- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Canim bu kadar zorluklarin ardindan, inancini yitirmeden, umudunu tüketmeden, her daim Allaha siginarak.. Ve ilk önce Allahin sonrada firdevs hanimin sayesinde.. basariya ulastin ya.. Mutluluklarin en güzelini hak ediyorsun.. Sevgiyle kal canim benim.. Seni tanimiyorum.. Fakat 40 yillik dostlugumuz varmus gibi, seni kendime yakin hissediyorum.. Yavrularinla, esinle hep mutlu olunCan'ım benim,güzel anne(böyle yazdım çünkü senin anne olacağına inancım tam)demekki açtığım forum amacına ulaşmış ne Mutlu bana.
Güzel anne adayları anne olmak dünyanın en büyük mutluluğuymuş bunu yaşamayan bilemez,Rabbim hepinize yaşatsın.Kızım ve oğlum benim herşeyim,kuzularım,yaşama sevincim.Bu duygunun yani anne olmanın bir kadına o kadar fazla kattığı şey var ki yazsam kitap olur inanın.Artık aile olduk tam anlamıyla ilk tatilimize çıktık bileNisan da şimdi de Deniz sezonunu açıp ikinci tatilimizi planlıyoruz.
Mutluyum,huzurluyum,anneyim,Allah hepinize nasip edecek inanın,Sevgi'yle kalın.
Kibrista yıl ilk günüm, herşey yolunda şu anda..Firdevs hanim ve irem hanim gerçekten anlatıldığı gibi..biz paket aldık. Gir nede otele yerleştirildi. Ama hastane ye yakın kalicak düzgün bir yer yok gibi.giren güzel ama.hastane transferlerde yardımcı oluyor ama.yani paket almasanizda gidış dönüşler de yardımcı olmaya çalışıyorlar. .gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar. .Hastanenin yakındaki otelleri bilmiyorum güzel oteller girnede.paket programı aldıysanız zaten otellere yönlendiricekler. Temmuz 16 demek bu pazar gidiyosunda hayırlısı olsun bizde bekliyoruz henüz bişey yok hakkımızda hayirlisi
Canim.. Sana dua ediyorum.. Insallah güzel haberlerle dönersin.. Nerede kaliyorsunuz orda? Ben Hals hangi otele gidecegiz Katar veremedim.. Esim tamamen bana birakti secimi.. Sen nerde rahat ederim diyorsan, orasi olsun dedi.. Ben zorlaniyorum secmede..Ben bu pazar yolcuyum.
Biz girnede büyük Anadolu hoteldeyiz.hastanenin olduğu yerde zaten otel görmedim. Ama burası idare eder.kalabalık değil. Orta büyüklükte bir otel.5 yıldızlı geçiyor ama turkiyedeki 3 yıldız otel gibi.deniz uzak.çarşıya 15 dak yürüme mesafesi.ama Lefkoşa da otelde görmedik. Ve bakımsız bir şehir gibiydi:) ama girnede dün akşam gezerken hoş oteller gördük. Butik ama güzel. Fiyatkar burdada nette yazdığı gibi.mesela burası 240 tl gecelik 2 kisi.paketle kendi ayarladinizmi aynı kapıya cikicakmis yani. Biz şimdilik embriyolarl için beklemedeyiz.bugün aranıp bölünüp bölünmedi gini ogrenicekmisiz.bekliyoruz.inşallah hayırlısı olur bebis olur ikiz olur bir kız bir erkek olur:)Canim.. Sana dua ediyorum.. Insallah güzel haberlerle dönersin.. Nerede kaliyorsunuz orda? Ben Hals hangi otele gidecegiz Katar veremedim.. Esim tamamen bana birakti secimi.. Sen nerde rahat ederim diyorsan, orasi olsun dedi.. Ben zorlaniyorum secmede..
Amin insallah canim benim..Biz girnede büyük Anadolu hoteldeyiz.hastanenin olduğu yerde zaten otel görmedim. Ama burası idare eder.kalabalık değil. Orta büyüklükte bir otel.5 yıldızlı geçiyor ama turkiyedeki 3 yıldız otel gibi.deniz uzak.çarşıya 15 dak yürüme mesafesi.ama Lefkoşa da otelde görmedik. Ve bakımsız bir şehir gibiydi:) ama girnede dün akşam gezerken hoş oteller gördük. Butik ama güzel. Fiyatkar burdada nette yazdığı gibi.mesela burası 240 tl gecelik 2 kisi.paketle kendi ayarladinizmi aynı kapıya cikicakmis yani. Biz şimdilik embriyolarl için beklemedeyiz.bugün aranıp bölünüp bölünmedi gini ogrenicekmisiz.bekliyoruz.inşallah hayırlısı olur bebis olur ikiz olur bir kız bir erkek olur:)
Evet yaaaaa... Insallah ..Hadi inşallah kızlar hakkımızda hayırlısı bebişlerimizi dört gözle bekliyoruz
Döllenme gerçekleşti canim.simdi cumayı bekliyoruz.burda zaman gecmiyor:) irem hanim herşey yolunda diyor.cuma günü bi aliyim bebislerimi hemen yazıcam size :) sevgiyle kalın arkadaşlar. Heyecanım dorukta,inanamıyorum 3 ayın sonunda burdayim:)Temmuzum haber alabildinizmi güzelim??
Canimsin yaaaaaa... Allahim dualarimizi karsiliksiz birakmadi cok sükür.. Temmuzun da güzel haberini aliriz insallah... Sonra da beeenn... BebiÇok güzel bir duygu Rabbim herkese tatdirsin daha çok yeni aslında bi afalladık kendimize gelemedik değerlerim inşallah hızla yükselir teşekkürler ederim bur da herkes birbirine dua etti. Önce Allah sonra firdevs hanım irem hanım ve tüm dua edenlerden Allah razı olsun. Evet hamilelikte iyi beslenmek önemli bol istirahat ediyorum zaten ağrılarım oluyor ve iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü içimde bir can taşıyorum. Ayyyy inanamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?