Canim benim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bebeklerini sag salim kucagina alacaksin sen kocaman bir yurege sahipsin rabbim de bunun mukafatini sana verdi verdigin bilgiler icin cok tesekkurler darisi da bizim basimiza insallah dualarim seninle sen de bizim icin dua et rabbim yatdimcin olsunArkadaşlar doğumuma sayılı günlerimin kaldığı şu son günlerde sizlerde topiğin başında,ve sıklıkla paylaştığım önemli noktaları tekrar paylaştım.Çünkü Rabbim sağlıkla kızımı ve oğumu kucağıma almamı nasip etsin,amin....doğusayesina çok sık giremeyeceğim doğal olarak,ikiz bebek bakmak çok zor.Aralıkta işbaşı da yapmak zorundayım ve sanırım mecburen bakıcı tutmak zorunda kalacağım,hayat işte,bebeklerim için eşimle çok çalışmamız lazım,onlar sağlıkla doğsunlar da biz eşimizle onlar için her türlü zorluğu aşarız Allah'ın izniyle.
Bu yolda doğuma girerken anne sahibi olmak için çabalayan arkadaşlarım için çok dua edeceğimden hiç şüpheniz olmasın,lütfen hepiniz de benim sağlıklı olarak kızm ve oğlumu kucağıma almam için dua edin.
Hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız,herbirinizi sevgiyle kucaklıyorum.Kalan arkadaşlarımın birer birer anne olacağına inanıyorum ve sizin de inanmanızı ve o son noktaya kadar yani ANNE olana kadar bu yolda yürümekten asla vazgeçmemenizi ve inançlı,sebatkar olmanızı istiyorum.
Hepinizi öpüyorum,kızkardeşlerim.
Arkadaşlar doğumuma sayılı günlerimin kaldığı şu son günlerde sizlerde topiğin başında,ve sıklıkla paylaştığım önemli noktaları tekrar paylaştım.Çünkü Rabbim sağlıkla kızımı ve oğumu kucağıma almamı nasip etsin,amin....doğumdan sonra çok sık giremeyeceğim doğal olarak,ikiz bebek bakmak çok zor.Aralıkta işbaşı da yapmak zorundayım ve sanırım mecburen bakıcı tutmak zorunda kalacağım,hayat işte,bebeklerim için eşimle çok çalışmamız lazım,onlar sağlıkla doğsunlar da biz eşimizle onlar için her türlü zorluğu aşarız Allah'ın izniyle.
Bu yolda doğuma girerken anne sahibi olmak için çabalayan arkadaşlarım için çok dua edeceğimden hiç şüpheniz olmasın,lütfen hepiniz de benim sağlıklı olarak kızm ve oğlumu kucağıma almam için dua edin.
Hepinizi çok seviyorum,iyiki varsınız,herbirinizi sevgiyle kucaklıyorum.Kalan arkadaşlarımın birer birer anne olacağına inanıyorum ve sizin de inanmanızı ve o son noktaya kadar yani ANNE olana kadar bu yolda yürümekten asla vazgeçmemenizi ve inançlı,sebatkar olmanızı istiyorum.
Canım allah bagislasin sağlıklı ve mutlu büyüsün ler insallahCok sagol Tuanacigim. Nasil tatlilar hep uyuyorlar kuzucuklar. Cok kücükler henüz. Tarif edilemez bir mutluluk.
Kanbarcim allah sana hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarinla musssss mutlu bir hayatın olsun inşallah bizleri de burada unutma ama ikiz bakımı nasıl olacak bize tuyolarini verArkadaşlar doğumuma sayılı günlerimin kaldığı şu son günlerde sizlerde topiğin başında,ve sıklıkla paylaştığım önemli noktaları tekrar paylaştım.Çünkü Rabbim sağlıkla kızımı ve oğumu kucağıma almamı nasip etsin,amin....doğumdan sonra çok sık giremeyeceğim doğal olarak,ikiz bebek bakmak çok zor.Aralıkta işbaşı da yapmak zorundayım ve sanırım mecburen bakıcı tutmak zorunda kalacağım,hayat işte,bebeklerim için eşimle çok çalışmamız lazım,onlar sağlıkla doğsunlar da biz eşimizle onlar için her türlü zorluğu aşarız Allah'ın izniyle.
ben clexsan 4000 kullanıodum korapirinle koraspirini hergün içiyordum clexsanı bir gün durup bir gün vuruluyordum dogum doktorum 32.haftada coraspirini kestirdi clexsanıda dogumuma 4 gün kala bıraktım birde benim pıhtılaşmam yoktu 5. bebek diye birde çok itenen bir bebekti tedbir aldı doktorum kullandımHerkese mrb . Hamileliginin sonlarinda olan arkadaslara bi sorum olacak. Firdevs hanim bana clexani 12. Haftaya kadar kullan demisti. Ama buradaki doktor sasirdi clexan baslayinca sanirim hamileligin sonuna kadar devam ediyormus. Ama birakadabilirsin dedi. Kafam karisti. Siz naptiniz clexani devam ettirdiniz mi yoksa 12. Haftada biraktiniz mi? Clexanin baslandikdan sonra birakilmasi tehlikeli mi? Bilginiz var mi? Tesekkurler...
Herkese mrb . Hamileliginin sonlarinda olan arkadaslara bi sorum olacak. Firdevs hanim bana clexani 12. Haftaya kadar kullan demisti. Ama buradaki doktor sasirdi clexan baslayinca sanirim hamileligin sonuna kadar devam ediyormus. Ama birakadabilirsin dedi. Kafam karisti. Siz naptiniz clexani devam ettirdiniz mi yoksa 12. Haftada biraktiniz mi? Clexanin baslandikdan sonra birakilmasi tehlikeli mi? Bilginiz var mi? Tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?