Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır gruptaki arkadaşlar durumlarını bildirir paylaşım yapmamış. Bende yapmamışım tabi:) benim hamileligin şükür iyi gidiyor.23 hafta olduk.bu arada normal hayatıma devam ediyorum.hergün ise gitmek için 1 saat araba yolculuğu yapıyorum 9 saat çalışıp 1 saat yolculukla eve dönüyorum. ama şükür herşey yolunda.karnım buyudu baya .toplamda 3 kilo aldım ama karnım ben burdayım diye bagiriyor:) bugün bunları yaşıyorsam firdevs hanım sayesinde..yukarda okudum da ilk defa biri bu kadar karalama yapmis . ama Burdaki herkes firdevs hanima duacı tabi bende.umudunuzu yitirmek çok kötü birşey, sizide anlıyorum ama böyle davranmak dizi haklı yapmaz.Allah sizinde yar ve yardımcınız olsun.bu arada diğer arkadaşlarım hamislerimiz sizler nasılsınız? nasıl gidiyor ? bebisler nasıllar. .lütfen yazın sizlerde..benim sağ göğüs altinda kaburgamda acayip bir ağrım oluyor uyuyamıyorum. geçmeyen bir ağrı. Dr normal dedi.acaba bunu taşıyan başkası varmi
Hayırlısı olsun canjm güzel haberlerin gelir inşallah giden arkadaşlar güzel haberlerle geldi darısı sana olsunMerhaba herkese ben de uzun düsunmelerden sonra bu yola giriyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hayırlısı olsun guzel olsun insallah bol bebeklerle gelinArkadaşlar biz de ocak adetimle başlıyoruz çok heyecanlıyım ve korkuyorum
Hiç korkma cnm düşün ki Kıbrıs'ı gezmeye gidiyorsun ben öyle hazırlandım hep rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallahArkadaşlar biz de ocak adetimle başlıyoruz çok heyecanlıyım ve korkuyorum
İnşallah kucağına aldığın haberlerini de paylaşırsın cnmMerhaba herkese ben de uzun düsunmelerden sonra bu yola giriyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hayırlı olsun inşallah bizi de merakta bırakma yazMerhaba bugün rahim kalinligimı olcturdum. Ayın 18 inde gidış tarihim belli olacak. Çok heyecanliyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?