- 24 Ağustos 2017
- 59
- 28
- 18
- 41
Canım benim dualarımız seninle al bebişlerini gelYarın transferim var sabah 7 de bayanlar bana dua edin lütfen
Allah guzel sonuclar versin insallah neden 4 unu ayni anda transfer ettiler senmi istedin genelde 2 transfer yapiyorlardaMerak edenler için bugün 4 embriyom 5. Güne geldi ve a kalitelerdi 4 de transfer edildi hastandeyiz bugün sabah 6da ıçağımız var allahın izniyle bebişlerle dönücez hastanede herkes çok ilgili firdevs hanım işinin ehli bu belli ben çok memnun kaldım hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah bu arada buraya yazmayan çok insan geliyor buraya çok kalabalık oluyor en yoğun merkez burası
Olsunda saglikli bebisler 1 i 3 u farketmez canim mutlu haberler insallahFirdevs hanım öyle istedi bizde birden öyle karar verdik ne bileyim kısmet
Vuruldum ben genellikle tüp bebek yapan kliniklerin yakınında bulunan eczanelerde bulursun büyük eczanelerde var kendine rahatlıkla yapabilirsin sıkıntı yokKızlar lucrin depot 3.75 kullandınız mı siz de transfer öncesinde? Benim bir adet tem doz vurulmam istendi. Temini zor mu kendiniz kolayca enjekte edebildiniz mi eczaneye sordum bulamadılar depoda başka yerlere bakıcam onlar vurmuyorlarmış da bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Vuruldum ben genellikle tüp bebek yapan kliniklerin yakınında bulunan eczanelerde bulursun büyük eczanelerde var kendine rahatlıkla yapabilirsin sıkıntı yok
Teşekkür ederim canım iğneden biraz korkuyorum panik oldumVuruldum ben genellikle tüp bebek yapan kliniklerin yakınında bulunan eczanelerde bulursun büyük eczanelerde var kendine rahatlıkla yapabilirsin sıkıntı yok
Biz heyecanla senden güzel haberler bekliyoruz canım ben dün hsg çektirdim raporu bugün alıcam daha ama doktor herşey çok iyi dediBayanlar nasılsınız ? Varmı haber alanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?