Arkadaşlar camilla sonucun belli oldumu umarım güzel sonucudur biride haberdar edermisin
Cnm nasip bi ihtimal yükselir belki Allah yardımcın olsun sabır versin benim de hiç dondurulmuşum kalmadı zaten nasıl oluyorsa kimsenin kalmıyo 5 de 1Malesef benden haberler iyi değil, 12. Gün test sonucum 5.02çok buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum. Çok umutluydum ama bunda da vardır bir hayır yapacak birşey yok. Testi yarın tekrar edicem. Umutlu değilim ama irem hanim yükselebilir dedi. Sizlere bol şans diliyorum.
İlgilerine yada ellerinden geleni yaptıklarına Emin'im ama bi işler çevirdiklerine de artık Emin'im bir senedir araştırıyorum12 yumurta çıkıp 10 embriyo olup nasıl kalmıyor şüphelenmemek elde değil çünkü hep 5 yada 6 kaldı diyorlar ve 3 transfer diğerleri çöp diyorlar buna bi çare bulunması lazım yazık günah değil mi insanlar nelerden fedakarlık ederek gidiyor ve en az 20 bin çöp oluyor.Tutmamasına lafım yok ellerinden geleni yapıyorlar tutsun diye kısmet işi tutması ama donmuş kalmalı ya sil baştan gitmek kolay mi donmuş embriyo her zaman bi umut Allah yardımcımız olsun
Benim cumartesi olacak inşallah, 8 embriyomuz oluşmuş, inşallah cumartesiye kadar kalır hepsi, dondurulmuş değil taze embriyo transferi olacakBu arada iki embriyo konuldu sen ne zaman düşünüyorsun
Hadi hayırlısı inşallah ikimizin de yüzü güler rabbim yardımcımız olsunBenim cumartesi olacak inşallah, 8 embriyomuz oluşmuş, inşallah cumartesiye kadar kalır hepsi, dondurulmuş değil taze embriyo transferi olacak
İnşallahHadi hayırlısı inşallah ikimizin de yüzü güler rabbim yardımcımız olsun
Canım gerçekten adına çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda dileğini gerçekleştirsinMalesef benim değerim sıfırlandı Rabbim sizlere nasip etsin inş. .
Malesef benim değerim sıfırlandı Rabbim sizlere nasip etsin inş. .
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun arkadaşım yürekten diliyorumMalesef benim değerim sıfırlandı Rabbim sizlere nasip etsin inş. .
MerhabaMeraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?