hayırlı cumalar kardeşlerim.Rabbim şu hayırlı mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize......amin amin amin...kanbarcığım inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşursun da bir an önce yavrularına kavuşmaya gidersin.bize haberdar et durumundan acil şifalar dilerim canım...Hayırlı Cumalar olsun canım kızkardeşlerim..
Bana da dua edin,ben size hep ediyorum...
Bugün dün ki MR'ın sonucuna göre doktor karar verecek,hayırlı sonuçlar alayım eski sağlığıma kavuşayım"..
Ameliyat derse mecbur olacağım,önce sağlığım,ama buradaki tedâvimin ertelenmesini de hiç istemiyorum Allah ta biliyor ya....
Canım çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin inşallah.Canım kızkardeşlerim,şimdilik safrakesesi ameliyatı yapılmayacak.Çünkü ilaçla tedavi etmeye çalışacaklar,olmazsa ameliyat dedi.Ancak miğdedeki ve bağırsaklardaki şişkinlik,ağrı ve gaz nedeniyle 1 hafta sonra Cumartesi günü Endeskobi ve kolonoskobi yapılacak,oradan çıkan sonuca göre tedavi yapılacak.Şimdi inşallah Endeskobi ve kolonoskobi sonucunun iyi çıkması için dua ediyorum.
Amin Ruveyda'cım inşallah o da temiz çıkar da , tedâvime ara vermeden devam edebilirim canım...Canım çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin inşallah.
Amin Ruveyda'cım inşallah o da temiz çıkar da , tedâvime ara vermeden devam edebilirim canım...
Önce sağlığım tabiki de ama,aklım da bebişlerimi alıp gelmek te ,herşey çok güzel olacak biliyorum..
geçmiş olsun bacım çok şükür tedavisi var ve devam ediyor inş en az zararla vücüdun atlatacakda bebek tedavisi ertelenecekmiCanım kızkardeşlerim,şimdilik safrakesesi ameliyatı yapılmayacak.Çünkü ilaçla tedavi etmeye çalışacaklar,olmazsa ameliyat dedi.Ancak miğdedeki ve bağırsaklardaki şişkinlik,ağrı ve gaz nedeniyle 1 hafta sonra Cumartesi günü Endeskobi ve kolonoskobi yapılacak,oradan çıkan sonuca göre tedavi yapılacak.Şimdi inşallah Endeskobi ve kolonoskobi sonucunun iyi çıkması için dua ediyorum.
iyi dileklerin için teşekkür ederim müjdeyi alacagım inşallah duamız o yöndekızlarrr merhaba, perşembe günü biraz kanamam vardı, dün dr gittim ve kalp atışını duyduk çok şükür, darısı tuanamın başına inş... ondan da iyi haberler alırız inş....
gözünüzaydın canım,sağlıklı bir gebelikte geçirirsiniz inşallah.....kızlarrr merhaba, perşembe günü biraz kanamam vardı, dün dr gittim ve kalp atışını duyduk çok şükür, darısı tuanamın başına inş... ondan da iyi haberler alırız inş....
gözünüzaydın canım,sağlıklı bir gebelikte geçirirsiniz inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?