- 24 Ağustos 2017
- 59
- 28
- 18
- 41
Canım senin de vardır vaktin en kısa zamanda hayırlısıyla olur inş bir ayım kaldı benim de ilaçları kullanıyorum halaBenimle birlikte tedavi gören 5 kişinin de oldu dün haber geldi bir benim olmadı bakalım nasip sen nasılsın nezaman gidicen
Sorma ben de bırakamıyorum yarı yarıya azalttım ama bırakamadımKızlar bende Kasım sonu gideceğim inşallah transfere. Ama hala sigara içiyorum ne yapacağım bilmiyorum bırakamıyorum
sormayın arkadaşlar bırakıyorum tedavi olumsuz olunca daha da bunalıma girip çoğaltıyorum yoruldum allah bana güç kuvvet versin diyorum hiçkimselere anlatamayınca kendi içimde yaşamak beni acılara boğuyor sizler nasıl motivasyonu sağlıyorsunuz bir akıl verinBana mümkünse bırak değilse günde iki üçe kadar azalt dediler ama nerde on tane falan içiyorum yine
Sigara Yerine çereze yönel. Daha faydalisormayın arkadaşlar bırakıyorum tedavi olumsuz olunca daha da bunalıma girip çoğaltıyorum yoruldum allah bana güç kuvvet versin diyorum hiçkimselere anlatamayınca kendi içimde yaşamak beni acılara boğuyor sizler nasıl motivasyonu sağlıyorsunuz bir akıl verin
Kızlarr çok sessiz kaldı bu topic napıyosunuz nasıl gidiyor tedavileriniz ne durumdasınız habersiz bırakmayalım birbirimizi ben bugün regl oldum rahim hazırlığı için ilaçlara başlıycam artık donörler hazır herşey tıkırında heyecanla Kıbrıs a gidip bebişlerimi almayı bekliyorum
Allah yardimcin olsun sperm donasyonumu sizinkiHerkese merhaba kader arkadaşlarım, kullanıcı adıma bakmayın 44 yaşındayım. Geçen ocak ayında transferim negatif sonuçlanmıştı, 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var, kısmetse onları almaya gideceğizgeeçn hafta Firdevs hn histeroskopi yaptı, bir de çizik attı rahme canlanması için ben bebeğe yatak hazırlıyoruz diyorum tüm bunlara şimdi doğum kontrol hapına başlattılar, gelecek adet sonrası transfere gideceğiz inşallah rabbim hepimize muradımızı versin
Hayır yumurta donasyonuAllah yardimcin olsun sperm donasyonumu sizinki
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu sefer olacakHerkese merhaba kader arkadaşlarım, kullanıcı adıma bakmayın 44 yaşındayım. Geçen ocak ayında transferim negatif sonuçlanmıştı, 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var, kısmetse onları almaya gideceğizgeeçn hafta Firdevs hn histeroskopi yaptı, bir de çizik attı rahme canlanması için ben bebeğe yatak hazırlıyoruz diyorum tüm bunlara şimdi doğum kontrol hapına başlattılar, gelecek adet sonrası transfere gideceğiz inşallah rabbim hepimize muradımızı versin
Canim guzel sonuclar insallah doğum kontrol hapinin yaninda coraspirin de iciyormusunHerkese merhaba kader arkadaşlarım, kullanıcı adıma bakmayın 44 yaşındayım. Geçen ocak ayında transferim negatif sonuçlanmıştı, 2 tane de dondurulmuş embriyomuz var, kısmetse onları almaya gideceğizgeeçn hafta Firdevs hn histeroskopi yaptı, bir de çizik attı rahme canlanması için ben bebeğe yatak hazırlıyoruz diyorum tüm bunlara şimdi doğum kontrol hapına başlattılar, gelecek adet sonrası transfere gideceğiz inşallah rabbim hepimize muradımızı versin
Bizde sperm yok ama ben bir türlü karar veremiyorum kafam karma karışık 14 yildir ugrasiyoruz esim azospermiHayır yumurta donasyonu
Sizinki?
Hayır içmiyorum, içmek mi gerekliymiş acabaCanim guzel sonuclar insallah doğum kontrol hapinin yaninda coraspirin de iciyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?