Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Merhaba yazınızı okuyunca çok sevindim gerçekten allahım size bağışlasın miniklerinizi eminimki çok rahatlamışsınızdır bizdede sperm sıkıntısı var 12 senedir savaş veriyoruz ama 3 tese olumsuz eşim bu sene donasyonu teklif etti ama ben bi türlü netleşemedim karar veremedim okadar olumsuzluğa rağmen halada umudum var biz ailelere söyledik hepsi destek veriyo ama yapan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var çok zor bi karar cvp yazarsanız yada telde konuşabilirsek çok iyi olur

hepsi çok iyiler çok ilgililer benim negatif oldu çok üzüldüm piskolojim bozuldu irem hanım felan çok üzüldüler ilgileri çok iyi zaten emriyolog en iyi tarkan çevirgen diye düşünüyorum netde de araştırdım beniim negatif oldu ama iki donmuş emriyom var son şansım maddi gücüm olsa yeniden yaptırsam yine firdevs hanımda yaptırırdım ben hepsinş çok sevdim pislojikmen çok yıkıldım ama irem hanım hep sabırla yaklaştı bana biz paket gittik herşeyi onlar ayarladı otel hastane arası araç hep getirip götürdüler

merhaba üzüntünü çok iyi anlıyorum ama sabır sabır bende ne yapacağımı bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba ben de kesin kararımı verdim firdevs hanımda sadece rahim filmi kaldı eksik on güne kadar çektiricem onu da bir yandan donör arayışına başladık çok heyecanlıyım ama bir o kadar da korkuyorum inş hepimiz artık çocuklarımıza kavuşuruz sizlere birşey sormak istiyorum 5. gün embiyosu ya da dondurulmuş garantisi istediniz mi böyle birşey istenebilir mi yani

Biz istemedik dındurmak ama ikitane 5. Gün emriyımuz vardı irem hanımın ısrarıylA dondurduk iyki dondurmuşuz allah razı olsun en azından bir umudumuz daha var inşallah onlar tutunur bende anne olurum arkadaşlar gitmeden önce herşeyinizi yaptırın öle gitin histreskobi eşinizin sperm sayı hareket morfoloji kmtüyse imsi yaptırın

Biz istemedik dındurmak ama ikitane 5. Gün emriyımuz vardı irem hanımın ısrarıylA dondurduk iyki dondurmuşuz allah razı olsun en azından bir umudumuz daha var inşallah onlar tutunur bende anne olurum arkadaşlar gitmeden önce herşeyinizi yaptırın öle gitin histreskobi eşinizin sperm sayı hareket morfoloji kmtüyse imsi yaptırın

Öyle bir garanti yok ama 5. Güne genellikle gidiyormuş sperm kalitesi falan önemli rahim kalınlığı önemli bende nasipse pazartesi ordayım artık sorgulamayı bıraktım kafayı yiyecem yoksa güveniyorum ekibe

Hayırlı olsun tedavin inş güzel sonuç alırsın bizi sık sık haberdar et aşamalardan en yakın senin tedavin şu an

Kızlarrrrr günaydın dün gece uyuyamadım bu konuda okuyacak başka bişey de kalmadı bu forumu baştan okumaya başladım neden bilmiyorum ama bana çok iyi geldi çok olumlular çok pozitifler çok sabah şekeri gibiler ve çoğu anne oldular biliyorsunuz bu sayfayı da bize bıraktılar tavsiye ederim boş vaktiniz olursa tekrar ara ar okuyun belki de pozitiflik sandığımızdan çok etkilidir bu vesileyle ev sahibimiz öncümüz kanbara da tekrar teşekkür ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…