Mehmahcım ne kadar güzel bir sürpriz yaptın,Allah'ın sevdiği kuluymuşsun,sağlıkla kucağına al Bebeğini inşallah,mis gibi kokla meleğini doya doya...Kanbar'cım teşekkür ediyorum. Darısı başına olsun. Canım darısı başına olsun. Tam bir ay oldu, bugün değerim dün 2176 'ydı
Canım benim Maşallah ne güzel ilerliyor değerin tatlım,katlayarak gidecek inşallah,tatlım benim Ocak ayına kaldı,Hayırlısı inşallah...kızlar bugün 12. gün degerim 70.01 çıktı doktor güzel ilerliyor dedi inşallah böyle devam eder kanbar aralıkmı ocakmı ne zaman gidiosun belli oldumu bacım
Korkma hiç birşey olmaz tatlım,sağlıkla alacaksın Bebeğini kucağına,o ki bu yolu kafaya koymuşken,doğal yoldan meleğini verdi....elbet Meleğin doğana kadar ikinizi de koruyup,kollayacaktır Rabbim.Kanbar'cım teşekkür ediyorum. Darısı başına olsun. Canım darısı başına olsun. Tam bir ay oldu, bugün değerim dün 2176 'ydı. Çoğul olma ihtimali yoktur sanıyorum. Doğal yolla olduğu için. Bakalım hayırlısı doktorum haftaya gel dedi. antibiyotik kullandım diye biraz kaygılıydım ama doktor korkmamı söyledi.
Canım sen bize hep dua et tatlım..Tuana'cım hadi hayırlısı olsun. Tebrik ediyorum. BU topikteki herkes bir yıla kadar bebeğini alsın. Ben de bunları isteyeceğim. Hamile bir arkadaşım karnına dokunup Mehtap'ın da olsun diye dua edermiş ben de buradakileri sayacağım. Umuyorum hepimiz mutlu olcağız
Bütün hepinizi öpüyorum.
mrb kızlar yarın kan testim var 12,gün 70,01 idi 14.gün degerinede bakılacak biraz yavaş ilerliyor gibi geldi ama doktor bişey olmaz katlıyor yüzde 60 katlaması normal sayılır dedi yarın için dua lütfen inanın insan yoruluyor beklemek çok zor...inşallah bebegim sıkıca tutunur bana:)
Canım benim sağ olasın bize dua et,Rabbim bizlere de nasip etsin.Allah ın izniyle sen de sağlıcakla kucağına alacaksın.bizimde dualarmız seninle canım benimTuana'cım hadi hayırlısı olsun. Tebrik ediyorum. BU topikteki herkes bir yıla kadar bebeğini alsın. Ben de bunları isteyeceğim. Hamile bir arkadaşım karnına dokunup Mehtap'ın da olsun diye dua edermiş ben de buradakileri sayacağım. Umuyorum hepimiz mutlu olcağız
Bütün hepinizi öpüyorum.
mrb kızlar yarın kan testim var 12,gün 70,01 idi 14.gün degerinede bakılacak biraz yavaş ilerliyor gibi geldi ama doktor bişey olmaz katlıyor yüzde 60 katlaması normal sayılır dedi yarın için dua lütfen inanın insan yoruluyor beklemek çok zor...inşallah bebegim sıkıca tutunur bana:)[/QUOTE
Canım sakın stres yapma ,arkadaşımın 12.gun değeri 20lerdeydi onunda yüzde atmış ilerliyordu sağlıklı bir şekilde doğum yaptı hiç endişelenip stres yapma
Tuanacım sakın olumsuz düşünme olacak inşallah dualarımız seninle cnm..mrb kızlar yarın kan testim var 12,gün 70,01 idi 14.gün degerinede bakılacak biraz yavaş ilerliyor gibi geldi ama doktor bişey olmaz katlıyor yüzde 60 katlaması normal sayılır dedi yarın için dua lütfen inanın insan yoruluyor beklemek çok zor...inşallah bebegim sıkıca tutunur bana:)
canım canı gönülden inanıyorum anne olmayan kalmayacak duanın açamayacagı kapı yok burda herkes birbirine dua için yarışıyor rabbim geri çevirmeyecek inşallah
Canım bugün değerini heyecanla bekliyorum,inşallah çok iyi katlamıştır...mrb kızlar yarın kan testim var 12,gün 70,01 idi 14.gün degerinede bakılacak biraz yavaş ilerliyor gibi geldi ama doktor bişey olmaz katlıyor yüzde 60 katlaması normal sayılır dedi yarın için dua lütfen inanın insan yoruluyor beklemek çok zor...inşallah bebegim sıkıca tutunur bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?