- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Bak bu da güzel bir yöntem,yapalım bunu da,nar suyuyla beraber..Dualarımız seninle canım geçenlerde tv saraçoğlu anlattı kesedeki suyu artırmak için sabah akşam 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu için demişti dene istersen tabi önce dr sor araştır istersen
Ben de öyle düşünüyorum,sonuçta hepimiz anne olana kadar birbirimize destek vermeliyiz canım.Bazı topiklerde okudum bir çok üye tedavi sonrası pozitif aldıktan sonra topiklerine girip yazmıyorlarmış allahın izniyle eğer bebeğime kavuşayım ben devam edicem burda ki kader arkadaşlarıma moral vermek için
Sağol Kardelennurcum,inşallah geçecek,geldiğimden beri sürekli uyukluyorum,bulantı ve başdönmesinden,normaldir herhalde,sonuçta narkoz aldım.canım ablam çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim....
Önceki gebeliğimde suyum azalıyordu sık sık bilseydim havuç suyunu içerdim .eğer tekrar gebe kalırsam denicem bunu.gebeliğinizde bu sorunla karşılaşırsanız aklınızda bulunsun (inşlh sorun filan olmaz)Bak bu da güzel bir yöntem,yapalım bunu da,nar suyuyla beraber..
Hepimizden önce gideceksin tedaviye ben bile heyecan yapıyorum senin ocakta gideceğini eşimede söyledim şimdiden şansın bol olsunSağol Kardelennurcum,inşallah geçecek,geldiğimden beri sürekli uyukluyorum,bulantı ve başdönmesinden,normaldir herhalde,sonuçta narkoz aldım.
Direniyorum az kaldı,hepsini atlatmama,bu arada bebeklerimizi almamıza da az kaldı,peş peşe gideceğiz,topik hamileyle dolacak
Gebelikte mi yani öncesine mi,yoksa sonrasında mı iyi geliyor sevinççim?Önceki gebeliğimde suyum azalıyordu sık sık bilseydim havuç suyunu içerdim .eğer tekrar gebe kalırsam denicem bunu.gebeliğinizde bu sorunla karşılaşırsanız aklınızda bulunsun (inşlh sorun filan olmaz)
Gebelikte iyiymiş kesede su azalmış ise havuç suyu tam bir mucize dedi saraçoğluGebelikte mi yani öncesine mi,yoksa sonrasında mı iyi geliyor sevinççim?
Canım inşallah teşekkür ederim,benim de içim içime sığmıyor,bak şimdi heyecan yaptım yine...Hepimizden önce gideceksin tedaviye ben bile heyecan yapıyorum senin ocakta gideceğini eşimede söyledim şimdiden şansın bol olsun
Ben de yıllardır heryerde gördüğümde içimden hep birgün ben de öyle olsam diye geçiriyorum,Bakırköydeki hamile elbiselerinin vitrinlerine bakıyorum ve üzerimde hayal ediyorum..Karnı burnunda hamile kadınları görünce benimde karnım böyle olacakmı tekrar nasip olacakmı diye iç geçiriyorum
Yapalım bunu sevincim mutlaka...Gebelikte iyiymiş kesede su azalmış ise havuç suyu tam bir mucize dedi saraçoğlu
geçmiş olsun eminim herşey iyi çıkacakKızlar hastaneden geldik,iyiyim çok şükür...
Bağırsaklardan 2 polip alındı ve biyopsiye gönderildi,biyopsi sonucunu haftaya bugün alacağız ve doktor yorumlayacak.
Miğdede de gastrit çıktı.
Buna da şükür.
saol bacım inşallah fazlalaşacak suyumDualarımız seninle canım geçenlerde tv saraçoğlu anlattı kesedeki suyu artırmak için sabah akşam 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu için demişti dene istersen tabi önce dr sor araştır istersen
Sağol Tuanam ben de iyi çıkacağını ümit ediyorum,bu sağlık problemlerim beni son haftalarda çok yıprattı..geçmiş olsun eminim herşey iyi çıkacak
Evet bir gebe kalsam yapıcam allahın izniyleBen de yıllardır heryerde gördüğümde içimden hep birgün ben de öyle olsam diye geçiriyorum,Bakırköydeki hamile elbiselerinin vitrinlerine bakıyorum ve üzerimde hayal ediyorum..
Yapalım bunu sevincim mutlaka...
Sizde yaparsınız zararı olmaz faydası olur kızlarEvet bir gebe kalsam yapıcam allahın izniyle
Sevincim elbet vardır bunda da bir hayır öyle düşün,bunu hepimiz yapalım mutlaka,kese suyunun bol olması lazım,2015 yılı bizim topiğin 18 annesinin de Bebeğini alıp geleceği süper bir yıl olacak bizim için,hatta buluşur böyle Karnı burnunda beraber sohbet ederiz topiktekilerle..Bunu çok önceden bilseydim keske kanbarcım erken doğum yapmak zorunda kaldım ve bebeğimi kaybettim dünyanın suyunu içtmiştim ama suyum hep azalıyodu kader allah böyle istemiş
Sizde yaparsınız zararı olmaz faydası olur kızlar
İnşlh düzelecek stres yapma rahat ol nette araştırdım stres korku bile suyu azalta biliyomuş hiç korkma allaha sığın dua et hergün Yasin suresini oku havuç suyunu içsaol bacım inşallah fazlalaşacak suyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?