evet dondurulmuşum var 2 tane bende çok korkuyorum bidaha denemeye bilmiyorum niye olmadı herşey iyiydi blass emriyo bîlmiyom[/QUOTE kendi yumurtanı kullanmıyosun herşey iyi olsun diyosun herşey mükemmelde olsa olmayınca olmuyo îşte çok üzüldük yıprandık 30 bin tl çöp oldu resmen
Çok üzüldüm ama dondurulmuşların olur inş kendini toparla dua et embriyo donasyonu muydu seninevet dondurulmuşum var 2 tane bende çok korkuyorum bidaha denemeye bilmiyorum niye olmadı herşey iyiydi blass emriyo bîlmiyom
Hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef ama bu yöntemle burdaki birçok kişi anne olmuş bak inanıyorum ki ikinci seferde sen de anne olacaksın inşYok yumurta danosyonuydu herşey iyi dendî ama yok yani
Evt bende bu topiği baştan sona okudum kararımı verdim ama boş döner yumurtasıda olsa garantî yokmuş. Ben çok umutlanmıştım. Hep olur dedim sağlıklı yımurta herşey iyi dendi ama niye olmadı 5. Gün bide a kalite dendî bilmiyorum korkuyorum tekrar denemeyHakkımızda hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef ama bu yöntemle burdaki birçok kişi anne olmuş bak inanıyorum ki ikinci seferde sen de anne olacaksın inş
Hamileliginiz hayırlı olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin.Gunaydın kızlar
Bu sabah yenı bır gune uyandım anne adayı olarak.benı bılen bılır.bılmeyen ıcın 6 kendı yumurtalarımla 4 defa hıtte ve fırdevs hanımda 2 defada cok sukur hamıle kaldım.ha bu arada 4 te amelıyat var hıc bır sey kolay degıldı arkadaslar.hıtte bır suru can sıkıcı olay yasadım.eskı mesajlarımı okuyanlar gorur.su an hatırlamak bıle ıstemıyorum o gunlerı.tabı sutten agzı yanmıs bırı olarak fırdevs hanıma cok buyuk korkularla gıttım.ama cok sukurkı ılk deneme de fırdevs hanım rahımde sıkıntı gordu olmadı.hıstereskopı yaptırıp gıttım ve ıkıncı deneme cok sukur hamıleyım.ırem hanımda fırdevs hanım da benım ıcın bır melek .allah onlardan bın kere razı olsun.allah bu yolda emek harcayan tum arkadaslarıma ve bana once poztıflerı gormeyı sonrada saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.bu arada tedavı boyunca destegını esırgemeyen umut ve zaza arkadasımada sonsuz tsk ler.umudum zaten hamıle masallah.dılerım sıradakıde zaza dır inşallah.
Şu an kendini toplamaya ihtiyacın var tabi ki maddi manevi zor bir durum ama herşeye baştan başlamayacaksın dondurulmuş transferi olacak ve bu sefer allahın izniyle bebeğine kavuşacaksın hatta belki ikisi birden tutar ne olur ümidini kaybetmeEvt bende bu topiği baştan sona okudum kararımı verdim ama boş döner yumurtasıda olsa garantî yokmuş. Ben çok umutlanmıştım. Hep olur dedim sağlıklı yımurta herşey iyi dendi ama niye olmadı 5. Gün bide a kalite dendî bilmiyorum korkuyorum tekrar denemey
Gunaydın kızlar
Bu sabah yenı bır gune uyandım anne adayı olarak.benı bılen bılır.bılmeyen ıcın 6 kendı yumurtalarımla 4 defa hıtte ve fırdevs hanımda 2 defada cok sukur hamıle kaldım.ha bu arada 4 te amelıyat var hıc bır sey kolay degıldı arkadaslar.hıtte bır suru can sıkıcı olay yasadım.eskı mesajlarımı okuyanlar gorur.su an hatırlamak bıle ıstemıyorum o gunlerı.tabı sutten agzı yanmıs bırı olarak fırdevs hanıma cok buyuk korkularla gıttım.ama cok sukurkı ılk deneme de fırdevs hanım rahımde sıkıntı gordu olmadı.hıstereskopı yaptırıp gıttım ve ıkıncı deneme cok sukur hamıleyım.ırem hanımda fırdevs hanım da benım ıcın bır melek .allah onlardan bın kere razı olsun.allah bu yolda emek harcayan tum arkadaslarıma ve bana once poztıflerı gormeyı sonrada saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah.bu arada tedavı boyunca destegını esırgemeyen umut ve zaza arkadasımada sonsuz tsk ler.umudum zaten hamıle masallah.dılerım sıradakıde zaza dır inşallah.
Arkadasım lutfen pes etme dıyorum.uzulme demıyorum bak pes etme dıyorum.benımde ıkıncıde dondurulmuslarla oldu bak.senınde olur inşallahYok yumurta danosyonuydu herşey iyi dendî ama yok yani
Sagolcanım allah hepnize nasip etsin.dualarımdasınızSizin yazdıklarınızı hep okumuştum hamileliğinize de çok sevindim hayırlı olsun inş biz de o günleri görürüz
Mrh canım darısı senınbasına inaşşalh.ben hıstereskopı oldum polıp aldılar kucuk bısı.extra bısı yapmadım.prednoluda transfer gunu basladım.aynı tedavıydı yanı.sızınde poztıf olur ıns bu sefer fırdevs hnm a ve kendınıze guvenın tabı alahın ıznıyle olcaktır inşHamileliginiz hayırlı olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasıp etsin.
Bende ikinci denememi yapacağım önümüzdeki ay firdevs hanimda. 2. Ye histeroskopi onerdiler ve yaptırdım rahimde perde görüldü ve düzeltildi. Bir de bi tedavide serum alacağım. Prednol u de erken başladık. Bunun haricinde size yapılan extra bir işlem oldu mu?
Çok teşekkürler pozitif enerjin için :) olumlu düşünmek istiyorum ama içimdeki korkuyu da atamiyorum. Hayırlısi olur ins hepimiz icinMrh canım darısı senınbasına inaşşalh.ben hıstereskopı oldum polıp aldılar kucuk bısı.extra bısı yapmadım.prednoluda transfer gunu basladım.aynı tedavıydı yanı.sızınde poztıf olur ıns bu sefer fırdevs hnm a ve kendınıze guvenın tabı alahın ıznıyle olcaktır inş
Korku normal canım hangımız korkmadıkkı.kı hala korkuyoruz devamı ıcın.pozıtıf kal pozıtıf olsun inşÇok teşekkürler pozitif enerjin için :) olumlu düşünmek istiyorum ama içimdeki korkuyu da atamiyorum. Hayırlısi olur ins hepimiz icin
cnm bi arkadaş bana bunu dedi eğer senin çocuğun bu dünyada bir ekmeği varsa gelir er ya da geç sen allah bırak noye olmadını düşünme senin poskolojin çok önemli özellikle iki tane dondurldun inşallah olur ve ikiz olsun inanki hepimiz korkuyoruz tedirginiz evimizde huzur yok sürekli duşünmek ama bazan insan kendin çekip düzen vermen lazım kismetimiz kaderiz neyse görüceğiz ve inşallah ikinci transfer başarlı olacakBen hep pozitif kaldım ama yine hüsran oldu hiç olmadığım kadar pozitifyim hemde niye olmadı bende anlamıyorum rahimde sorun yok deniliyor ama sorun nerde emriyo genetiğimi bozuk sonuçta donörlere genetik tarama yapılmıyor yani bilemiyorum sürekli sorun arıyorum ben piskolojik yardım alıcam belkide antidebradan kullanıcam ben çok güvenmiştim firdevs hanım ve ekibine emriyolar
iyiydi bi kaç emriyolog ve dr da gösterdim emriyolar iyi denildi tutunmaması için sebeb yok ozamnd genetiğinde sorun vardı diye aklıma geliyor ve donmuşlarımı kullanmaya korkuyorum onlar benim son şansım başka gücüm yok denemeye battık yani varımız yoğumuz gitti eşiminde benimde işimiz yok eş dost annem yardım etti en son çare danasyın denedik ben kendi yumurtam olmaz tutmaz derken sağlıklı danosyon yumurtadı tutmadı aklım almıyo kafamda milyon tane soru ben danosyona olur gözüyle baktım çok ümitlendim ve çok yıkıldım 22 yaşında bir kızın yumurtası bile tutunmadı nasıl olur anlamış değilim
Çok zor allah kimseye böle acı vermesin sen naptın başladınmı tedaviyecnm bi arkadaş bana bunu dedi eğer senin çocuğun bu dünyada bir ekmeği varsa gelir er ya da geç sen allah bırak noye olmadını düşünme senin poskolojin çok önemli özellikle iki tane dondurldun inşallah olur ve ikiz olsun inanki hepimiz korkuyoruz tedirginiz evimizde huzur yok sürekli duşünmek ama bazan insan kendin çekip düzen vermen lazım kismetimiz kaderiz neyse görüceğiz ve inşallah ikinci transfer başarlı olacak
Çok zor allah kimseye böle acı vermesin sen naptın başladınmı tedaviyecnm bi arkadaş bana bunu dedi eğer senin çocuğun bu dünyada bir ekmeği varsa gelir er ya da geç sen allah bırak noye olmadını düşünme senin poskolojin çok önemli özellikle iki tane dondurldun inşallah olur ve ikiz olsun inanki hepimiz korkuyoruz tedirginiz evimizde huzur yok sürekli duşünmek ama bazan insan kendin çekip düzen vermen lazım kismetimiz kaderiz neyse görüceğiz ve inşallah ikinci transfer başarlı olacak
Başladık hayırlısıyla korkum var yok demem ama allaha bıraktım kismetimeÇok zor allah kimseye böle acı vermesin sen naptın başladınmı tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?