Canım çok sevindim,yine duydu dualarımızı Rabbim çok şükür tatlım.O kadar sevindim ki,sen biliyorsun benim kalbimi,topiğimize şimdiden erkek bebek yazabilirim...kanbar arkadaşlarım 171,8 olmuş 14.gün degerim doktorum test yeterli inşallah kese için 10 güne kadar kadın dogum doktoruna git rabbim dualarımız kabul etti şükür dedi inşallah katlayarak devam edecek kalbinide duyacagım şimdi hem kendim için dua ya devam sizler içinde secdelere kapanmaya devam hadi bakalım kızlar duadan eksik bırakmayın rabbim kabul edecek inş
canım canı gönülden tebrik ederim,çok güzel artmış değerin.oğluşun ya da oğluşların geliyor,gözünaydın.... Rabbim hepimize nasip et ya Rabbim....kanbar arkadaşlarım 171,8 olmuş 14.gün degerim doktorum test yeterli inşallah kese için 10 güne kadar kadın dogum doktoruna git rabbim dualarımız kabul etti şükür dedi inşallah katlayarak devam edecek kalbinide duyacagım şimdi hem kendim için dua ya devam sizler içinde secdelere kapanmaya devam hadi bakalım kızlar duadan eksik bırakmayın rabbim kabul edecek inş
Kardelenim ne zaman gidiyoruz tatlım?canım canı gönülden tebrik ederim,çok güzel artmış değerin.oğluşun ya da oğluşların geliyor,gözünaydın.... Rabbim hepimize nasip et ya Rabbim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?