Mutlu oll eşinin ailesinde kısırlık var mı? Mesela benim eşim 19 yaşında lenf kanseri teşhisi konmuş , evre en başında olmasına rağmen kemoterapi görmüş. Doktor kemoterapi sırasında spermlerin yok olduğunu söyledi. Ailesinde hiç kısırlık yok hatta tüm ailesi 3er-4er kardeşler.canim bende ayni durumdayim yarin hormon testleriiki tane sperm ornegi verdi tekrar ve ikinde azosperm yani hic sperm yokk bizde tese yolunda ilerlioz canim ama umudum yok venim hikayemde seninkine benzio iki yillik evliyim yasim yirmi alti senden guzel gaberler bekliom cnm.araligin sonunda ordaymisin bizi bilgilendir ben heniz esimle konusmadim tam olarak ma senin esin teklif etmis canim bunu sorun yapcagini sanm kafana onu takma bebegini dusun
Cnm kanbarcım tşk ederim bende sana bayılıyorum <3Mucizemm ne güzel olmuş avatarın canım,bayıldım...
Melekcim bizim herseyimiz normaldi ailesinde hic.kisirlik yok ama ben epey bi doktora gittiMutlu oll eşinin ailesinde kısırlık var mı? Mesela benim eşim 19 yaşında lenf kanseri teşhisi konmuş , evre en başında olmasına rağmen kemoterapi görmüş. Doktor kemoterapi sırasında spermlerin yok olduğunu söyledi. Ailesinde hiç kısırlık yok hatta tüm ailesi 3er-4er kardeşler.
Melekcim bizim herseyimiz normaldi ailesinde hic.kisirlik yok ama ben epey bi doktora gittiQUOTE]doktora gittim ben vende sNiyodum ama herseyim normaldisnra doktor esimin urolojiye gitmesini aoyledi ve sperm testinde hic canli cansiz hucre gorunmedi.melekcim .variskosel 3 cikti sol tarafinda simdi biz arastirma hastanesinde tahilleri verdik yarin sebebi belli.olcak he bide melekcim kucukken yedi yasinda filan atesli hastalik gecirmis esim ben ondan dolayo.diye dusunuom
Cok guzrl bir dusunce melek Allah gonllune gore versin cok etkilensimCanım ne kadar iyisin,Allah seni ilk denemende bebeğine kavuşturur inşallah.
Melek'çim ben seni İstanbul'dasındır sandım,Adana'da ikamet ettiğine göre Kıbrıs'a gelip/gitmen daha rahat olur.
Firdevs Hanımın paket fiyatlar çok uygun,6 gün 6 gece,çift kişi otel yarım pansiyon konaklama,uçak gidiş/dönüş transferler dahil:5.300 EUR fiyat vermişti bana,hem tatil,hem de bebek ne güzel olur vallahi,6 gün de olsa iş stresinden uzaklaşmak iyi gelir hem de,bir taşla iki kuş ..
Cok guzrl bir dusunce melek Allah gonllune gore versin cok etkilensimCanım ne kadar iyisin,Allah seni ilk denemende bebeğine kavuşturur inşallah.
Melek'çim ben seni İstanbul'dasındır sandım,Adana'da ikamet ettiğine göre Kıbrıs'a gelip/gitmen daha rahat olur.
Firdevs Hanımın paket fiyatlar çok uygun,6 gün 6 gece,çift kişi otel yarım pansiyon konaklama,uçak gidiş/dönüş transferler dahil:5.300 EUR fiyat vermişti bana,hem tatil,hem de bebek ne güzel olur vallahi,6 gün de olsa iş stresinden uzaklaşmak iyi gelir hem de,bir taşla iki kuş ..
öyle şey olurmu burda herkes birbirinin derdiyle dertleniyor...ama inşallah sevinç göz yaşlarıda yakın öpüyorum seniAllh Razi olsun hepimiz mutlulyk goz yaslari dokelim artik uzulmek istemiom evlendim evleneli bi soyle agiz tadiyla gulemedim evlenmeden dedme bakiosum gozleri gormuyodu on sene baktik annemle gecen sene ve kollarimda can verdi ve ondan sonra toparlanamadim bide bu olaylari duydum Rabbim tasiyamaya cagi yuk vermezmis kuluna insallh sevguli kuluyuz Rabbimin ve bu sinavi insallh basariyla kazanicaz inaniom bir tek olumun caresi yok ben bunu dedem kollarimda son nefesini aldigimda ...basinizi sisirdiysem ozur dilerin kizlar zaten zor zamanlar geciriyoruz
Iyi aksamlar kanbar abla nasılsın takip ediyorum sizi ama hep hızlı hızlı geçiyorum benim bebisler den dolayiEcecimx iyi geceler sana da canım..
Ecemixin canım iyi geceler nasılsın ?Iyiyim ben de tatlım.Iyi aksamlar kanbar abla nasılsın takip ediyorum sizi ama hep hızlı hızlı geçiyorum benim bebisler den dolayi
Bende iyiyim kızlarimla uğraşıyorum bi yandan da oruç tutuyorum çok zorluyo beni ama borçlarımi ödemem lazım bu arada benim kızlarim ikiz sende ikiz istiyodun dimi dünyanın en harika şeyleri bence Rabbim herkese nasip etsin ben onları dogurana kadar Rabbimin okadar çok imtihanlarindan gectimki anlatsam var ya oturup aglarsiniz suan bile gözlerim doldu hepiniz için dua ediyorumEcemixin canım iyi geceler nasılsın ?Iyiyim ben de tatlım.
Canım benim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin de bana yeter tatlım,ama gönlümden geçen tabii ki ikiz..Bende iyiyim kızlarimla uğraşıyorum bi yandan da oruç tutuyorum çok zorluyo beni ama borçlarımi ödemem lazım bu arada benim kızlarim ikiz sende ikiz istiyodun dimi dünyanın en harika şeyleri bence Rabbim herkese nasip etsin ben onları dogurana kadar Rabbimin okadar çok imtihanlarindan gectimki anlatsam var ya oturup aglarsiniz suan bile gözlerim doldu hepiniz için dua ediyorum
Aminnnn inşallah bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim sizide evlat sahibi yapsın sağlıklı bir şekilde annem hep bana korkulu düşlerin sonu hayırdır derdi inşallah sizin içinde öyle olurCanım benim Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin de bana yeter tatlım,ama gönlümden geçen tabii ki ikiz..
Kız çocuklarını çok seviyorum,ne mutlu sana ki dünya Tatlısı ikiz kızların var,Allah seni onlara,onları da sana bağışlasın.Allah tuttuğun oruçları kabul etsin,canım benim dularını Allah kabul etsin,bizi de bebeklerimize kavuştursun inşallah,benim de 10 yıllık evlat hasretim dinsin.Çok öpüyorum seni birtanem.
Annenin o mübarek ellerinden öpüyorum,ne güzel bir kalbi var ki bu kadar güzel bir söz söylemiş,bayıldım...Aminnnn inşallah bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim sizide evlat sahibi yapsın sağlıklı bir şekilde annem hep bana korkulu düşlerin sonu hayırdır derdi inşallah sizin içinde öyle olur
canım benim Allah kabul etsin,ne güzel bir yandan kızlarınla uğraşıyor bir yandan da eski borçlarnı ödüyorsun....Allah ım bizlerede nasip etsin canım dualarında bize de yer ver.bütün çektiklerine emeğine değmiş canım güle güle büyüsün kızların anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar.....Bende iyiyim kızlarimla uğraşıyorum bi yandan da oruç tutuyorum çok zorluyo beni ama borçlarımi ödemem lazım bu arada benim kızlarim ikiz sende ikiz istiyodun dimi dünyanın en harika şeyleri bence Rabbim herkese nasip etsin ben onları dogurana kadar Rabbimin okadar çok imtihanlarindan gectimki anlatsam var ya oturup aglarsiniz suan bile gözlerim doldu hepiniz için dua ediyorum
Sgl cnm tüm kader arkadaşlarıma hayırlı cumalar diliyorum ...Kızlaaaaar Hayırlı Cumalar olsun canlarım,dostlarım,kızkardeşlerim...
hayırlı cumalar kardeşlerim.....şu mübarek cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul eyle bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.....aminnn.aminnnnnn.aminnnnnn...Sgl cnm tüm kader arkadaşlarıma hayırlı cumalar diliyorum ...
Rabbim dualarimiz kabul etsin hayirli cumalar kader arkdaslarim hamdusenalar olsunhayırlı cumalar kardeşlerim.....şu mübarek cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul eyle bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.....aminnn.aminnnnnn.aminnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?