Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba kızlar sperm donasyonu için araştırma asamasindayim bir Firdevs hanım ve başarıları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum genelde yumurta donsyonu var Firdevs hanıma sperm donasyonu yaptiranlar ozelden bana ulasirmisiniz

Merhabalar umarım herkes iyidir bebisler 3aylik oldular ablalarina cook selamları war beni tanimayanlara kısaca özet geçeyim Firdevs hanimda sperm donasyonu yaptırdık ve asla pişman olmadım doktor secimimden çok iyi karşılandık herşey istenildiği gibi çok iyiydi ve çok rahat geçti çok şükür dünyalar tatlısı iki meleğim oldu biri kız diğeri erkek hep dualar ediyorum sizlere için bu duyguları yaşamak bütün kadınların hakkı umarım Rabbim herkese nasip eder dualarım sizinle

Merhaba sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz sizinkide yumurtami sperm mi vede Firdevs hanım da sperm donasyon ücreti nekdr konaklama yol masrafları fiyata dahil mi

Merhaba sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz sizinkide yumurtami sperm mi vede Firdevs hanım da sperm donasyon ücreti nekdr konaklama yol masrafları fiyata dahil mi
Merhaba Euro olarak hatırlayamıyorum fakat 10bin gibi bir şeydi paket almadık fakat yol masrafini karşıladılar konaklamayı da transfer sonrası 1gece hastanede yaptık ucretsiz

Arkadaşlar içinizde gebelik sekeri çıkan oldumu? Sekwr yüklemesi de gebelik sekeri cikti bende.

Kızlar sperm donasyonu yaptıranlar lütfen yardımcı olun Firdevs hanıma gdp başarısız olan var mı

Herkese merhaba,

Dün eşim sperm verdi, donorden 12 yumurta toplanmış bugün haber geldi 10 tane embriyomuz oluşmuş. Çarşamba transfer için gideceğim. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlısıyla bebeklerimı alıp geleyim. Tüm hamile arkadaşlarıma ve bu yola girmek için düşünen arkadaşlarıma dua ediyorum. Rabbim kucaklarimızı boş bırakmasın ins.

Amin Allah yavrularmza kavustrsn insllh tez zamnmda

Çok sevindim sizin adınıza masallah çokta yumurtanın olmuş Rabbim hayirlisyla güzel sonuçlarla gelin insallah

Kızlar yardımcı olabilecek kimse yok mu Firdevs hanım ve hit arasında karasizim sizin deneyimlerinize gore karar vericem

Gözünüz aydın ve allah yardımcınız olsun :) olumlu düşünün olumlu olsun..

Uygulama öncesi vitamin ve coraspirin kullaniyrmusunz kimse yok mu kaçtır mesj atyrm kızlar nerdesinz

Vitamin kullananlar var canım istersen basla tedaviye baslicaksan

Vitamin kullananlar var canım istersen basla tedaviye baslicaksan
Yani Firdevs hanım veriyrmu corasprn kullanımı ve vitamin kullanımı uygulama öncesi önemli deniliyor bazı doktorlar veryrms Firdevs hanım veriyrmu merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…