Ah canım Tuanam hadi gözümüz aydın olsun tatlım,inşallah oğluşun sana sıkı sıkı tutunacak,9 ay sonra sağlıkla da kucağına alacaksın gülüm,hadi katlayarak devam eder inşallah değerlerin,benim de sabahtan beri aklım sendeydi,ama senden haber gelmedi,hem hastayım,hem de toplantılarım uzun sürdü,şükür hayırlı haberini aldım da Mucizemden rahatladım tatlım,canım ne kadar mutluyum senin adına,dualarımdasınız hepiniz..Siz de bana dua edin ...kızlar umut olurum size ve hamileligim kucagıma almakla sonuçlanır bugün kesinleşti şükür 45,80 bebek yada bebekler tutunmuş şükür kanbar hamile olarak degiştirebilirsin beni şükür mevlama herkesi mutlu sona ulaştırsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
İşte geldim buradayım tatlım,sabahtan beri güzel haberlerini bekliyorum canım,ben çoktan aldım güzel haberlerini de ,toplantılarım vardı ,amin darısı hepimizin başına tatlım...kanbar bacım nerdesin canım bacılarım duam hem sizi hem kendime hemde burda olmayıp bu derdi olan kardeşlerime
Cnm tuanacım tebrik ediyorum rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah..kızlar umut olurum size ve hamileligim kucagıma almakla sonuçlanır bugün kesinleşti şükür 45,80 bebek yada bebekler tutunmuş şükür kanbar hamile olarak degiştirebilirsin beni şükür mevlama herkesi mutlu sona ulaştırsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım çokkkk sevindim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu hayırlı mübarek cuma gününde bu topikte hepimiz anne olalım.aklına hiç kotu şeyler getirme tatlım derin bir oh çek hamileliğin tadını çıkar.Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinyolun başındayım arkadaşlar inşallah kese ve kalp atışıda görünecek büyüyüp dogacakta her dönemi sıkıntılı bir süreç insan diken üstünde oluyor umarım ben alacagım ve umarım herkes kavuşacak anne olmayan kalmayacak gelecekte bu yazıları tebessümle okuyacagız inşallah
Gözün aydın cnm bak ne güzel kendiliginden kalmışın allahım buradaki herkeside senin gibi sevindirsin inşallah..Kızlar merhaba inanmayacaksınız ama doğal yolla hamileyim. Değerim 2176. Mutlu muyum daha çok şaşkınım ve kafam karışık. antibiyotk kullanmıştım
yolun başındayım arkadaşlar inşallah kese ve kalp atışıda görünecek büyüyüp dogacakta her dönemi sıkıntılı bir süreç insan diken üstünde oluyor umarım ben alacagım ve umarım herkes kavuşacak anne olmayan kalmayacak gelecekte bu yazıları tebessümle okuyacagız inşallah
yolun başındayım arkadaşlar inşallah kese ve kalp atışıda görünecek büyüyüp dogacakta her dönemi sıkıntılı bir süreç insan diken üstünde oluyor umarım ben alacagım ve umarım herkes kavuşacak anne olmayan kalmayacak gelecekte bu yazıları tebessümle okuyacagız inşallah
Önce tebrik ediyorum,Allah analı babalı büyütsüncanım,sonra merak ediyorum değerin çok yüksek,ikiz/üçüz gibi...Kızlar merhaba inanmayacaksınız ama doğal yolla hamileyim. Değerim 2176. Mutlu muyum daha çok şaşkınım ve kafam karışık. antibiyotk kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?