Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Folik asit her gebelik için 3 ay önce başlatılıyor kendinde istersen balık yağı arı sütü takviye vitaminler kullanabilirsiniz

Sormak istediğim birşey daha var Firdevs hanım da sperm donasynunda yumurta toplama işleminden sonra uygulamayı 1ay sonra mı yapyr rahm dinlensin diye

Sormak istediğim birşey daha var Firdevs hanım da sperm donasynunda yumurta toplama işleminden sonra uygulamayı 1ay sonra mı yapyr rahm dinlensin diye
Merhabalar bazı kadınlarda yumurta toplamadan sonra rahim kalınlaşması olmuyor onun için bir ay beklenmesi gerekiyor benim tüp bebek denemelerim de öyle olmuştı

Kızlar merhaba,
Çarşamba günü transferim oldu 3 blast embriyo rahime gönderildi. 9 Ocak test tarihim ins bebişlerim bana tutunur.
İlk gün sürekli sirt üstü yattım ve ıdrarimi bile sürgüye yaptım. Gece 1 kere tuvalete kalktım, ertesi gün hafif yürüyüşlere harekete başladım. İrem hanim ilk gün sürekli yatmamı istedi, ama ertesi günden itibaren kendime ve diğer canlarima dikkat edecek şekilde artık normal hayatima donmem gerektiğini belirtti. Bu arada irem hanim gerçekten çok çok tatlı ve samimi, firdevs hanım ve diğer ekibi ise embriyo lari yerleştirirken hep bir ağızdan besmeleyle yerlestirdi, o anı unutamam heralde :) şimdi evimdeyim sürekli yatmıyorum beslenmeme dikkat ediyorum. Bundan sonra bol bol dua ederek test günümü bekleyeceğim. Benden bilgiler bu kadar :) sormak istediginiz başka birşey varsa seve seve cevaplarım...

Kısmetse bende ayın 10 da orda olucam transfer için hayırlısı olsun inşallah tutsun dualarım seninle bol şans

Allahim sanada ınsalkah pozitifi görmeyi nasip eder.hayırlı olsun arkadasim. Ağır kaldırma zıplama ama normal hayatına devam et.ben 26 haftalik gebeyim.ilk gün yerleştirmede sonra bende senin gibi yattim.ama sonraki 2 gün kosturmacayla geçti. Şartlar öyle gerektirdi.korktum tutmucaklar diye ama allah in izniyle tuttular.çok takılma yanı

Canım hayırlı uğurlu olsun umarım Rabbim tutunduğum sana bebeklerini dondurlmusu uzun kalbimi acaba allah yardımcınız olsun

Çok teşekkürler Allah razı olsun. Dün istanbuldaki fırtına nedeniyle çok kötü bir uçak inişi oldu baya korktum umarım bebişlerim etkilenmemiştir. Nasibimde varsa tutacak allahın izniyle. Siz de sağlıcakla kucağıniza alırsınız ins

Ayyy çok güzel bir duygu yasiyorsundur şimdi Rabbim tutunmalarini nasip etsin insallh hamiş haberlerinizi de alırız dua edin Rabbim.bize de nasip etsin kibrista kaldiniz mi hiç bu surecte sperm mi yumurta donasyonumu yaptırdınız fiyat nekdr tuttu turk lirasyla

Amin, Allah razı olsun, Rabbim size de nasip etsin inş. Her bir aşamayı sorunsuz atlatıp hepimiz evladımıza kavusuruz ins. Eşim 5 gün önce sperm verip gelmişti sonra beraber gittık, transfer günü 1 gece hastane de kaldık ertesi gün evimize donduk. Bizim yumurta donasyonuydu.

Anladım hayırlı olur insallh nekadar maal oldu size memnun kaldiniz mi Firdevs hanimdan

Anladım hayırlı olur insallh nekadar maal oldu size memnun kaldiniz mi Firdevs hanimdan

Fiyat burdan verebiliyor muyuz bilmiyorum.. Ilgi alaka güzeldi. Firdevs hanımı sadece transfer sırasında görebildim o gün çok yoğundu ama irem hanımla bol bol sohbet etme imkanımız oldu, kafamdaki tüm soru isaretlerine yardımcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…