Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Otel icin tl yolladk bayram arefesi oldgu icn yer kalmaz die ama dierinide 2700 euro olrak elden werdik walla insann içine oturuo tutmaynca özellikle

Otel icin tl yolladk bayram arefesi oldgu icn yer kalmaz die ama dierinide 2700 euro olrak elden werdik walla insann içine oturuo tutmaynca özellikle
Evet inş çabaların boşa gitmez
Evet inş çabalarımız boşa gitmez

Herkese merhaba tüp bebek tedavisinde e2 degeri yüksek olup opu işleminden sonra igne ķullanan varmı ve hamile kalan çok önemli cevap verirseniz sevinirim

Ay ben bile heyecanlandm ck su icme lütfen transfer sırasında kasma kendini sonrasnda rahat 1 saat yat hic kalkma ben hemen lavaboya kalktm pişmanım 3 bardak suyla girsen yetiomuş transfere hayırlı haberlerni bekliyorummm

Sagol canım inş bakalım şu an bile günde 2.5 lt su içiriyolar o yüzden sürekli lavobadayım :) darısı başına artık seninde yumurya toplama işleminden sonra kasıklarında karnında falan hafif şişlik.oldu mu hiç

Tabiki oldu bayagı şişti bnmde sonrasnda kendi kendine yawsca inio onu hic dert etme cnm yok bak sen beni dnle transfer gnü 3 bardak ic sadce

Hayr cnm 1 dklık kück bi acı regli agrısı gibi bişi hic korkma kasılmaaaa dua et hep kaç yumrtan toplandı kacı döllendi kaç tane transfer ettiriceksn

24 tane toplandı 19 tanesi işe yarar mış 15 tanesi döllenmiş 3 tane transfer ediceklermiş

Siz transfer günü kıbrıs da kaldınız mı biz transfer gecesi yola çıkıcaz biraz tedirginim aslında bişey olur sa diye

O çok iyi masallah sübhanallah benim sadce 6 yumurtam toplandı 6 sı iyi cıktı 4 tanesini transfer etti 2 taneside orda donduruldu bende transfer oldum sabah 5 te döndüm kalmadım acıkcası tabi korkuyosan biletini businesse cewir rahat edersn en azından ben dondulmsa gelince öle yapıcam 2 saat kalsan hastahnede yetio cnm öle orda kalma falan sorun deil senn sorun eşindemiydi sendemiydi ?

Merhaba arkadaşlar,ben de buraya üyeyim ama cok uzun zamandır giremiyordum..ben de firdevs hanımın hastasıydım ve önce Rabbim sonra onun sayesinde hamile kaldım,bu süreçler cok zor biliyorum ve inşallah diyorum Rabbim herkesin umudunu boş çıkarmasın,gönlünün muradını versin..

Merhaba hayırlı olsun inş saglıklı bi şekilde bebişlerini kucağına alırsın bende firdevs hanımın hastasıyım transferim oldu şu an 6. Günü m deyim ve heyecanla test gününü bekliyorum bu süreçte sen de ne gibi belirtiler vardı biraz anlatırmısın ben şu an adet olucakmışım gibi agri lar oluyo ara ara bel agrım yok ve sivilce çıktı yüzümde öyle şeyler sende de oldu mu?

Cnm kendni öle adet olucakmısm gibi strese sokma sakınn düşünmemeye calıs büykler icn boyama kitapları war onlardan al ben strese soktm olumsuz oldu sonucum hic unut test gününü falan

Cnm kendni öle adet olucakmısm gibi strese sokma sakınn düşünmemeye calıs büykler icn boyama kitapları war onlardan al ben strese soktm olumsuz oldu sonucum hic unut test gününü falan
Yok öle fazla düşünmüyorum zaten ben adet olurken bu kadar fazla böle şeyler hissetmem ama tabi şimdi bir sürü ilaç falan da kullanıyoruz yinede biraz merak etmiyo degilim sonucu inş bebişlerim bana tutunurlar allah büyük Sen ne yaptın adet olabildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…