Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Herkese merhaba;1 yaşımızla geri döndük :) çok şükür 20 Eylül'de 1 yaşımıza giriyoruz buraya çok fazla bakamıyorum 2 çocukla baya yoğun geçiyor günler yürümeye çalışıyorlar haliyle dusuyorlar sürekli takip gerekiyor sizler hep aklimdasiniz buraya yazıyorum çünkü karar veremeyenler olumsuz sonuç alanlara umut olsun asla vazgecmeyin bnde umudumu burda buldum çünkü dualarım hepinizle

Kızlarrrr bizim donörler bulundu rahim hazırlığına başlayacağız hemen çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider sizlerden pek ses çıkmıyor merak ediyorum ne alemlerdesiniz

Siz de mi donasyon yaptirmistiniz?nerde ne donasyonu

Kızlarrrr bizim donörler bulundu rahim hazırlığına başlayacağız hemen çok heyecanlıyım inş herşey yolunda gider sizlerden pek ses çıkmıyor merak ediyorum ne alemlerdesiniz
Hadi hayırlısı canım inanıyorum ki bu sefer olucak dualarım seninle

Hadi hayırlısı canım inanıyorum ki bu sefer olucak dualarım seninle
İnşallah canım hepimiz tek tek kavuşuruz bebeklerimize ikiz ikiz olsunlar inşallah az önce komşumda oturuyorduk kahve içtik fal bakayım dedi çevremde ailem dahil kimse çocuğum olmadığını bilmiyor henüz kadın fala baktı içime doğdu senin ikizlerin olacak dedi gaybı rabbimden başkası bilmez fala inanacak değilim ama içim bi hoş oldu tek seferde allahım kurtarsın bizleri

İnşallah canım amin benimde kimse bilmiyor maalesef bugün yine ağladım artık ağlamak istemiyorum

Canım benim ağlamaktan gözlerimiz kurudu bizim derdimizden başkası anlamaz zaten inş çıktığımız bı yolda acılarımız ve özlemlerimiz son bulur
İnşallah canım benim rabbim hepimizi aratmadan sağlıcakla versin

İnşallAh arkadaşlar gerçekten en yakınların bile anlamıyo danosyonu kimse bilmiyo yaşın 40diyolarbisefer denedin olsa olurdu artık yumurtalar yaşlandı diyolar bilmiyo kimse danosyonu çok üzülüyorum artık unut kapat bu defteri çık artık bu piskolojiden diyolar am ben umudumu kesmiyorum göx yaşları içinde dua ediyorum duanı değiştir şifa kurtulmak istiyorum diye dua etcekmişim bu sözler beni çok yaralıyor beni kimse anlamıyor

Canim benim duygularımi yansıtmişın aynen Allah yardimcimiz olsun tez zamanda insallah güzel haberler vermek nasip etsin aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…