Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Hımmm test tarihin perşembeydi doğru ya,hadi senin de müjdeni alalım da,şenlensin topiğimiz...

Topiğimiz 1 düzine,hamilemiz 2,neredeyse 3 olacak , sayfalarımız 53 olmuş.Maşallah..

Uğurlu TOPİĞİMİZ...hepimize uğur getirecek inşallah..12 kişi olduk,41 kere maşallah bize...
AdıİLYaşıSorunHikayesiMerkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Aralık veya Ocak'15
Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe
Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile

Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım
Limon 1975 39 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında)
Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14

Hayatta hiçbirşeyi fazla zorlamamayı öğrendim..
Oluruna bırakmayı..
Olmayana üzülüp,harap olmamayı...
Olana şükretmeyi..
Sahip olduklarıma hamdolsun demeyi..
Sahip olmadıklarım üzerinde fazla düşünmemeyi...
Hayat sen ne yaparsan yap bildiğini okuyor çünkü...
Kader diye birşey var..
O yüzden akışına bırakmalı..
Başkalarının mutluluğundan mutlu olmayı..
Kapris yapmamayı,küsmemeyi..
İnsanları sevmeyi..
Ama ne olursa olsun umut etmeyi bırakmamayı,
Hayata gülümsemeyi,
Kendinle bile dalga geçecilecek kadar,
Bazı şeyleri aşmayı becerebilmek lazım...
Yani sevmek lazım hayatı,bize geldiği gibi,olduğu gibi sevmek,kabullenmek...
Hiçbirşeyin garantisi yok ki hayatta ,
Yaşamımız sadece şu anla kısıtlıyken,
O anın tadını çıkartmayı
Bilmek lazım..

Sevgiyle kalın .

bugün pıhtılaşma testim çıktı onu aldım
doktor pıhtılaşmaya yatkınsın dedi,yani hamilelikte iğne olmam gerekirmiş
tüp bebek doktorunuz sizi yönlendirir dedi genetik tıptaki doktor

özelde biraz pahalıymış irem hanım devlet hastanesinde yaptırın dedi
bütün testlerimi devlette yaptırdım

iyi akşamlar herkese
Iyi akşamlar tatlım...
bugün pıhtılaşma testim çıktı onu aldım
doktor pıhtılaşmaya yatkınsın dedi,yani hamilelikte iğne olmam gerekirmiş
tüp bebek doktorunuz sizi yönlendirir dedi genetik tıptaki doktor
Bunu tesbit edip,önlem alması çok güzel,sevindim.İnşallah senden de güzel haberler gelecek,ben hissediyorum.

Cevapladığın için teşekkür ediyorum Birumut. Yalnız ne söyledin buradaki doktorun mu ayarladı. Yoksa ben bunu istiyorum dediğinde yapmazlar sanıyorum .

Az kaldı,adeta geri sayım başladı kalanlarımız için,Rabbim hepimize nasip etsin cennet kokulu evlatlarımızı kucağımıza almayı..

Günaydın Bir umutcum...

Günaydın Özlemcim..
hepinize benden de günaydın kızlar......
evet yaaa gerçekten geri sayım başladı.az kaldı inşallah bebişlerimize kavuşmamıza.....:

Cevapladığın için teşekkür ediyorum Birumut. Yalnız ne söyledin buradaki doktorun mu ayarladı. Yoksa ben bunu istiyorum dediğinde yapmazlar sanıyorum .
rica ederim canım ne demek
burdaki doktorum ayarlamadı eşimle gittik dahiliyeye anlattık tüp bebek yapıcaz bu testleri yaptırmak istiyoruz diye
ama bizim bir avantajımız vardı hastanedeki doktor tanıdıktı soru sormadı
biz hiç bir problemle karşılaşmadık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…