Evet canım dularınızı,dualarımızı yoğunlaştıralım,hamilelere de duaya devam,Ocak'15 kafilesinde ben,kardelennur,seyhan-ceyhan var,dualarızı bekliyoruz...
Kanamanın durduğuna çok sevindim,şükür Rabbimize...Bağışlayacak sana kalbini ferah tut,muayeneye gittiğinde herşey mükemmel diyecekler hayırlısıyla..
Evet canım dularınızı,dualarımızı yoğunlaştıralım,hamilelere de duaya devam,Ocak'15 kafilesinde ben,kardelennur,seyhan-ceyhan var,dualarızı bekliyoruz...
Kanamanın durduğuna çok sevindim,şükür Rabbimize...Bağışlayacak sana kalbini ferah tut,muayeneye gittiğinde herşey mükemmel diyecekler hayırlısıyla..
Tuana insallh hersey guzel olcak ne olur guzel dusun kafami kotu seylerle yorma vrn inaniom yavrun siki siki tutundu sanakanamam geçti geçecek kahverengi gelio çok az oda gün içerisinde birkez falan çok şükür artmasın inşallah işte bir kaç gün sonra doktora gidecegim kese yok küçük falan bu muhabbet daralttı yüregimi gerçi firdevs hanımla başka bir doktor iyi bizce desede insan üzülüyor yinede bi acabası oluyor ne yapalım ya ben elimden geleni yaptım herkes dua etti rabbim görüyor biliyor zorda geçiyor aşermelerim berbat eve köye sıgamıyorum hamileligim ilerlemişken inşallah dogdugu zamanıda görürüm rabbim bana bagışlar inşallah amin
Seyhan ceyhan canim senindr yasin gec ins.rahimde kalinlasir yumurtaliklarinda saglikli bir tek donore ihtiyac var olmamadi.icin sebeb yok Rabbim ol desin ins ve bebis sikica tutunur Rabbim emekleri hayalaleri bosa cikarmain.ins hepimizinBiz paket 6 gun kalcaz herhalde.hangi otelde kalicaksak haberlesiriz.sizinki 1 gecelikmi olacak
İnşallah mutlucum inşallah...kizpar insallh ocakta gidenler bebeklerini.alip gelcekler inaniom guzel seyler olcak bu topingde mutlu mutlu gelceksiniz ins.annelige ilk adim kibrista atilcak Allah yardimcimiz olsun dualarim sizinle canlar
Amin amin amin.insallah canim benim senin haberinide okuyacaz burdan.hayirlisi neyse o olsun.hepmiz cok ama cok mutlu ve saglikli oluruz insallah...Seyhan ceyhan canim senindr yasin gec ins.rahimde kalinlasir yumurtaliklarinda saglikli bir tek donore ihtiyac var olmamadi.icin sebeb yok Rabbim ol desin ins ve bebis sikica tutunur Rabbim emekleri hayalaleri bosa cikarmain.ins hepimizin
Amin amin amin.insallah canim benim senin haberinide okuyacaz burdan.hayirlisi neyse o olsun.hepmiz cok ama cok mutlu ve saglikli oluruz insallah...
insallh butanem yavrularimiz bizim degerlilerimiz olcak biz onlarala hayat bulcaz oblar bizle.insallh hepimiz.mutly oluruz evlat sevgisiyle yanan gonlumuz evlatla senlencek insallh kizlar basari oranlari cok yukelsek brn.inanion olcak.ins.Rabbim yardin edicek.kullarina ins.kizlar bana da dua edin olur mu ben hepinize dua ediommAmin amin amin.insallah canim benim senin haberinide okuyacaz burdan.hayirlisi neyse o olsun.hepmiz cok ama cok mutlu ve saglikli oluruz insallah...
Seyhancim sen firdevs habima gidicen dimi sperk.donasyinu ya senden cok tecrube kazancam bebgine nadil kavustugunu anlatcan ama gamis kaldiktan snra unutma bizi olurmu sna ihtiyacim var caniminsallh butanem yavrularimiz bizim degerlilerimiz olcak biz onlarala hayat bulcaz oblar bizle.insallh hepimiz.mutly oluruz evlat sevgisiyle yanan gonlumuz evlatla senlencek insallh kizlar basari oranlari cok yukelsek brn.inanion olcak.ins.Rabbim yardin edicek.kullarina ins.kizlar bana da dua edin olur mu ben hepinize dua ediommbakalim biz.nezman kibris yolcusu olcaz hayirlisyla
Yok canim unutmam insallah.forma girerim.hepimiz kader arkadaslari kardesleriyiz.ben hepimize surekli dua ediyorum ve inaniyorumki 2015 ugurlu olacak herbirimiz tek tek dileklerinw kavusacak.daha isim arâstircaz bebislerimize.Seyhancim sen firdevs habima gidicen dimi sperk.donasyinu ya senden cok tecrube kazancam bebgine nadil kavustugunu anlatcan ama gamis kaldiktan snra unutma bizi olurmu sna ihtiyacim var canim
EVET İNŞALLAH ÖYLEDİR KISMETİ VARSA DOGACAKTIR RABBİM BİLİR İNŞALLAH DEYİP DUA ETMEKTEN BAŞKA KULLARIN ELİNDEN NE GELİRKİTuana insallh hersey guzel olcak ne olur guzel dusun kafami kotu seylerle yorma vrn inaniom yavrun siki siki tutundu sana
Rabbim bilir elbet ama pozitif dusunmrk bizim elimiDe dimi tuana rizki varsa gelicekk insallh ellerimizi semaya actik senin icin dualar ve gidip gelen gidecek kader dostlarima dualar Rabbim yardim etsin hepimizeEVET İNŞALLAH ÖYLEDİR KISMETİ VARSA DOGACAKTIR RABBİM BİLİR İNŞALLAH DEYİP DUA ETMEKTEN BAŞKA KULLARIN ELİNDEN NE GELİRKİ
saol bacım rbbim herkesin kalbini bilio dilerim benim için ne düşünüosa kendisinede versin aminRabbim bilir elbet ama pozitif dusunmrk bizim elimiDe dimi tuana rizki varsa gelicekk insallh ellerimizi semaya actik senin icin dualar ve gidip gelen gidecek kader dostlarima dualar Rabbim yardim etsin hepimize
saol bacım rbbim herkesin kalbini bilio dilerim benim için ne düşünüosa kendisinede versin amin[/QUOTEi aminn abla insallh senin cinseiyet secimiydi dimi abl dorumu hatirliom baska evladin var mi
çok sağol canım benim,bu topikteki bütün bayanlar 2015 in süper anneleri olsun inşallah ve mucize bebek dolsun bu topik....hepimiz tek tek gidip bebişlerimizi kapık gelelim.heyacan dorukta benim adetle başlıyoruz Rabbim bu kez bebişlerime kavuşmamı nasip etsin inşallah.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Rabbimkizpar insallh ocakta gidenler bebeklerini.alip gelcekler inaniom guzel seyler olcak bu topingde mutlu mutlu gelceksiniz ins.annelige ilk adim kibrista atilcak Allah yardimcimiz olsun dualarim sizinle canlar
amin canım arkadaşım etmezmiyiz hiç bende Kanbar ablanın sayesine Meryem suresi okuyorum sağolsun,kızımız olursa Meryem koyalım bari Meryem suresinin hürmetine Rabbim kabul eder inşallah hepimize dua ediyorum.hep birlikte bebişlerimiz olsun.burdan hamiş olduğumu,bhcg min güzel katlandığını,keseyi gördüğümüzü,kalp atımlarını duyduğumuzu,gelişimlerinin güzel gittiğini ve en sonunda da kucağımıza hayırlı ve sağlıklı bir şekilde aldığımı duyurmamı nasip et Allah ım.hepimize inşallahinsallh butanem yavrularimiz bizim degerlilerimiz olcak biz onlarala hayat bulcaz oblar bizle.insallh hepimiz.mutly oluruz evlat sevgisiyle yanan gonlumuz evlatla senlencek insallh kizlar basari oranlari cok yukelsek brn.inanion olcak.ins.Rabbim yardin edicek.kullarina ins.kizlar bana da dua edin olur mu ben hepinize dua ediommbakalim biz.nezman kibris yolcusu olcaz hayirlisyla
İnsallh canim insallh bu haberleri veririz canimsaglikli folu gelsin evlatlarimiz ins.ilk seferde hepimiz gidip bebeklerimizle geliriz insamin canım arkadaşım etmezmiyiz hiç bende Kanbar ablanın sayesine Meryem suresi okuyorum sağolsun,kızımız olursa Meryem koyalım bari Meryem suresinin hürmetine Rabbim kabul eder inşallah hepimize dua ediyorum.hep birlikte bebişlerimiz olsun.burdan hamiş olduğumu,bhcg min güzel katlandığını,keseyi gördüğümüzü,kalp atımlarını duyduğumuzu,gelişimlerinin güzel gittiğini ve en sonunda da kucağımıza hayırlı ve sağlıklı bir şekilde aldığımı duyurmamı nasip et Allah ım.hepimize inşallah
canım lucrin yaptırdılarsa o geciktiriyormuş..Birbirinden degerli kardeslerim-ablalarim, ben on hazirlik icin adetimin gelmesini bekliyorum ama cok nazlaniyor ya.5 gun gecikti ne yapacam bilmiyorum.acaba strestenmi boyle oluyor.planladigimiz tedavi tarihi sasti ya...sizlerde yasadinizmi bu sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?