlanamıyor. Senin DNAların bebeğinde olmadığı için Can'ım

Transferin olmuştur zannedersem. Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Merhaba arkadaşlar sadece sizlere sormak istiyorum transfer öncesi kaç saat önceden su içtınız? Benım için önerileriniz önemli... Dualarım sizinle, sizin de dualarınız benimle olsun!!!

Merhaba arkadaşlar sadece sizlere sormak istiyorum transfer öncesi kaç saat önceden su içtınız? Benım için önerileriniz önemli... Dualarım sizinle, sizin de dualarınız benimle olsun!!!
benim 11 de transferim oldu yaklaşık 1.5 lt su içtim 9 da başladım içmeye 2 saat yetıyor allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…