Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlar ben hepinizi çok seviyorum,iyi ki varsınız,sizinle umutlarım arttı...
Herbirinizin pozitif sonucuna Sevinç gözyaşları döküyorum,ailem gibi oldunuz...
Mucizem seni unutmadım,seninki de tuttu da,sonradan değerlerin düştü,Ocak gibi diğer kızlarla beraber beşlerimizi alıp geleceğiz inşallah canım...

Ah canım Tuanam hadi gözümüz aydın olsun tatlım,inşallah oğluşun sana sıkı sıkı tutunacak,9 ay sonra sağlıkla da kucağına alacaksın gülüm,hadi katlayarak devam eder inşallah değerlerin,benim de sabahtan beri aklım sendeydi,ama senden haber gelmedi,hem hastayım,hem de toplantılarım uzun sürdü,şükür hayırlı haberini aldım da Mucizemden rahatladım tatlım,canım ne kadar mutluyum senin adına,dualarımdasınız hepiniz..Siz de bana dua edin ...

kanbar bacım nerdesin canım bacılarım duam hem sizi hem kendime hemde burda olmayıp bu derdi olan kardeşlerime
İşte geldim buradayım tatlım,sabahtan beri güzel haberlerini bekliyorum canım,ben çoktan aldım güzel haberlerini de ,toplantılarım vardı ,amin darısı hepimizin başına tatlım...

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..12 kişi olduk,3 annemiz hamile çok şükür,darısı hepimizin başına...41 kere maşallah bize...

AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Aralık veya Ocak'15
Mmucizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 39 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)
Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14

yolun başındayım arkadaşlar inşallah kese ve kalp atışıda görünecek büyüyüp dogacakta her dönemi sıkıntılı bir süreç insan diken üstünde oluyor umarım ben alacagım ve umarım herkes kavuşacak anne olmayan kalmayacak gelecekte bu yazıları tebessümle okuyacagız inşallah

Cnm tuanacım tebrik ediyorum rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah..

Canım çokkkk sevindim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu hayırlı mübarek cuma gününde bu topikte hepimiz anne olalım.aklına hiç kotu şeyler getirme tatlım derin bir oh çek hamileliğin tadını çıkar.Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin

Canım çok sevindim. Bak Rabbim seni hiçbir sıkıntıya sokmadan sana evladını verdi inşallah sağlıklıca kucağına almayı da nasip eder. Darısı burada olan olmayan bu dertlerle savaşan bütün bebek isteyenlere olsun. Canım günün kaç gün geçmişti? Çünkü bu değer baya yüksek bir değer.

Aynen tuanacim,

GÖRDÜNÜZ MÜ GERÇEKTEN Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..12 kişi olduk,4 annemiz hamile çok şükür,darısı hepimizin başına...41 kere maşallah bize...

AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı
Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Aralık veya Ocak'15
Mmucizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 39 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)(Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14

Kızlar merhaba inanmayacaksınız ama doğal yolla hamileyim. Değerim 2176. Mutlu muyum daha çok şaşkınım ve kafam karışık. antibiyotk kullanmıştım
Önce tebrik ediyorum,Allah analı babalı büyütsüncanım,sonra merak ediyorum değerin çok yüksek,ikiz/üçüz gibi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…