Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Bana mümkünse bırak değilse günde iki üçe kadar azalt dediler ama nerde on tane falan içiyorum yine
sormayın arkadaşlar bırakıyorum tedavi olumsuz olunca daha da bunalıma girip çoğaltıyorum yoruldum allah bana güç kuvvet versin diyorum hiçkimselere anlatamayınca kendi içimde yaşamak beni acılara boğuyor sizler nasıl motivasyonu sağlıyorsunuz bir akıl verin

Sigara Yerine çereze yönel. Daha faydali

Kızlarr çok sessiz kaldı bu topic napıyosunuz nasıl gidiyor tedavileriniz ne durumdasınız habersiz bırakmayalım birbirimizi ben bugün regl oldum rahim hazırlığı için ilaçlara başlıycam artık donörler hazır herşey tıkırında heyecanla Kıbrıs a gidip bebişlerimi almayı bekliyorum

Ben de adet olmayı bekliyorum histereskopi yapılacak. 3 tane kitle tespit edildi biri uterusta 5mm diğeri 11 mm. Sonra bakalım sonuç ne olacak. Doktor polip olabilir dedi ama nedir ne değildir bilemedim. Donör seçimi yapıldı işte Kasım ayında ilaçlara başlarım bende. Açlık kan şekerimde de sorun var sanırım 3 gün önce 100 çıktı. Bugün yaptım 110 çıktı. off bilmiyorum.

Hadi bakalım senin için hayırlısı olsun, bu saatten sonra zaman su gibi geçiyor...

Herkese merhaba kader arkadaşlarım, kullanıcı adıma bakmayın 44 yaşındayım. Geçen ocak ayında transferim negatif sonuçlanmıştı, 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var, kısmetse onları almaya gideceğiz geeçn hafta Firdevs hn histeroskopi yaptı, bir de çizik attı rahme canlanması için ben bebeğe yatak hazırlıyoruz diyorum tüm bunlara şimdi doğum kontrol hapına başlattılar, gelecek adet sonrası transfere gideceğiz inşallah rabbim hepimize muradımızı versin

Allah yardimcin olsun sperm donasyonumu sizinki

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu sefer olacak

Canim guzel sonuclar insallah doğum kontrol hapinin yaninda coraspirin de iciyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…