Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Kızlaaaaarrrrrr neredesiniz?
Bugün çoookkk güzel bir gün..
Perşembe günü ve Cuma gününü çok seviyorum...
Bize uğurlar getirsin inşallah...

Slm kizlar, bende firdevs hanimin hastasiyim. Hersey yolunda giderse haftaya transferim var, cok heyecanliyim. Aranizda hic Cerotide kullanan oldu mu? nedenini biliyormusunuz?

CETROTIDE , luteinizan hormonu salgılatan hormon (LHRH) denilen doğal hormonun
etkilerini engeller. LHRH, adet döneminde yumurtlamayı artıran, luteinizan hormon (LH)
denilen bir diğer hormonun salgılanmasını düzenler. Döllenme için sadece olgun yumurta
hücreleri uygun olduğundan, yumurtalıkların uyarısı tedavisi sırasında oluşabilecek erken
yumurtlamayı engellemek amacı ile CETROTIDE kullanılır.

Mucizemm ne güzel olmuş avatarın canım,bayıldım...

Mucizemm ne güzel olmuş avatarın canım,bayıldım...
Gunaydinn kizlarrr mutlu gununuz olsun kanbar abla.nasilsin canim seni bende bugun hazirlik yapiom yarin sabah doktora esimin tese durumu icin duaya ihtiyacim cokk abla.benide unutmayin.dualarinizd kizlR simsiden Allah Razi olsun hepinizden

Gunaydinn kizlarrr mutlu gununuz olsun kanbar abla.nasilsin canim seni bende bugun hazirlik yapiom yarin sabah doktora esimin tese durumu icin duaya ihtiyacim cokk abla.benide unutmayin.dualarinizd kizlR simsiden Allah Razi olsun hepinizden
inşallah başarılı sonuçlanacak dualarımız o yönde inşallah bacım

kanbar abla benim aynı kanamam devam ediyor dünkü doktor öbür çocuklarımında doktoruydu kalp atışını dinletti şükürler olsun sadece kesenin suyu aaz gibi geldi bol su iç sıvı tüket dedi biraz üzüldüm öyle deyince şöyle rahat bi hamilelik geçiremedim inan hep bir korku gerilim yinede bunada şükğr mevlam benimkini bagışlasın olmayanada versin.kanama için de yapacak bişey yok kullan ilaçları yat dedi agrın olursa gel dedi ne yapayım ben dua ediyorum dua bekliyorum öpüyorum hepinizi

Canım günaydın , inşallah bu yolla bebeğine kavuşursun da , hiç gerek kalmaz taaa oralara gitmene,dualarım seninle ,
mutlu gidin mutlu dönün inşallah..

Canım doktor ne derse harfiyen uy lütfen,ben hep yazıyorum buradan çok bol su için transferden sonra diye tatlım,bol derken en az 10/15 bardak su içilecek,kanaman olduğu için fazla hareketli olma,herşey güzel olacak ve oğluna kavuşacaksın,hep dua ediyorum sana tatlım..

inşallah başarılı sonuçlanacak dualarımız o yönde inşallah bacım
Allh Razi olsun hepimiz mutlulyk goz yaslari dokelim artik uzulmek istemiom evlendim evleneli bi soyle agiz tadiyla gulemedim evlenmeden dedme bakiosum gozleri gormuyodu on sene baktik annemle gecen sene ve kollarimda can verdi ve ondan sonra toparlanamadim bide bu olaylari duydum Rabbim tasiyamaya cagi yuk vermezmis kuluna insallh sevguli kuluyuz Rabbimin ve bu sinavi insallh basariyla kazanicaz inaniom bir tek olumun caresi yok ben bunu dedem kollarimda son nefesini aldigimda ...basinizi sisirdiysem ozur dilerin kizlar zaten zor zamanlar geciriyoruz

Allah Razi olsun ablacim hepimiz icin hayirlisi olsun ins.
Canım bugün abdest al ve namaz kıl,namazdan sonra Meryem Suresini oku,58.ayette tilavet secdesini yap,hayırlı bebek dile..
1 Yasin Suresi oku,hayırlı bebek dile...
Allah'ın (S.A.V.) 99 güzel ismini oku ve hayırlı bebek dile...
Eşin tese ameliyatına girmeden önce eşine 3 ihlas,1 Fatiha suresi oku,7 kerede benim topikte paylaştığım Hacet(Dilek)Duasını oku hayırlısını dile..
Eğer bu yolla kavuşacağınız bebek hayırlı olacaksa,Rabbim size bu yoldan hayırlı bir evlat nasip edecektir tatlım..

ablacim kimseye paylasmadigim sizle paylamak bana.mutluk verio ne guzel aldigim mesaj cok mutlu oldum yapicam abla Alalhim izniyle cok saol hepimize dua edicem bunlari yapip Allah Buyuk hikmetine sual olmaz.Rabbim istesin tasin ustene tas koyan Rabbim ol desin insllh hepimiz kavusalim kucuk meleklere

İnanıyorum ki birbirimize ettiğimiz duaları Rabbim duyacak ve kabul edecek.
Kimseye söyleyemiyorsun,söylememek te bence en hayırlısı,çünkü bizim yerimizde olmadığı,bizim yaşadıklarımızı yaşamadığı sürece bizi anlayabilecek biri yok.
Rabbim inşallah buradaki , bu topikteki 19 annemize de , kucağına bebeklerini alıp ,doya doya evlat sevgisini eşiyle beraber yaşamasına izin verir..

Son düzenleme:
Merhaba ; Melek Ben. Bende size hikayemi anlatmak istiyorum. Lütfen yorumlarınızı iletin. Ben 2 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım. Eşim benden 8 yaş büyük. korunmamamıza rağmen hiç hamile kalamayınca sperm örneği verdiğinde eşimde hiç sperm olmadığı belli oldu. Yani kısır!!! Tese ameliyatı falan derken 6 ay keybettik. Tese ameliyatındada sperm çıkmayınca Bu teklifi eşim yaptı. Araştırdığımızda Halil bey ve Firdevs hanımı en çok duyuyorum. 28 Aralıkta (gizlice ve eğer tesis açıksa) Kıbrıs a gideceğiz. Eşim ve ben kararlıyız. Tek kaygım eşimin yıllar geçtikçe bunu bilerek kendini ve bizi yıpratması. Ama bu konuyu her konuştuğumuzda çok mantıklı yaklaşıyor ve o bebeğinde 2 mizin çocuğu olacağını söylüyor.

Canım hoşgeldin öncelikle birtanem...
Şöyle düşün:Hepimizin amacı bebek sahibi olmak,kanatsız meleklerimize kavuşmak.
Eşin de kabullendiyse,hele ki teklifi eşin yaptıysa bırak kaygılanmayı tatlım...
Bir an önce siz de bebeklerinize kavuşun anne,baba olma mutluluğunu yaşayın canım benim..

Canım inşallah senin için en hayırlı merkeze karar verirsin,seçtiğin Merkez/Doktor da inşallah seni bebişine kavuşturur.
Eğer Firdevs Hanımla görüşürsen ve ona karar verirsen de seni aramızda görmekten mutluluk duyarız,topiğimize de,dualarımıza da seni de ekleriz.
HİT e de karar verirsen yine seni aramızda herzaman görmekten mutluluk duyarız ve tecrübelerimizi paylaşırız.

Benim gibi herkez inşallah canım. Hatta değerler iyi çıkarsa ben de yumurta bağışlamak istiyorum. Bu konu ile ilgili de görüşeceğim. Benden istenilen testler vs. onları da yaptıracağım. Yaşanılanlar çok zor. Belki bir nebze yardımım dokunur.

Canım ne kadar iyisin,Allah seni ilk denemende bebeğine kavuşturur inşallah.
Melek'çim ben seni İstanbul'dasındır sandım,Adana'da ikamet ettiğine göre Kıbrıs'a gelip/gitmen daha rahat olur.
Firdevs Hanımın paket fiyatlar çok uygun,6 gün 6 gece,çift kişi otel yarım pansiyon konaklama,uçak gidiş/dönüş transferler dahil:5.300 EUR fiyat vermişti bana,hem tatil,hem de bebek ne güzel olur vallahi,6 gün de olsa iş stresinden uzaklaşmak iyi gelir hem de,bir taşla iki kuş ..

canim bende ayni durumdayim yarin hormon testleriiki tane sperm ornegi verdi tekrar ve ikinde azosperm yani hic sperm yokk bizde tese yolunda ilerlioz canim ama umudum yok venim hikayemde seninkine benzio iki yillik evliyim yasim yirmi alti senden guzel gaberler bekliom cnm.araligin sonunda ordaymisin bizi bilgilendir ben heniz esimle konusmadim tam olarak ma senin esin teklif etmis canim bunu sorun yapcagini sanm kafana onu takma bebegini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…