Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canim bu kadar zorluklarin ardindan, inancini yitirmeden, umudunu tüketmeden, her daim Allaha siginarak.. Ve ilk önce Allahin sonrada firdevs hanimin sayesinde.. basariya ulastin ya.. Mutluluklarin en güzelini hak ediyorsun.. Sevgiyle kal canim benim.. Seni tanimiyorum.. Fakat 40 yillik dostlugumuz varmus gibi, seni kendime yakin hissediyorum.. Yavrularinla, esinle hep mutlu olun

Ezgicim.. Sende morelini yüksek tut canim.. Sein güzel haberinin ardindan.. Insallah bende eylül de positivi görecegim.. Bebislerimizi 2017 kucagimiza alacagiz.. Insallah

Kizlaaaaaaarrrrr... Burasini boslamiyoruz lütfen... Hepinizin ramazan bayramini kutluyorum.. Positiv haberlerinizi bekliyooomm.. Bugün kibrisi kesinlestirdik.. 15 eylül ile 22 eylül kibristayiz.. Bebislerime kavusmama Cook AZ kaldiiii seneye sekerlerimizle seker bayramini kutlamayi nasip etsin kurban oldugum Allahim

Alooooooo... Yokmu yolcu, yada gitmis-gelmis olan.. Ben yana döne otel ariyorum.. Hem sakin olsun.. Dinlenme amacli, fakat hastaneye cok uzak olmasin.. Havuzu olsun.. Tavsiyelerinizi bekliyorum.. 9 - 12 gün kalmayi düsünüyoruz.. Öpüldünüz

Hastanenin yakındaki otelleri bilmiyorum güzel oteller girnede.paket programı aldıysanız zaten otellere yönlendiricekler. Temmuz 16 demek bu pazar gidiyosunda hayırlısı olsun bizde bekliyoruz henüz bişey yok hakkımızda hayirlisi

Kibrista yıl ilk günüm, herşey yolunda şu anda..Firdevs hanim ve irem hanim gerçekten anlatıldığı gibi..biz paket aldık. Gir nede otele yerleştirildi. Ama hastane ye yakın kalicak düzgün bir yer yok gibi.giren güzel ama.hastane transferlerde yardımcı oluyor ama.yani paket almasanizda gidış dönüşler de yardımcı olmaya çalışıyorlar. .gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar. .

Ben bu pazar yolcuyum.
Canim.. Sana dua ediyorum.. Insallah güzel haberlerle dönersin.. Nerede kaliyorsunuz orda? Ben Hals hangi otele gidecegiz Katar veremedim.. Esim tamamen bana birakti secimi.. Sen nerde rahat ederim diyorsan, orasi olsun dedi.. Ben zorlaniyorum secmede..

Biz girnede büyük Anadolu hoteldeyiz.hastanenin olduğu yerde zaten otel görmedim. Ama burası idare eder.kalabalık değil. Orta büyüklükte bir otel.5 yıldızlı geçiyor ama turkiyedeki 3 yıldız otel gibi.deniz uzak.çarşıya 15 dak yürüme mesafesi.ama Lefkoşa da otelde görmedik. Ve bakımsız bir şehir gibiydi:) ama girnede dün akşam gezerken hoş oteller gördük. Butik ama güzel. Fiyatkar burdada nette yazdığı gibi.mesela burası 240 tl gecelik 2 kisi.paketle kendi ayarladinizmi aynı kapıya cikicakmis yani. Biz şimdilik embriyolarl için beklemedeyiz.bugün aranıp bölünüp bölünmedi gini ogrenicekmisiz.bekliyoruz.inşallah hayırlısı olur bebis olur ikiz olur bir kız bir erkek olur:)

Amin insallah canim benim..

Yaaaaa kizlaaarrr... Aglattinizzzz beniiii... Sanki kendi haberimi almis gibi sevindim su an.. Allahimm tamamini erdirsin.. Kucaginiza almayi nasip etsin..

Bol süt ic, ceviz ye, meyve ye, naz yap, yaaaaaa ne deyim sana ben.. Tadini Vikar be güzeliiimm... Cok Cook sevindim sezeecik.. Canim kendine cok cok iyi bak.. Habersiz birakma bizleri...

Çok güzel bir duygu Rabbim herkese tatdirsin daha çok yeni aslında bi afalladık kendimize gelemedik değerlerim inşallah hızla yükselir teşekkürler ederim bur da herkes birbirine dua etti. Önce Allah sonra firdevs hanım irem hanım ve tüm dua edenlerden Allah razı olsun. Evet hamilelikte iyi beslenmek önemli bol istirahat ediyorum zaten ağrılarım oluyor ve iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü içimde bir can taşıyorum. Ayyyy inanamıyorum ya

Canimsin yaaaaaa... Allahim dualarimizi karsiliksiz birakmadi cok sükür.. Temmuzun da güzel haberini aliriz insallah... Sonra da beeenn... Bebislerimizi 2017 de kucagimiza alip... Bu tedirgin günlerimizi tebessümle animsayip.. Yavrularimiza daha cok daha icten sarilip.. Mis kokularini icimize cekecegiz.. Yuvamiz senlenecek.. Allahim bugünleri gösterir bize insallah.. Yaaa inanmiyacaksiniz belki.. Ama sizin bu güzel haberlinizi o kadar cok duygulandim o kadar cok sevindimki.. Kendine hamileligimi ögrenirsem kalpten giderim diye herhalde.. Allahim sizleri nazar dan saklasin.. (saydim tam 41)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…