- 10 Ocak 2016
- 292
- 195
- 23
Hosgeldin aramiza canim firdevs hanimin koordinatoru her zaman yanimizda ve butun sorularimizi cevapliyor bnde senin gbiydim bircok merkezden cevap bile alamadim yada ustu kapali cevaplar irem hanim icimi isitti olacagina inandirdi beni guven verdi ve oldu cok sukur suan 5haftalik ikizlerime hamileyim allah razi olsun onlardan firdevs hanim isini besmeleyle yapan bi doktor sicacik bi kalbi war ben eger negatifi alsaydim 2.yide onunla denerdim bu arada butun illerde doktorlari oluyor canim olmasada onlar ayarlayip seni yonlendiriyorlarMerhaba arkadaşlar,
Bizde esimle donasyona karar verdik.bizim yumurta donasyonu hipo hastasiyim bende..Bir çok yer araştırdik hatta martta kibrisa esimle uçak bileti aldik gidip yerlerinde bi arastirma yapalım diye ama kafam çok karisik..kimi yaziyorsun pek ilgilenmiyor kimi de para için hergun arayip soruyor..sizin burda yazdiklarinizi da okudum firdevs hanim hakkinda..Adanada benim gibi bi durum yaşayan arkadasim var mi.hiç ayrica burda acaba firdevs hanimin on hazirlik için uygun gördüğü doktor klinik vs var mi merak.ediyorum..sanirim bende firdevs hanima gidecegim sizler gibi..yorumlar iniz cok olumlu çünkü..
Teşekkür ederim bilgilerin için canim bende irem hanima bi mail atacagim tüm sorularimla ilgili insallah hakkimizda hayirlisi olsun.peki firdevs hanimin kliginin adi nedir bana yazabilirmisin rica etsem arkadaşımHosgeldin aramiza canim firdevs hanimin koordinatoru her zaman yanimizda ve butun sorularimizi cevapliyor bnde senin gbiydim bircok merkezden cevap bile alamadim yada ustu kapali cevaplar irem hanim icimi isitti olacagina inandirdi beni guven verdi ve oldu cok sukur suan 5haftalik ikizlerime hamileyim allah razi olsun onlardan firdevs hanim isini besmeleyle yapan bi doktor sicacik bi kalbi war ben eger negatifi alsaydim 2.yide onunla denerdim bu arada butun illerde doktorlari oluyor canim olmasada onlar ayarlayip seni yonlendiriyorlar
Kolan hastanesi canim kibris lefkoşadaTeşekkür ederim bilgilerin için canim bende irem hanima bi mail atacagim tüm sorularimla ilgili insallah hakkimizda hayirlisi olsun.peki firdevs hanimin kliginin adi nedir bana yazabilirmisin rica etsem arkadaşım
Teşekkür ederim canım şimdi bakiyorum hemen..Kolan hastanesi canim kibris lefkoşada
merhabalar sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleride kısmet eder allahım...Hosgeldin aramiza canim firdevs hanimin koordinatoru her zaman yanimizda ve butun sorularimizi cevapliyor bnde senin gbiydim bircok merkezden cevap bile alamadim yada ustu kapali cevaplar irem hanim icimi isitti olacagina inandirdi beni guven verdi ve oldu cok sukur suan 5haftalik ikizlerime hamileyim allah razi olsun onlardan firdevs hanim isini besmeleyle yapan bi doktor sicacik bi kalbi war ben eger negatifi alsaydim 2.yide onunla denerdim bu arada butun illerde doktorlari oluyor canim olmasada onlar ayarlayip seni yonlendiriyorlar
Amiiin tesekkur ederim Allahim herkese nasip etsin insallahmerhabalar sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza aldığınız günleride kısmet eder allahım...
Hadi hayirlisi arkadasim pozitif dedigin gunleride goruruz insallahKizlar irem hanimla görüştüm ayin 24 unde orada olucam allah izin verirse.on görüşme ve muayene içinnnn..sonunda karari verdik çok şükür allah utandirmasin insallah
İnşallah bizde görebiliriz pozitif hayırlısıyla transferi bekliyorum bende inşallah bir aksilik olmaz bu ay aminnAmiiin tesekkur ederim Allahim herkese nasip etsin insallah
Amin arkadasim insallah Allah o duygulari isteyen herkese yasatsin insallah dualarim srninleİnsallah arkadaşım desteğin için çok sağol. O kadar yer arastirdim ki sayenizde firdevs hanimi buldum..ve bazilari gibi ön görüşme muayene için ücret bile talep etmedi..içim çok ısındı..inşallah canm bende senin gibi pozitifi de görürüm insallahh..rabbim bana da nasip etsinnn..
Amiiiin canimm benimm dualarim sizinle umarim cift haberlerle donersiniz :) benim gibi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahİnşallah bizde görebiliriz pozitif hayırlısıyla transferi bekliyorum bende inşallah bir aksilik olmaz bu ay aminn
adanalımısınızMerhaba arkadaşlar,
Bizde esimle donasyona karar verdik.bizim yumurta donasyonu hipo hastasiyim bende..Bir çok yer araştırdik hatta martta kibrisa esimle uçak bileti aldik gidip yerlerinde bi arastirma yapalım diye ama kafam çok karisik..kimi yaziyorsun pek ilgilenmiyor kimi de para için hergun arayip soruyor..sizin burda yazdiklarinizi da okudum firdevs hanim hakkinda..Adanada benim gibi bi durum yaşayan arkadasim var mi.hiç ayrica burda acaba firdevs hanimin on hazirlik için uygun gördüğü doktor klinik vs var mi merak.ediyorum..sanirim bende firdevs hanima gidecegim sizler gibi..yorumlar iniz cok olumlu çünkü..
Ayy ne güzel bi haber bu canmm senin adina cok sevindim :)) arkadaşım bu senin firdevs hanimda ilk denemenmiydi merak ettim tutmama riski nasil acaba ??Bugun bebislerin kalp atislarini gorduk teki saklafi kndini fazla goremedik onu :) Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah firdevs hanima sonsuz tesekkurler :)
Evet canim ilk denemem tuttu cok sukur zaten bana %95 tutar demislerdiAyy ne güzel bi haber bu canmm senin adina cok sevindim :)) arkadaşım bu senin firdevs hanimda ilk denemenmiydi merak ettim tutmama riski nasil acaba ??
Bizde biliyorsun kredi cekip gitcez tutmazsa diye çok korkuyorum canmmm ondan sordum bi daha yapma imkanimiz yokkEvet canim ilk denemem tuttu cok sukur zaten bana %95 tutar demislerdi
Aynen bizde kredi cekip gittik canim 2sene ödeyecegiz bidaha gitmemiz coook zordu Allah yardimciniz olsunBizde biliyorsun kredi cekip gitcez tutmazsa diye çok korkuyorum canmmm ondan sordum bi daha yapma imkanimiz yokk
.o beni çok korkutuyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?