Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Uzun süre konuştum irem banımla herşey hayal gibiydi şimdi 3 gündür burdayız nezle olmamın haricinde herşey iyi gidiyor herkes ilgili ve alakalı
Umutlarınızı yitirdiğimiz gün herşeyin bittiği gündür biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz geri rabbime kalmış üzülmeyin sizden değerli hiçbirşey yok önce siz herşey nasip ötesine geçemiyoruz

Dualarımız seninle arkadaşım, inşallah bebeklerinle döneceksin :) rahat ol, senden de güzel haberler alacağız.

Merak edenler için bugün 4 embriyom 5. Güne geldi ve a kalitelerdi 4 de transfer edildi hastandeyiz bugün sabah 6da ıçağımız var allahın izniyle bebişlerle dönücez hastanede herkes çok ilgili firdevs hanım işinin ehli bu belli ben çok memnun kaldım hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız inşallah bu arada buraya yazmayan çok insan geliyor buraya çok kalabalık oluyor en yoğun merkez burası

Allah guzel sonuclar versin insallah neden 4 unu ayni anda transfer ettiler senmi istedin genelde 2 transfer yapiyorlarda

Kızlar lucrin depot 3.75 kullandınız mı siz de transfer öncesinde? Benim bir adet tem doz vurulmam istendi. Temini zor mu kendiniz kolayca enjekte edebildiniz mi eczaneye sordum bulamadılar depoda başka yerlere bakıcam onlar vurmuyorlarmış da bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Vuruldum ben genellikle tüp bebek yapan kliniklerin yakınında bulunan eczanelerde bulursun büyük eczanelerde var kendine rahatlıkla yapabilirsin sıkıntı yok

Korkucak hiçbirşey yok şimdi bak ben hergün göbekten iğne oluyorum bebekler için dayanmak lazım canım onları düşün dişini sık bitti gitti

İNşallah bakalım bekliyoruz 4 arkadaş hepimiz aynı gün öğrenicez ben erken yapamam heralde cesaret ister :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…