Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Arkadaslar bana dua edin lutfen yarin icin ins.tikaniklik vardir ultrasonda cikar size cok alistim hepimiz mutlu olalim kalp kalp kalp

Herkese mutlu Pazartesiler...Karaca ,Gülnazcım hepinizi çok seviyorum,hiç unutur muyum tatlım?Topikteki 18 ane adayı,tek yürek olduk artık biz...

Mrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda su toplaması var...Ali Bey geçer dedi bakalım bol sıvı alıyorum...takip ediliyor..ama beta hcg 8.gün 201 çıktı .
Gebelikte buna neden olabilir dedi tahlil cikmadan Ali Bey...Rabbim çekilen eziyetlrin karşılığını verir insallah.cümlemi ze nasip etsin amaçlarımiza ulaşmayı ablalarım,kardeslerim.

Mrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda şu toplaması var...beta hcg 201 cıktı.Ali bey geçer dedi kontrol altındayim .ins hastaneye yatmam gerekmez...Ali Bey tahlil cikmadan gebe kaldıysan olmuştur demişti tahlil cikmadan.

Bilmediğim bu yola çıkarken çok korkular vardı içimde.para tuzağı mi?insanları kandırıyorlar mi?
Embryo koyuyoruz deyip koymuyorlar mi?...vs daha bir sürü soru...ama şimdi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..gittim yaşadım.gördüm...sıcak karlılığı ve her konuda yardım severligiyle tavsiye ediyorum canlar.....insallh şu sıkıntılardan kurtulup sonunda güzel şeyler nasip eder Rabbim bana da...Bütün ablalarima ve kardeslerime de..

canım tebrik ederim hamilesin o zaman ayyyyy bir hamiş daha süperrrrr,sırada ben varım:)değerin hayırlısyla katlanarak devam etsin inşallah

QUOTE="legacy12, post: 38578798, member: 606520"]Mrb arkadaşlar.6 ve 7. GÜNLERDE ohss denen durumu yaşıyorum.gece hastanede serum takıldı.iğne yapıldı.karinda su toplaması var...Ali Bey geçer dedi bakalım bol sıvı alıyorum...takip ediliyor..ama beta hcg 8.gün 201 çıktı .
Gebelikte buna neden olabilir dedi tahlil cikmadan Ali Bey...Rabbim çekilen eziyetlrin karşılığını verir insallah.cümlemi ze nasip etsin amaçlarımiza ulaşmayı ablalarım,kardeslerim.[/QUOTE]
Canım benim Özlem,Tuana ve M.F.Ö.den sonra sana da gözlerimde yaşlarla mutluluk gözyaşlarıyla okuyorum ve ruhumun en derinliklerinde hissedebiliyorum mutluluğunu.Keyfini çıkar birtanem,çok sevindim canım arkadaşım,eşinle seni kutluyorum,bebeğinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...

oo temizmi çıktı:) çok güzel bir haber

Canım benim Özlem,Tuana ve M.F.Ö.den sonra sana da gözlerimde yaşlarla mutluluk gözyaşlarıyla okuyorum ve ruhumun en derinliklerinde hissedebiliyorum mutluluğunu.Keyfini çıkar birtanem,çok sevindim canım arkadaşım,eşinle seni kutluyorum,bebeğinizle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...[/QUOTE]
ooo ben dedim listeyi yenile diye:)hayırlı olsun legacy12 bu kadar yüksekse degerler herşey güzeldir...karında su toplaması duymuştum geçici dediler geçecek inşallah

amin:) bacım rabbim inşallah kucagımıza almayıda nasip etsin amin

Tebrik ediyorum cnm inşallah kucagınada alırsın bebişlerini

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize vebirbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.18 kişiyiz,5 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…