Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Mutlu oll eşinin ailesinde kısırlık var mı? Mesela benim eşim 19 yaşında lenf kanseri teşhisi konmuş , evre en başında olmasına rağmen kemoterapi görmüş. Doktor kemoterapi sırasında spermlerin yok olduğunu söyledi. Ailesinde hiç kısırlık yok hatta tüm ailesi 3er-4er kardeşler.

Melekcim bizim herseyimiz normaldi ailesinde hic.kisirlik yok ama ben epey bi doktora gitti

Cok guzrl bir dusunce melek Allah gonllune gore versin cok etkilensim

Cok guzrl bir dusunce melek Allah gonllune gore versin cok etkilensim

öyle şey olurmu burda herkes birbirinin derdiyle dertleniyor...ama inşallah sevinç göz yaşlarıda yakın öpüyorum seni

Ecemixin canım iyi geceler nasılsın ?Iyiyim ben de tatlım.
Bende iyiyim kızlarimla uğraşıyorum bi yandan da oruç tutuyorum çok zorluyo beni ama borçlarımi ödemem lazım bu arada benim kızlarim ikiz sende ikiz istiyodun dimi dünyanın en harika şeyleri bence Rabbim herkese nasip etsin ben onları dogurana kadar Rabbimin okadar çok imtihanlarindan gectimki anlatsam var ya oturup aglarsiniz suan bile gözlerim doldu hepiniz için dua ediyorum

Canım benim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin de bana yeter tatlım,ama gönlümden geçen tabii ki ikiz..
Kız çocuklarını çok seviyorum,ne mutlu sana ki dünya Tatlısı ikiz kızların var,Allah seni onlara,onları da sana bağışlasın.Allah tuttuğun oruçları kabul etsin,canım benim dularını Allah kabul etsin,bizi de bebeklerimize kavuştursun inşallah,benim de 10 yıllık evlat hasretim dinsin.Çok öpüyorum seni birtanem.

Aminnnn inşallah bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim sizide evlat sahibi yapsın sağlıklı bir şekilde annem hep bana korkulu düşlerin sonu hayırdır derdi inşallah sizin içinde öyle olur

Aminnnn inşallah bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim sizide evlat sahibi yapsın sağlıklı bir şekilde annem hep bana korkulu düşlerin sonu hayırdır derdi inşallah sizin içinde öyle olur
Annenin o mübarek ellerinden öpüyorum,ne güzel bir kalbi var ki bu kadar güzel bir söz söylemiş,bayıldım...
Allah hepimizin dualarını kabul etsin,hele ki sen Oruçlu Oruçlu bize dua edip bebek diliyorsun ya Allah ta senden razı olsun canım benim.

canım benim Allah kabul etsin,ne güzel bir yandan kızlarınla uğraşıyor bir yandan da eski borçlarnı ödüyorsun....Allah ım bizlerede nasip etsin canım dualarında bize de yer ver.bütün çektiklerine emeğine değmiş canım güle güle büyüsün kızların anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar.....

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize vebirbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.18 kişiyiz,4 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu veya Şubat'15 Başı
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/2.Deneme YAKINDA
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Yakında
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…