Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Canım geçmiş olsun Allah temiz kalbinin mükafatını tez zamanda verir inşallah bize abla kardeş oldun seni çok sevdik inşallah müjdeyi tez zamanda alırsın bizlede paylaşırsın bekliyoruz güzel haberlerini

geçmiş olsun canım inş biran evvel düzelirsin tatlım

kanbar haber yaz nasıl oldun bacım karaca sende hoş geldin rabbim herkesin kucagını doldursun amin
Canım tatlım iyiyim Allah'a şükür tatlım,miğde bulantım,karın ağrım,başdönmem vs.geçti,kalbim sıkışmıyor,terlemem de geçti,sadece gerginlik var üzerimde tatlım,öpüyorum seni sağol..
Kanbar beni de eklermisin topige
Ayyyy canım benim hoşgeldin aramıza bir tanem,çok mutlu oldum...Hemen eklişyorum tatlım.Bana yaşını,hangi ilden katıldığını,sorununun ne olduğunu,geçmiş hikayeni yani kaç kez tüp bebek denedin vs.yumurta mı sperm.donasyonu mu olduğunu ,ne zaman tedaviye başlayacağını yaz tatlım,tekrar hoşgeldin birtanem..sevgiyle kucaklıyorum seni..

Canım Reyhanım abla kardeşiz evet ve bu beni çok mutlu ediyor,Allah hepimizin temiz kalbinin mükafatını verecek inşallah tatlım.Çok teşekkür ederim.Miğde bulantılarım,karın ağrım,vücudumdaki ödem,terlemelerim bitti.Kalbim de hiç sıkışmadı bugün.Akşam da sıtma gibi titreme olmazsa ablanız 1 günde attı demektir ilacın etkilerini canım kızkardeşim.Öpüyorum tatlım seni...
Kanber cim Rabbim acil şifa versin inş...Çekilen her zahmet karşılığını kat be kat mükafat olarak yollasın
Ah canım Legacy'im nben de inanıyorum zaten,ilaçları bıraktım iyiyim.Ben yarıladık isteseniz devam edelim dedim ama doktor,yan etkileri ben de ağır olduğundan hayati tehlike olmaması için bıraktırdı.Ne yapalım ben birazcık,çok azıcık daha geç başlayacağım tedaviye,demakki hayırlısı buymuş tatlım..Öpüyorum seni ,teşekkür ederim tatlım..

Kanbarcım nasıl oldun ablacım?başka bir ilaç mı verdiler şimdi adet duzenini nasıl denk getirecekler
Ah canım Kardelencim ben de anlamadım ama olabiliyormuş bu ilaçta böyle yan etkiler o da beni buldu,olsun vardır bunda da bir hayır,daha iyiyim,daha iyi olacağım tatlım,öpüyorum seni teşekkür ederim ilgin için..
Dedi ki zaten kadının adetleri düzenliyse (ki benim çok düzenlidir nazar değmesin,inşallah öyle de olmaya devam edecek) donörünkini ilaçla benim adetime ayarlayacaklarmış canım...Normalde 2 tarafa da kullandırmalarının sebebi ,garantiye almak içinmiş,ama benim zaten çok düzenli olduğundan benim adetime göre onun ilacını ayarlayacaklar sorun olmayacak tatlım,sadece biraz daha ileri attı tarihim olsun,var elbet bunda da bir hayır,10 yıldır bekliyorum bebbişlerimi tatlım,birazcık daha beklerim.Öpüyorum seni birtanem,teşekkür ederim ilgine tatlım benim..
geçmiş olsun canım inş biran evvel düzelirsin tatlım
Özlemcim canım teşekkür ederim.Çok daha iyiyim,oh iyi ki bırakmışım ilacı,gündüz ne kalp sıkışması ne ter oldu çok şükür Rabbime,akşam da üşüme/titreme olmazsa iyi olacağım tatlım...Öpüyorum seni ,iyi bak kendine sen ve tatlı,güzel annelerimiz,hepinizi çok seviyorum
kızlar yarın dr günüm dua edin hayırlı hbaerlerle döneyim inş...
Özlemim dualarım seninle canım benim,güzel hem de çok güzel (ikiz yani iki kese gibi ) haberlerini alacağımdan eminim tatlımmmm......yarın geçer mi?geçer tatlım,sakin dualarla bekleyeceğiz güzel annemmmmm
Dualarımız seninle cnm buradaki tüm annelerede hayırlısıyla alsınlar bebişlerini kucaklarına ..
Benim canım naif,güzel kalpli,güzel arkadaşım ,seni de hepinizi de çok seviyorum,gözlerim doldu ilginizden,beni çok duygulandırdınız kızlar,iyi ki varsınız...Benim de dualarım hepinizle,hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alana kadar,aldıktan sonra da hep dostuz tatlım..

BU TOPİKTE BİR UĞUR VAR BEN İNANIYORUM,BİLİYORUM Kİ SİZ DE İNANIYORSUNUZ...
Uğurlu topiğimizi bir kez daha paylaşalım HAMİLE lerimizi görelim ki , bize de moral olsun...
12 kişi olduk,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
  3. Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  7. Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
  8. Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
  9. Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım yakında
  10. Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında) /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  12. Karaca3521 24 Yumurta Donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/yakında

Son düzenleme:
BU TOPİKTE BİR UĞUR VAR BEN İNANIYORUM,BİLİYORUM Kİ SİZ DE İNANIYORSUNUZ...
Uğurlu topiğimizi bir kez daha paylaşalım HAMİLE lerimizi görelim ki , bize de moral olsun...
Bizden ayrılmış ta olsa Birumutu çıkartmaya gönlüm razı olmadı(çünkü onun gönlü hala bizde),kararsızları da karar verene kadar çıkartmayacağım..
13 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar İSTANBUL 45 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem İSTANBUL 37 Sebebi Belirsiz İntertifilite. 6 Tüp bebek denemesi Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme negatif/2.deneme Ocak'15
  3. Özlemt İSTANBUL 44 Yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hn. YAKINDA-Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur İSTANBUL 30 Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080 Hatay 34 Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada 30 haşimento 3.donasyon denemesi yumurta donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım yakında
  7. Mazharfuatözkan 37 yumurta rezerv azlığı yumurta donasyonu ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
  8. Fisay Yumurta donasyonu. Doğuş T.B.M./Firdevs hanım yakında
  9. Birumutt 36 yumurta donasyonu. Tedaviye başladı Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım yakında
  10. Limon 1975 39 sperm donasyonu/sperm morfoloji bozukluğu Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında,ancak merkeze henüz karar vermedi)
  11. Mehmah 39 yumurta donasyonu 3 tüp bebek/1 donasyon Şevket AlptürkDoğuş T.B.M./Firdevs Hanım (inşallah yakında) /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  12. Legacy12 31 Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  13. Karaca3521 24 Sperm Donasyonu Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/yakında

kızlar 16. gün degerim 479.20 şükür ilerlemesi güzel yavaş başladı ama güzel ilerledi 9 aralık kese için gidecegim inşallah dua edin
Hayatım geç tutunmuşlar ve ikizlerse normal...
9.Aralığı iple çekiyoruz,duaya devammmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…