Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

kanbar abla sevinç kaç haftalıkken bebegini kaybetmiş kesede su eksikligi hangi haftada başlamış ben özelden yazdım cevap alamadım sen biliosan söle bana lütfen

kanbar abla sevinç kaç haftalıkken bebegini kaybetmiş kesede su eksikligi hangi haftada başlamış ben özelden yazdım cevap alamadım sen biliosan söle bana lütfen
Özelden yazamadım canım benim 23 haftalıktı su problemi çıktı bir düzeldi bir azaldı bol su iç denildi içtim ama 27 haftalık kanamam arttı suyum iyice azaldı ve doğum oldu malesef 2.5 ay yaşayabildi kuvezde canım oğlum Beratım

Bunu çok önceden bilseydim keske kanbarcım erken doğum yapmak zorunda kaldım ve bebeğimi kaybettim dünyanın suyunu içtmiştim ama suyum hep azalıyodu kader allah böyle istemiş
Sevincim sen kaç haftalıkken suyun azaldı kaybettin Bebeğini tatlım?

canımmmmmmmmmmm rabbim çift versin birini berat berini miraç koy inşallahhhhhhhh amin

Sevincim üzülme tatlım,birtanem,inşallah bu kez sorunsuz sağlıklı bir gebelikten sonra kavuşacaksın meleğine..

Aslında ilk sorun 3 aylık olduktan sonra pembe bir akıntıyla başladı dr progesteron hapı verdi önce ara ara kanama oldu bu sefer iğnesini verdi sonra da zar şeklinde bir parça düştü benden Ağrılarım arttı hasteneye yattım 5 . Gün doğum oldu malesef

Hayat olacak nefes olacak yaşın geçkin olmaz artık diyenlere eşimle ayrılmamızı isteyen kayınvalidem kayınbabam görümcemlere çok güzel cevap olacak herşeyden önemlisi eşim BABA olacak
yaaaa neden böyle bu insanlar neden herkesin başına her an herşey gelebilir ne evim var ne arabam ne kocam ne çocugum kurban olurum rabbime bir anda alır dilerse insan haya eder bunları söylerken az düşünür korkar ya sen üzülme bacım rabbim çift versin tekde deyil dilegim bu rahman olan rabbimden amin

Evlendiğimizden beri adamcağız banka kredisi ödüyor bebeğimiz olsun diye bir türlü hayatımızı düzene sokamadık ailesi bu yüzden sevmiyor istemiyor beni oğullarının hayatını mahvettiğimi düşünüyorlar sözleriylede dile getiriyorlar çok canım yanıyor çok

. Amin kardeşim hepimize inşllh

tamamda rabbim kimi neyle sınayacak bilinmezki bu dert olmaz başka bişi belki yine yüzü gülmez hayırdan şer şerden hayır dogabilir bilemiyoruz acizizki

Hayat olacak nefes olacak yaşın geçkin olmaz artık diyenlere eşimle ayrılmamızı isteyen kayınvalidem kayınbabam görümcemlere çok güzel cevap olacak herşeyden önemlisi eşim BABA olacak
Ah canım Sevincim sakın üzülme,dik ve sağlam dur lütfen..Zaten bizim derdimiz bize yetiyor,destek olacaklarına ayrıl diyen kişileri anlamakta güçlük çekiyorum,nasıl bir vicdandır bu..Ben o yönden şanslıyım,hep destek oldular,kendi annem,babam gibi..Herkese benim gibi kayınvalide ve kayınbaba versin,ben onları onlar beni destekliyor,kayınbabam en son en iyi tüp bebek merkezi ve doktorları bulup bize hemen söylüyor eşimle...Tedavideki ilaç parçalarını da karşılıyor ki ,bize destek ve motivasyon olması için..

Tuanam kalbi kötü insanları anlayamıyorum...
Hayatta hiçbirşey bize ait değil ki,olanları da Rabbim bir anda alıverir,kimse çok var diye böbürlenmesin...
İnşallah hepimize çift çift verir..

Ne güzel insanın çevresinde destek olan birilerinin olması eşim ve ben hep yalnız bırakıldık maddi açıdan geçtik manevi destek hiç görmedik en acı günümüzde bile görmedik

Hiç üzülme sen,olacak hem de inşallah ikiz olacak meleklerine kavuşacaksın en kısa zamanda..
Onlar yani kayınvaliden ve kayınpederin,görümcen de Özakman senin ve bebeklerinin etrafında dört dönecekler,pervane olacaklar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…