Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun nerde yaptirmistiniz

5500 +dondurlmus ücreti de var eğer kalirsa

Yakın zamanda aynı duyguyu yaşamis biri olarak sizin adınıza da gerçekten çok uzuldum. Allah yardımcımız olsun. Dondurulmusunuz kalmismiydi peki?
Evet var ama şu anki ruh halim ve aklım bunlar tutmadıysa onşar nasıl tutsun diyor açıkçası

Bende yılbasında negatıfı aldım malesef.ama benım toplama gunu rahımde sıkıntı gormustu fırdevs hnm.bı deneyelım olmazsa hıstereskopi yaptır demıstı.sımdı rahım fılmı cektırcem bakalım.

Bana kısa zaman önce histereskopi de yapıldı dolayısıyla bilemiyorum hiç
Sana acil şifalar en kısa zamanda alırsın inşallah bebeğini

Benim dondurulmusumda kalmamıştı sıfırdan başlayacağım kendimi hazır hissedince size tutmamasinin nedeni olarak ne dediler?
Hiçbirşey söyleyemiyorlar, zaten transfer öncesi de konuşmuştuk, sanırım diğer tüm transferler için de geçerli, rahim kapalı bir kutu deniyor, bazen olmayabilirmiş,
Kısmet artık ne diyeyim

İyi akşamlar arkadaşlar arkadaşımın adına yazıyorum firvdevse hocaya yaptırdı 8 a kalite de embriyo şu oluştu herşey çok güzel diyor aklınız takılmadan gitmenizi tavsiye ediyor gitmek isteyenler için yazıyorum Rabbim herkezin hakkında ne hayırlısı ise o olsun

Arkadaşlar merhaba arkadasim adına tekrar yazıyorum çok şükür hamile idrar testi yaptı iki cizgi çıktı çok mutluyuz herkezin rabbim gönlüne göre verisin darısı bizlere olsun.

Çok üzüldüm sizin adınıza anlayamadigim birşey war sorun olduğunu bile bile neden ertelemediler yada neden ertelettirmedin benimde toplama günü sıkıntı olduğunu söylediler ve 2ay ertelendi şuan kızın ve oğlum 6 aylıklar çok şükür

Tebrikler çok sevindim sizin adınıza ikiz gebelikte 2kat daha dikkatli olmak gerekiyor biraz riskli oluyor erken doğum vs sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin insallah

Arkadaşlar malesef arkadaşımın ki düşükle sonuçlandı nasip değilmiş haktan hayirlisi olsun herkezin gönlüne göre versin rabbim

Masallah.allah cocuklarına saglık versın.senın problem ne gorduler erteletıp naptın.fırdves hnm bana hıstereskopı yaptır dedı.ama burdakı dr rahım fılmı cektırdım ıkı kucuk polıp var bunlarda engel degıl dedı.hıstereskopıye gerek yok dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…