Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

hiç bişi anlamadım kime itham edildi kim bıraktı topigi yaaaaaaaa hangi formda ne yazdılar

ne oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar hastaneden geldik,iyiyim çok şükür...
Bağırsaklardan 2 polip alındı ve biyopsiye gönderildi,biyopsi sonucunu haftaya bugün alacağız ve doktor yorumlayacak.
Miğdede de gastrit çıktı.
Buna da şükür.

sagol Kanbar, ancak benim yumurta donasyonu neden yumurtalarim baskilanmak isteniyor onu anlamiyorum.

Gecmis olsun canim, insallah bu zor süreci iyi birsekilde anlatirsin. Sagligin nasil simdi?

Çok teşekkür ederim Kifva,diğer embriyolar transfer edilecek ya,o yüzden senin yumurtaların baskılanıyor canım.

Canım

Canım whats-Up ın yok mu cepten İrem Hanım'ın cep numarasına whats Up tan da gönderebilirsin.
Saol canım irem hnm mail atmış resimim sonunda ulaşmış hemde hepsi demiş bide gülücük yollamış çok espirili bir bayan çok hoşuma gitti. O kadar çok maille resim yollamayı denedim hepsi yeni ulaşmış bir albüm olur heralde

Pozitif olmaya çalışıyorum dualar ediyorum fazla düşünmek te istemiyorum ama sürekli bebek ve tedavi sonucu nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum eşimi çok seviyorum çok mükemmel bir insan ona bir evlat verebilsem çok üzülüyorum onu mutlu edemediğim için

Firdevs hnm yüz yüze görüşmedik ama şimdiye kadar ki doktorlarıma böyle bir güven hissi olmamıştı çok güveniyorum ona içimden doğru seçim yaptım diyorum önce allah sonra firdevs hnm

İnşllh tedavin pozitifle sonuçlanır bizlere de umut olursun daha bir moralli gideriz tedavimize

İçini hep ferah tut,hep olumlu düşün.Olacağına inan,hep pozitif ol ki,tedavin de olumlu etkilensin.Sen de iyi bir insansın,eşin de sen de hakediyorsunuz evlat sahibi Olmayı..
Firdevs hnm yüz yüze görüşmedik ama şimdiye kadar ki doktorlarıma böyle bir güven hissi olmamıştı çok güveniyorum ona içimden doğru seçim yaptım diyorum önce allah sonra firdevs hnm
Aynı düşüncedeyim seninle,o elinden gelen herşeyi yapacak biliyorum,güveniyorum.Rabbim de ol diyecek ve beyimiz olacak inşallah.

İnşllh tedavin pozitifle sonuçlanır bizlere de umut olursun daha bir moralli gideriz tedavimize
İnşallah ben alıp geleyim,hamile olayım da hepinize de moral olsun...
Peşimizden de diğer kızkardeşlerimiz gelecek hayırlısıyla..

Geçmiş olsun kardeşim sonuçlar da temiz çıkacak inşlh dualarımız seninle

Gecmis olsun canim, insallah bu zor süreci iyi birsekilde anlatirsin. Sagligin nasil simdi?
Operasyondan çıktığımda epeyi çıkarttım,hala daha miğde bulantım,başdönmem ve halsizliğim var,bir saatin üzerinde kaldım,müdahale edildiğinden yani 2 tane polip(ur) alındığından uzamış.

Dualarımız seninle canım geçenlerde tv saraçoğlu anlattı kesedeki suyu artırmak için sabah akşam 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu için demişti dene istersen tabi önce dr sor araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…