ay banada ikide bir sıkıştınmı sıkıştınmı bak sıkışmadınsa dr bize kızacak dediler durdular ya sıkışığım demekten valla anca ameliyat masasında okudum dua :):) hemşireler beni götürmeye geldi çekiştiriolar ben dua bitsin die okuyodum halen hatırladıkça tebessüm ediyorum
canım inşallah güzel oloacak ne zaman gidiosun başladınmı ignelere kızmı erkekmi cinsiyet tayini degilmi seninYavaş yavaş heyecan sarıyor beni de...meryem suresi okuyorum bende daha 5. Olduama olsun ..
Bana da dua edin nolur arkadaslar....bende hepimiz için dua ediyorum güzel haberlerle mutlu oluyor daha da heyecanlaniyorum
Canım benim bak Allah kabul etti dualarını ne güzel...:) hemşireler beni götürmeye geldi çekiştiriolar ben dua bitsin die okuyodum halen hatırladıkça tebessüm ediyorum
Senin de kabul etmiş, ne güzel,Rabbim bize de okumayı ve kabul etmesini nasip etsin Özlemcim..:)ay banada ikide bir sıkıştınmı sıkıştınmı bak sıkışmadınsa dr bize kızacak dediler durdular ya sıkışığım demekten valla anca ameliyat masasında okudum dua :)
Legacy12 canım ben Meryem'de bayağı ilerideyim , hepimize okuyorum tatlım,sen de oku hepimize, kendi duamızdan öte birbirimize ettiğimiz dualar daha makbülmüş canım...Yavaş yavaş heyecan sarıyor beni de...meryem suresi okuyorum bende daha 5. Olduama olsun ..
Bana da dua edin nolur arkadaslar....bende hepimiz için dua ediyorum güzel haberlerle mutlu oluyor daha da heyecanlaniyorum
Canım goruş.ihmal etme.bende de estrofem yapıyor çarpıntı.baş dönmesi bulantı bu ilaçlar bizi mahvediyor yaaa....Arkadaşlar,Yasmin ilacı bende çok ağır yan etkiler yaptı,doktoru arayacağım,sizde de yaptı mı?
Aşırı miğde bulantısı,karın ağrısı,baş dönmesi,halsizlik,gündüz terleme,gece titreme,göğüs daralması,kalp krizi geçirir gibi sıkışma,bacaklarımda şişme,gerginlik vs.daha da var...
Prespektüpünde diyor ki bunlardan birini görseniz bile müşahade altına alınıp,ilacı bırakmanız gerekiyor...
Asla çıtkırıldım biri değilim,acıya vs.dayanıklıyımdır.Ama bu ilaç beni mahfetti..
Allah kabul etsin tatlım..Hepimiz için okuyor ve hepimiz için dua ediyorum Allah ın izniyle...inş. hepimiz amacımıza ulaşicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?