Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba arkadaşlar,yarın eşim sperm vermeye gidecek.Hastaneye ulaşım nasıl oluyor?Hasteneden dönüş nasıl olacak?Yardım ederseniz sevinirim...

Kızlar bu hafta içi rahim filmi çektirmem lazım zor bazen ağrılı bir işlem olduğunu duydum sizce hastane tercih ederken neye dikkat etmeliyim kolay olsun diye özellikle sormam gereken bişey var mı?

Kızlar bu hafta içi rahim filmi çektirmem lazım zor bazen ağrılı bir işlem olduğunu duydum sizce hastane tercih ederken neye dikkat etmeliyim kolay olsun diye özellikle sormam gereken bişey var mı?
Ben 2 kere çektirdim korkucak hiç birşey yok anestezi almadım ben 10 dk bitti hiç birşey anlamadım sende sakın korkma

Bıgün rahim kalınlığına baktırdım 8 mm daha transfere 11 gün var sonuç çok iyi dediler bakalım neler olacak ama ekip çok sabırlı bunu biliyorum her soruma tek tek cevap veriyorlar bende bazen sabırlarını zorluyorum sanki ama işte elde değil

Kızlar Merhaba,

Çok kararsız kaldım. Zehra Onar ve Firdevs Uğuz arasında gidip geliyorum. Yumurta donasyonu yaptıracağım. sffusun canım okudum bütün yazdıklarını. Özellikle yaşayıp görmüş biri olarak Firdevs Hanım ve ekibi ile ilgili öneride bulunabilir misin? Bir de merak ettiğim paket olarak gitmişsiniz uçak vs onlar mı ayarladı?

Rahim kalınlığına nasıl bakılıyor peki onun için de mi rahim filmi çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…