Arkadaslar bana dua edin lutfen yarin icin ins.tikaniklik vardir ultrasonda cikar size cok alistim hepimiz mutlu olalim kalp kalp kalpCanim benim hic uzulme insallah allahim gonlunuze gore verir.benim bi fikrim var bu yazilanlari esinede okutsan.teseden sonra veya once karar senin tabi esin en iyi taniyan sensin.ben burdaki yazilanlari okuduktan sonra icime sindi donasyona oyle aicak baktim.bi faydasi olabilir.esin gibi ayni durumda olanlari okut ozellikle.bide insanlarin yaslari ilerlemiste olsa umutlarini kaybetmeden devam ettiklerini soyle ve okut...arastirsin.
Canım dualarımız senınle .iyi düşün iyi olsun.rabbim emeklerimiz boşa cıkarmasınArkadaslar bana dua edin lutfen yarin icin ins.tikaniklik vardir ultrasonda cikar size cok alistim hepimiz mutlu olalim kalp kalp kalp
Cnm bizde seninle subat kafilesi oluyoruz
Herkese mutlu Pazartesiler...Karaca ,Gülnazcım hepinizi çok seviyorum,hiç unutur muyum tatlım?Topikteki 18 ane adayı,tek yürek olduk artık biz...Kanbar beni unutmuşsunCanım çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına. İnşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız. Allah ım tez zamanda kavuşturacak bizleri inşallah...
canım tebrik ederim hamilesin o zaman ayyyyy bir hamiş daha süperrrrr,sırada ben varım:)değerin hayırlısyla katlanarak devam etsin inşallahMrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda şu toplaması var...beta hcg 201 cıktı.Ali bey geçer dedi kontrol altındayim .ins hastaneye yatmam gerekmez...Ali Bey tahlil cikmadan gebe kaldıysan olmuştur demişti tahlil cikmadan.
Canım sana da yazacağım yakında böyle Kardelen Hamile diye...canım tebrik ederim hamilesin o zaman ayyyyy bir hamiş daha süperrrrr,sırada ben varım:)değerin hayırlısyla katlanarak devam etsin inşallah
oo temizmi çıktı:) çok güzel bir haberCanlarım C.tes günü 2 polipimin biopsi sonuçları da çok şükür temiz çıktı...
Artık Rabbim nasip ederse Önümde hiç bir engelim kalmadı...
Umarım herşey yolunda gider de Bebeklerimi alır gelirim ve bir ömür boyu eşim ve çocuklarımla sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşarız..DARISI HERKESIN BAŞINA...
TUANA yayınlayacağım yeni Topiği yarın canım..Kanamaın kesilmesine sevindim,hadi artık rahat ol.
ÖZLEM iyi dileklerine teşekkürler..
SEYHAN-CEYHAN inşallah güzel sonuçlarımızı alalacağız..
SEVİNÇ canım sen de bebişini alıp geleceksin..
LEGACY az kaldı ilk müjdeyi senden alacağız..
MUTLU OLL sen de alıp geleceksin Bebeğini..
MUCIZEM senle aramaz çok az , ikimiz de alıp gelicez bebeklerimizi kalbini ferah tut,pozitif Bakıyoruz bunu hatırla..
KARDELENNUR seninle aynı zamanda gidip,birbirimize yoldaş olacağız canım.
Güzel Pazarlar canlarım,hepinizi çok seviyorum...
Canım benim Özlem,Tuana ve M.F.Ö.den sonra sana da gözlerimde yaşlarla mutluluk gözyaşlarıyla okuyorum ve ruhumun en derinliklerinde hissedebiliyorum mutluluğunu.Keyfini çıkar birtanem,çok sevindim canım arkadaşım,eşinle seni kutluyorum,bebeğinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...QUOTE="legacy12, post: 38578798, member: 606520"]Mrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda su toplaması var...Ali Bey geçer dedi bakalım bol sıvı alıyorum...takip ediliyor..ama beta hcg 8.gün 201 çıktı .
Gebelikte buna neden olabilir dedi tahlil cikmadan Ali Bey...Rabbim çekilen eziyetlrin karşılığını verir insallah.cümlemi ze nasip etsin amaçlarımiza ulaşmayı ablalarım,kardeslerim.
amin:) bacım rabbim inşallah kucagımıza almayıda nasip etsin aminBilmediğim bu yola çıkarken çok korkular vardı içimde.para tuzağı mi?insanları kandırıyorlar mi?
Embryo koyuyoruz deyip koymuyorlar mi?...vs daha bir sürü soru...ama şimdi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..gittim yaşadım.gördüm...sıcak karlılığı ve her konuda yardım severligiyle tavsiye ediyorum canlar.....insallh şu sıkıntılardan kurtulup sonunda güzel şeyler nasip eder Rabbim bana da...Bütün ablalarima ve kardeslerime de..
ayy inşallah ablacım yaaa,mutluluktan çıldırım herhalde inşallah Allah ım bana o günleri göstersin bu gidişimde Rabbim.benim 2. gün estrofem yok mu benimle denk gelen yaaaaCanım sana da yazacağım yakında böyle Kardelen Hamile diye...
Tebrik ediyorum cnm inşallah kucagınada alırsın bebişleriniMrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda su toplaması var...Ali Bey geçer dedi bakalım bol sıvı alıyorum...takip ediliyor..ama beta hcg 8.gün 201 çıktı .
Gebelikte buna neden olabilir dedi tahlil cikmadan Ali Bey...Rabbim çekilen eziyetlrin karşılığını verir insallah.cümlemi ze nasip etsin amaçlarımiza ulaşmayı ablalarım,kardeslerim.
Sağol canım arkadaşım,Ocak'15 yolcusuyum dualarını bekliyorum..oo temizmi çıktı:) çok güzel bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?