Amin inşallah canım arkadaşım..sağol ablacım,çok şükür herşey güzel ilerliyor inşallah sonu da güzel olur.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bir tek biz biliriz neler çektiğimizi....inşallah son olur bu gidişim
canım pzt test yapacakmısınAmiin inşallah Rabbim hepimizin dualarıni kabul eder..emeklerimizin karşılığını verir inşallah yüce Mevlam..
Bilmiyorum ki abla...heyecan korku garip bir his..sen kaçıncı gün yapmışsın?canım pzt test yapacakmısın
canım hiç meraklanma Allah ın izniyle kucağına alacaksın.burada çoğu kişinin kanaması oldu,çok şükür hiçbirşeycik olmadı.hamileliğinin tadını çıkar rahatla tatlım....mrb bacılarım oo gelişmeler oluyor kimilerinin gitmesi yaklaşmış hadi bakalım:)kızlar kanamam durdu şükür dün bebegimi gördüm şükürler olsun gayet saglıklı dedi doktor işte umut dünyası kucagıma alıp gözümle görmeden inanmam işte.... rabbim herkesin gönlüne göre versin amin
canim nasilsin hoc kimsenin sesii yok bugun herkese iyi hafta sonlari nasil oldun kekik kaynatip.ictinmi balim ins.hastalanmissinfir.hazirliklara bi an once baslarsin birde sen ve karaca bide ven sperm donasyonu yapicaz galiba diger arkadaslarim hep yumurta donasyonu fiyat konusund vir bilginiz varmi tese olduktan ne kadar snra donasyona karar verdiniz dostlarHayirli cumalar canim.yok daha beklemedeyim.nazlaniyoruz ne canim nasiyapalim...sen nasilsin.
Mrb tatlim yok daha gelmedi benimki ama irem Hanimla gorustum pzt dr gidip ilac yazdiracam.biz 2. Teseden hemen sonra yani ameliyattan ciktiktan sonra karar verdik.tabii sonucun olumsuz old ogrenince.hayirlisi bakalim...canim nasilsin hoc kimsenin sesii yok bugun herkese iyi hafta sonlari nasil oldun kekik kaynatip.ictinmi balim ins.hastalanmissinfir.hazirliklara bi an once baslarsin birde sen ve karaca bide ven sperm donasyonu yapicaz galiba diger arkadaslarim hep yumurta donasyonu fiyat konusund vir bilginiz varmi tese olduktan ne kadar snra donasyona karar verdiniz dostlar
Mrb tatlim yok daha gelmedi benimki ama irem Hanimla gorustum pzt dr gidip ilac yazdiracam.biz 2. Teseden hemen sonra yani ameliyattan ciktiktan sonra karar verdik.tabii sonucun olumsuz old ogrenince.hayirlisi bakalim...
Canim ilac al bencede ama bes gun iciyosun benim bildigum snra iki gun icinde adet oluyon.teseyi bir lere uygun goruyolar ikinciyi neden oldunuz kuzum doktor mu onerdiMrb tatlim yok daha gelmedi benimki ama irem Hanimla gorustum pzt dr gidip ilac yazdiracam.biz 2. Teseden hemen sonra yani ameliyattan ciktiktan sonra karar verdik.tabii sonucun olumsuz old ogrenince.hayirlisi bakalim...
İkisi arasinda yaklasik 10 yil var.once varikosel sikayetiyle gidiyo esim doktora tabi doktor hormon testlerinden supheleniyo ve tesede yapiyo.o zaman sonuc olumlu yasi 19 ken.tabi kimse bilmiyo.unide ogrenciyken tek basina gidip yaptiriyo.dr normal yolla cocuk olmaz tuple olur diyo.evlenince Gel teseyi yapip tup uygulariz diyo.tabi yillar geciyo 2. Tesede sonuc olumsuz.neyse hayirlisi dedik cozum aradik ve bu donasyon geldi aklimiza.paket fiyati 4300 euro dediler bu arada fyatida sormustun canim unuttum yazmayi kusura bakmaCanim ilac al bencede ama bes gun iciyosun benim bildigum snra iki gun icinde adet oluyon.teseyi bir lere uygun goruyolar ikinciyi neden oldunuz kuzum doktor mu onerdi
Bitanem benin ya onemli degil unutman cevap yazdigin icin cok saol bizim ilk tesemiz olcak bakalim pazartesi transrakal die ultrason var ondan cekilicez genetigede kan verdik oda cikicak ilk tesemiz umudum varla yok arasi anlamadim karisik hislerim esinle kibrisa gitceksiniz ne kadar kalcaksin canim normal tup bebekten pahali epey fiyatlar kibrista yani kac para oluyoİkisi arasinda yaklasik 10 yil var.once varikosel sikayetiyle gidiyo esim doktora tabi doktor hormon testlerinden supheleniyo ve tesede yapiyo.o zaman sonuc olumlu yasi 19 ken.tabi kimse bilmiyo.unide ogrenciyken tek basina gidip yaptiriyo.dr normal yolla cocuk olmaz tuple olur diyo.evlenince Gel teseyi yapip tup uygulariz diyo.tabi yillar geciyo 2. Tesede sonuc olumsuz.neyse hayirlisi dedik cozum aradik ve bu donasyon geldi aklimiza.paket fiyati 4300 euro dediler bu arada fyatida sormustun canim unuttum yazmayi kusura bakma
Canim benim dunyanin sonu degil inanki.insan olumsuz bisey duyarim diye cok uzuluyo ama allah kapi aciyor mutlaka.guzel seyler olacak inan...biz 6 gun kalcaz dedigim gibi 4300 euro.bana gore deger.allah yardimciniz osun tatlim.dualarim sizinle.Bitanem benin ya onemli degil unutman cevap yazdigin icin cok saol bizim ilk tesemiz olcak bakalim pazartesi transrakal die ultrason var ondan cekilicez genetigede kan verdik oda cikicak ilk tesemiz umudum varla yok arasi anlamadim karisik hislerim esinle kibrisa gitceksiniz ne kadar kalcaksin canim normal tup bebekten pahali epey fiyatlar kibrista yani kac para oluyo
deger tabiki canim Rabbim hayirli kapilar acsin canim mutlu donmen icin benimde dualeim seninle kanbar ablayla insallh yeni yilin ilk hamilesi olursunuzda bizde yolundan gekirizCanim benim dunyanin sonu degil inanki.insan olumsuz bisey duyarim diye cok uzuluyo ama allah kapi aciyor mutlaka.guzel seyler olacak inan...biz 6 gun kalcaz dedigim gibi 4300 euro.bana gore deger.allah yardimciniz osun tatlim.dualarim sizinle.
İns canim benim.2014 te gidenler saglikla mutlulukla hamileliklerini yasarlar insallah.2015 gidecek olanlarda hayirli mutlu haberlerle donerler insallah.herkes cok mutlu olur insallahdeger tabiki canim Rabbim hayirli kapilar acsin canim mutlu donmen icin benimde dualeim seninle kanbar ablayla insallh yeni yilin ilk hamilesi olursunuzda bizde yolundan gekirizlegarty arkadasimiz guzel sonuc alir insallh
sagol canım gönlünün güzelligi sana tekrar dönüp muradın olsun inşalllahcanım hiç meraklanma Allah ın izniyle kucağına alacaksın.burada çoğu kişinin kanaması oldu,çok şükür hiçbirşeycik olmadı.hamileliğinin tadını çıkar rahatla tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?