- 8 Aralık 2014
- 94
- 127
- 113
Yok canim hic ilac kullanmadim ya.yalniz adetin gelmesi icin ne yapilabilir...canım lucrin yaptırdılarsa o geciktiriyormuş..
canim stres yapar buyuk ihtimal bende esimin azsperm oldugunu bilmiodum hamilemiyim die stersten iki ay adet olmamistim ben doktor gittim adet sokturucu vermisti birrde kekik kaynatim dinlendi biras bal ekleyip gunde uc kere icmitim seyhancim insallh adet olursunda hemen tam gaz devam edersin hazirliklaraYok canim hic ilac kullanmadim ya.yalniz adetin gelmesi icin ne yapilabilir...
Sagol canim.kekik cayi soktorurmu gercekten.ayrica bende senin gibi 2 ay adet olmadigim oldu.korkmustum menapozami giriyom diye.doktora gittim bakti hormon testleri yapildi bisey cikmadi.hep soyle derler bilmiyorum dogrumu ; "vucut bebek istiyo adet duzensizligi bu yuzden olabilir"canim stres yapar buyuk ihtimal bende esimin azsperm oldugunu bilmiodum hamilemiyim die stersten iki ay adet olmamistim ben doktor gittim adet sokturucu vermisti birrde kekik kaynatim dinlendi biras bal ekleyip gunde uc kere icmitim seyhancim insallh adet olursunda hemen tam gaz devam edersin hazirliklara
Duymustum canimm evetSagol canim.kekik cayi soktorurmu gercekten.ayrica bende senin gibi 2 ay adet olmadigim oldu.korkmustum menapozami giriyom diye.doktora gittim bakti hormon testleri yapildi bisey cikmadi.hep soyle derler bilmiyorum dogrumu ; "vucut bebek istiyo adet duzensizligi bu yuzden olabilir"
Ama doktor adet sokturucu vermisti kuzumDuymustum canimm evetbide ben iki ay adet olmamistim dokrora adet olunca gittim sen uc aya hamile kalirsin demisti ama maleaf eaimde sinti cikti ama bana adet sokturucu vermisti gulum onu bes gun ictim iki gun icinde adet olmustum ayrica kekikte kaynatim ictim ama ilacc iyo gl
Ama doktor adet sokturucu vermisti kuzumDuymustum canimm evetbide ben iki ay adet olmamistim dokrora adet olunca gittim sen uc aya hamile kalirsin demisti ama maleaf eaimde sinti cikti ama bana adet sokturucu vermisti gulum onu bes gun ictim iki gun icinde adet olmustum ayrica kekikte kaynatim ictim ama ilacc iyo gl
mesaj yalnislikla uc kere yollamisum kizlar k.bakmayin hepinize iyi uykular dostlarim tatli geceler mutlu yarinlaraAma doktor adet sokturucu vermisti kuzum
Tüm canım arkadaşlarıma iyi bir gün olsun,hayırlı CUMALAR...mesaj yalnislikla uc kere yollamisum kizlar k.bakmayin hepinize iyi uykular dostlarim tatli geceler mutlu yarinlara
huuuu huuu kimseler yokmu herkese hayirli cumalar dostlarimmesaj yalnislikla uc kere yollamisum kizlar k.bakmayin hepinize iyi uykular dostlarim tatli geceler mutlu yarinlara
Seyhan ceyhan hastalandinmi??huuuu huuu kimseler yokmu herkese hayirli cumalar dostlarim
Hayirli cumalar canim.yok daha beklemedeyim.nazlaniyoruz ne yapalim...sen nasilsin.Seyhan ceyhan hastalandinmi??
Canım hayırlı olsun,herşey çok güzel ilerliyor maşallah,hep böyle olsun,benim de en geç 31.Aralıkta gelsin inşallah hayırlısıyla tabi ki de...kızlarrrrr benim misafir geldi:)geri sayım başlasınnnnnn
canim iyiyim sen nasilsin k.bakma bi turlu firsat bulup.nete giremdim .pazartesi ultrason cekimi var esimin makatan bakilcak insalh tikaniklikvardir die hep dua ediom spermin cikmasini o etkiliyodur die ama umudum yok kendimi kandiriom seyhacim insallh yavrularimiza kavusuruz cok umutlu olmak istiomHayirli cumalar canim.yok daha beklemedeyim.nazlaniyoruz ne yapalim...sen nasilsin.
canim hayirli olsun insallh son misafirin olur dokuz ay gelmez insallh hamis haberini aliriz Allah gonlune gore verisn tum arkadaslarimizinkızlarrrrr benim misafir geldi:)geri sayım başlasınnnnnn
strestendir buyuk ihtimal.stres yapma bence dusunmemeye calis.benimde sperm donasyonu olck.sen git bakalim tavsiyelerine ihtiyacim olck.inslh sende topikteki butun ablalarim bi seferde olcak herkesinBirbirinden degerli kardeslerim-ablalarim, ben on hazirlik icin adetimin gelmesini bekliyorum ama cok nazlaniyor ya.5 gun gecikti ne yapacam bilmiyorum.acaba strestenmi boyle oluyor.planladigimiz tedavi tarihi sasti ya...sizlerde yasadinizmi bu sekilde.
sağol canım benim benimde içimden 9 ay daha gelmesin bebişler olsun diye dua ettim.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....canim hayirli olsun insallh son misafirin olur dokuz ay gelmez insallh hamis haberini aliriz Allah gonlune gore verisn tum arkadaslarimizin
sağol ablacım,çok şükür herşey güzel ilerliyor inşallah sonu da güzel olur.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.bir tek biz biliriz neler çektiğimizi....inşallah son olur bu gidişimCanım hayırlı olsun,herşey çok güzel ilerliyor maşallah,hep böyle olsun,benim de en geç 31.Aralıkta gelsin inşallah hayırlısıyla tabi ki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?