Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

ben sabah kıbrısa uçuyorum kızlar son kontrolümü orda yaptıracagım ignelerimi yapıyorum otelide az önce ayarladım begenirsem yazacagım...inşallah burda olan ve sonradan bunları okuyacak olan tüm kardeşlerim pozitifi görürüler tabi başta ben sanırım ilk benim şuan transferi yakın olan kızlarrrrrrrrrrr çok heyecanlıyım dua edin ya
allah emeklerini boşa çıkarmasın canım senin ve hepimizin allah yardımcın olsun

Kizlar baslamadan önce rahim ile ilgili bir sey yaptirdiniz mi?öneriniz var mi?
Canım rahmin kalınlaşması için hergün nar suyu için ,ama kesinlikle taze sıkılmış olsun.inşallah pozitife ulaşacaksın,dularımız seninle canım.

ben sabah kıbrısa uçuyorum kızlar son kontrolümü orda yaptıracagım ignelerimi yapıyorum otelide az önce ayarladım begenirsem yazacagım...inşallah burda olan ve sonradan bunları okuyacak olan tüm kardeşlerim pozitifi görürüler tabi başta ben sanırım ilk benim şuan transferi yakın olan kızlarrrrrrrrrrr çok heyecanlıyım dua edin ya
Canım lütfen rahat ol,olumlu düşün,olacağına inan,dua oku sürekli lütfen,özellikle transfere girerken,sürekli 3 kulhuvellah ,1 Elhan ve ayetel Kürsi dularını oku,hatta transfer anında da sürekli oku,bir de daha önceki sayfalarda paylaştığım Hacet Duasını transferden önce 7 kez oku ve bebek dile Rabbimizden,bir de çok fazla su içme,6/7 bardak su iç ve yürüyüş yap canım,herşey çok güzel olacak,Bebeğin sana sıkı sıkı tutunacak,sen ilk olacaksın birtanem,gelişmeleri fırsat olursa paylaş canım,Allah'a emanet ol,herşey olumlu olacak..

Canım rahmin kalınlaşması için hergün nar suyu için ,ama kesinlikle taze sıkılmış olsun.inşallah pozitife ulaşacaksın,dularımız seninle canım.
Teşekkur ederim canim.nar suyunu donasyona karar verip tedaviye basladigimizda mi iciyoruz.yoksa önceden icmek mi daha iyi?
Birde karar verip ilaclara basliyoruzla parayi pesin mi veriyorsunuz yada kibrisa gidince mi?

bende burdayım ve sizi heyecanla takip ediyorum bizde ocak ayında düşünüyoruz ama eğer olmazsa yaza kalır eşimin işinden dolayı kanbar senden hayırlı sonuçlar bekliyoruz
Fisay inşallah hayırlısıyla sen de en kısa zamanda kavuşacaksın bebeğine,hepimiz Firdevs Hanım'ın uğurlu elleriyle birer birer kavuşacağız yavrularımıza ve doğum yapınca da ''Mucize Bebekler '' Topiğimizi açıp oradan bebeklerimizden konuşacağız hep birlikte,bu Topiğimizi de bizden sonra gelenlere emanet edeceğiz,onlara da uğur getirecek inşallah..

Teşekkur ederim canim.nar suyunu donasyona karar verip tedaviye basladigimizda mi iciyoruz.yoksa önceden icmek mi daha iyi?
Birde karar verip ilaclara basliyoruzla parayi pesin mi veriyorsunuz yada kibrisa gidince mi?
Canım transferden önce içip,transferden sonra hemen bırakacaksın bu çok önemli sakın unutma bunu,çünkü transferden önce Rahmi kalınlaştıran nar suyu,transferden sonra asla içilmemesi gereken bir içecek,çünkü embriyonun vücuttan atılmasına sebep oluyormuş,para peşin verilmiyor canım,Kıbrıs'a gidince,transferden hemen önce ödeme yapılıyor birtanem.Ayrıca unutma çok fazla tuvalete sıkışma ,6/7 bardak su iç,hafif hafif yürü,transferden sonra 1/2 saat yat istersen,ama tuvaletini yap ,çünkü rahimde kasılma iyi değilmiş,transfer sonrası evde asla ağır kaldırma,ama çok bol su iç,bu çok önemli,yürüyüş yap evde hafif hafif,sakın sürekli yatma yoksa çocuk tutunamıyor,hareket olması lazım ki ,bebek kanla beslenip tutunsun,birde et,süt,yumurta protein ağırlıklı besleneceksin canım,bunların hepsini Donasyon topiğindeki pozitif sonuç alanların yazdıklarından okudum .

Son düzenleme:
Canım transferden önce içip,transferden sonra hemen bırakacaksın bu çok önemli sakın unutma bunu,çünkü transferden önce Rahmi kalınlaştıran nar suyu,transferden sonra asla içilmemesi gereken bir içecek,çünkü embriyonun vücuttan atılmasına sebep oluyormuş,para peşin verilmiyor canım,Kıbrıs'a gidince,transferden hemen önce ödeme yapılıyor birtanem.Ayrıca unutma çok fazla tuvalete sıkışma ,6/7 bardak su iç,hafif hafif yürü,transferden sonra 1/2 saat yat istersen,ama tuvaletini yap ,çünkü rahimde kasılma iyi değilmiş,transfer sonrası evde asla ağır kaldırma,ama çok bol su iç,bu çok önemli,yürüyüş yap evde hafif hafif,sakın sürekli yatma yoksa çocuk tutunamıyor,hareket olması lazım ki ,bebek kanla beslenip tutunsun,birde et,süt,yumurta protein ağırlıklı besleneceksin canım,bunların hepsini Donasyon topiğindeki pozitif sonuç alanların yazdıklarından okudum .
Cook tesekkür ederim canim.rabbim gönlüne göre versin.

ay ve kıbrıstayım oteldeyim sabah ilk kez irem ve Firdevs hanımla tanışacağım son kontrolümü yapacaklar ve yumurta toplama gününe karar verecekler bu olanlara inanamıyorum umarım yumurtalarım sağlıklı olur embriyolar akalite olur ayın 17 sinde müjdeli haberler gelir transfer gerçekleşir ...ayya zzaman geçmiyor kızlar...duayı yazdım çantamda aklıma geldikçe okuyorum ne olur sizde okuyun üstüme....

Yavaş yavaş topiğimizde hareket başladı.Allah'ın izniyle hepimiz anne olana kadar,birbirimize destek olacağız.Tuana_808080 dualarımız seninle canım,herşey çok güzel olacak ,sakın stres yapma,rahat ol,tevekkül et,olacağına inan ve dua et canım,herşey çok güzel olacak.

Topiğimiz 4 kişi,topiğimize katılmak isteyen olursa,aşağıda istenen bilgileri belirtin,ekleyeyim.

Adı İL Yaşı Sorun Hikayesi Merkez/Kaçıncı Deneme Tedavi Başlangıcı Sonuç Bebek Sayısı

Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif. Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 3 Ay Sonra

Mmcizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA

Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA

Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer

Son düzenleme:
merhaba canım ben diğer forumun üyelerindenim epeydir yazmıyordum,ben 1.denememi Firdevs hanımda yaptım ama maalesef olmadı,bhcg düzensiz ilerledi sonra tekrar geri düşmeye başladı.ben de aralık 15 inden sonra tekrar ona gidiyorum,inşAllah bu kez oluverir Rabbim emeklerimize acısın iyi bir insan Firdevs hanım tekrar onda deneyeceğim.Meryem suresini ben de okumak istiyorum burdaki gibi Türkçesini okusak olur mu,bir de adetliyken okunabilir mi acaba çünkü kesintisiz 41 gün nasıl okuyacağız

Eskilerden bende burdayım.topiğin hayirlı olsun sevgili kambar.söz konusu firdevs hoca olunca yazmadan olmazdı.bende ikinci denememde meleklerime kavuştum.ilk denemem başka bir merkezde zamanlama doktor hatası tam bir fiyaskoydu.firdevs hocada herşey mükebbeldi.kendisi ve asistanı irem hanım tabiki mükembeller..lütfen pes etmesin kimse bu harka duyguyu rabbim hepinize yasatsın.haaa şunuda belirteyim eğer olmasaydi tekrar firdevs hocada denerdim.benim ikiz kızlarım var teyzeleri.bir yıl sonrada inşallah onlara kardeş almaya gidicez.şimdilik bu kadar.banada soru sorabilirsiniz.vaktim oldukça yazarım...

k
Eskilerden bende burdayım.topiğin hayirlı olsun sevgili kambar.söz konusu firdevs hoca olunca yazmadan olmazdı.bende ikinci denememde meleklerime kavuştum.ilk denemem başka bir merkezde zamanlama doktor hatası tam bir fiyaskoydu.firdevs hocada herşey mükebbeldi.kendisi ve asistanı irem hanım tabiki mükembeller..lütfen pes etmesin kimse bu harka duyguyu rabbim hepinize yasatsın.haaa şunuda belirteyim eğer olmasaydi tekrar firdevs hocada denerdim.benim ikiz kızlarım var teyzeleri.bir yıl sonrada inşallah onlara kardeş almaya gidicez.şimdilik bu kadar.banada soru sorabilirsiniz.vaktim oldukça yazarım...

Teşekkür ederim sevgili Tres06,bu topik hepimizin topiği canım,kapımız Firdevs Hanımın hastalarının hepsine herzaman açık.Olumlu,olumsuz sonuç almış,hamile,doğum yapmış,yeni deneyecek tüm Firdevs Hanım Hastaları olarak tecrübelerimizi paylaşıp,birbirimize destek olup,yol göstermemiz çok önemli.Hatta Firdevs Hanımın hastası olmayanlara da açık,onları da bekleriz.Senin adına o kadar çok sevindim ki,bir kez daha doğru seçim yapmışız eşimle dedim.İnşallah biz de senin gibi ilk denemede bebeklerimize kavuşuruz canım.İkiz kız hem de ne güzel,:KK9::KK9:sizin hepinizin tecrübelerinizi hep takip ettim zaten diğer topikten,ve görüştük birkaç iyi merkezle,kalbim beni ve eşimi Firdevs Hanıma yönlendirdi canım.Bizim için dua et.Bir de transfer öncesi ve sonrası neler yaptın?Yaşın kaç?Sorun neydi?Sence başarılı sonuç almanda en önemli faktör nedir canım?Bunları ve yaşadığın tecrübeleri paylaşırsan,bana ve bu topikteki arkadaşlara ve okuyan arkadaşlara ışık olursun.Seni ve ikiz meleklerini çok öpüyorum canım,her zaman bekleriz seni...Özellikle olumlu sonuç almış arkadaşların tecrübeleri bizim için ne kadar kıymetli tahmin edersin.:KK68::-)Tabii ki olumsuz sonuç alanların da tecrübelerini paylaşmaları bizim için çok kıymetli,canım senin dondurmuşların mı vardı?Onlardan mı yapacaksın ikinci denemeyi birtanem?

Son düzenleme:
canlarım bugünembriyom olsun gönlüme göre eger olursa pazartesi transferim var Firdevs hanım gittim tanıştım muayene oldum çarşamba opum var dua edin a kalite embriyolar olsun gönlüme göre Firdevs hanım çok ılımlı hele irem hanım yüreğime alasım geldi pozitif cıvıl cıvıl herşeyi paylaşacağım burda inşallah pozitifi bağıra bağıra yazarım dualarınızla beraber herkesin ihtiyacı var buna

merhaba kızlar gtopiğiniz hayırlı olsun 31 yaşındayım. problemin yumurtalarımdaki alıcıların bozuk olması.. 3 kere tüp bebek denedik olmadı aslında olmayacağını bile bile denedik.. :( firdevs hanım ilk deneme ve şükürler olsun Rabbime pozitifff :nazar::nazar::nazar: ikizlerimi bekliyorum duanızı eksik etmeyin. 22 haftalık olsuk darısı sizlere İnşallahhhhhhhh:110::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:......................

canlarım bugünembriyom olsun gönlüme göre eger olursa pazartesi transferim var Firdevs hanım gittim tanıştım muayene oldum çarşamba opum var dua edin a kalite embriyolar olsun gönlüme göre Firdevs hanım çok ılımlı hele irem hanım yüreğime alasım geldi pozitif cıvıl cıvıl herşeyi paylaşacağım burda inşallah pozitifi bağıra bağıra yazarım dualarınızla beraber herkesin ihtiyacı var buna

Sevgili Tuana,canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine,bu enerjin bu pozitifliğinle,kucağında oğluşunla döneceksin canım ,İrem ve Firdevs Hanımı ben de ne kadar merak ediyorum,bir bilsen...Herşeyi paylaş bizimle canım,hastaneyi,ortamı,yaklaşımları,hepsini,bizden de çok selam söyle canım...

:nazar::nazar::nazar:
merhaba kızlar gtopiğiniz hayırlı olsun 31 yaşındayım. problemin yumurtalarımdaki alıcıların bozuk olması.. 3 kere tüp bebek denedik olmadı aslında olmayacağını bile bile denedik.. :KK43: firdevs hanım ilk deneme ve şükürler olsun Rabbime pozitifff :nazar::nazar::nazar: ikizlerimi bekliyorum duanızı eksik etmeyin. 22 haftalık olsuk darısı sizlere İnşallahhhhhhhh:110::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:......................

Umuthepvar,işte tıpkı nickin gibi,hayatta her zorluk için ümit hep var,zaten ümit olmazsa hiçbir şey olmaz,Rabbim ol desin olsun inşallah bizlerin de bebeğimi...,ne güzel sen de Firdevs,İrem Hanımla kavuşmuşsun bebeğine canım,ne kadar kıymetli birşey yapıyorlar değil mi,bize hayatımızın mucizesini armağan ediyorlar,bundan daha büyük bir mutluluk düşünemiyorum birtanem..ikizlerini bir an önce kucağına sağlıkla al inşallah canım,sen de bize ümit olacaksın,senin gibi pozitif sonuç alanlar deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz...sence olumlu olmasında en büyük faktör ne canım,transfer öncesi ve sonrasında neler yaptın?Bize neler tavsiye edersin ,her zaman bekleriz seni de umuthepvar bu topiğe..dularımız seninle..sen de bize dua et..:KK46::anneadayı::nazar:

Gülnaz 1980 merhaba,Hoşgeldin canım.

Back
X