Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaşlar camilla sonucun belli oldumu umarım güzel sonucudur biride haberdar edermisin

Malesef benden haberler iyi değil, 12. Gün test sonucum 5.02 çok buyuk hayal kırıklığı yaşıyorum. Çok umutluydum ama bunda da vardır bir hayır yapacak birşey yok. Testi yarın tekrar edicem. Umutlu değilim ama irem hanim yükselebilir dedi. Sizlere bol şans diliyorum.

Allah yardımcınız olsun

Cnm nasip bi ihtimal yükselir belki Allah yardımcın olsun sabır versin benim de hiç dondurulmuşum kalmadı zaten nasıl oluyorsa kimsenin kalmıyo 5 de 1

Bende dondurlmus olmamasına şaşıyorum sağlıklı insan sonuçta takipteyiz genelde dondurlmus kalmıyor buda insanın umidini kiriyor

Bence yumurta paylaştırıyorlar kızlar evet ben de gittim Firdevs'e hamileyim ama eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 5 embriyo döllendi
Azospermi olan bi arkadaşım tese yöntemiyle tüp bebek yaptırdı kadının 22 embriyosu oldu 18i a kalite Bnm amh değerim 0,75 benim de üçü a kalite olmak üzere 5 embriyom oldu bu zamana kadar aklınızı karıştırmak istemedim ama şu an günahınıza giriyorum gibi geliyo lütfen embriyo garantisi isteyin vermiyorsa 6 a kalitenin altına indirim garantisi isteyin

12 yumurta çıkıp 10 embriyo olup nasıl kalmıyor şüphelenmemek elde değil çünkü hep 5 yada 6 kaldı diyorlar ve 3 transfer diğerleri çöp diyorlar buna bi çare bulunması lazım yazık günah değil mi insanlar nelerden fedakarlık ederek gidiyor ve en az 20 bin çöp oluyor.Tutmamasına lafım yok ellerinden geleni yapıyorlar tutsun diye kısmet işi tutması ama donmuş kalmalı ya sil baştan gitmek kolay mi donmuş embriyo her zaman bi umut Allah yardımcımız olsun

İlgilerine yada ellerinden geleni yaptıklarına Emin'im ama bi işler çevirdiklerine de artık Emin'im bir senedir araştırıyorum

Selam kizlar .hamis olanlar allah sag salim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin .bekleyenler icin de dualarim sizinle umarim en yakin zamanda anne olursunuz.ben de firdevs hanimla tedaviye baslamayi planliyorum.izmirden gidicem .size sormak istedigim burda igneler falan toplam tüm masraf ne kadar tuttu tup bebek tedavisi için. Bilgilendirme yapan olursa cok sevinirim. Iyi pazarlar

Merhaba,

Negatif sonucu aldıktan sonra ilaçları bırakalı 5 gün geçti hala adet olmadım. Cyclo kullanirken bittikten sonra 4. Gün adet oluyordum. Negatif alan arkadaşlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz?

Arkadaşlar Merhaba,

Bende artık kararımı verdim yumurta donasyonu yaptıracağım. Kıbrıs'ta birkaç klinik araştırdım ama sanırım Firdevs Uğuz'dan bu konuda destek alacağım.

Sizlerden yardım rica ediyorum. Doğru mu karar verdim?

Merhaba canim bende çok araştırma sonucu firvdevs hocaya karar verdim bence doğru karar verdiniz benim içime sindi ilgileri konuşmaları umarım sizin içinde en dogrusu nereye orası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…