Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Tüm duaların kabulü dileklerimle ii geceler ablalarım,kardeslerim

Canım öncelikle tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin İnşallah sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin. Canım artık senin duan daha makbül bizleri dualarında unutma. Bir ömür eşinle ve evlatlarınla mutlu mutlu yaşa inşallah.

Benide ekleyin :)
19.Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HIT./Şubat'2015

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize vebirbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.19 kişiyiz,5 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Ben dahil Ocak/Şubat'15 yolcusu 6 kişiyiz,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyun bize..

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015

Dua edin nolur arkadaslar değeri 5 değer dusmus
Canım sakin ol,ilk Yaptığın test kaçıncı Gündü ve değerin kaç çıkmıştı?
Son Yaptığın test kaçıncı Gündü ve değerin kaç?Lütfen bana bunları yazar mısın?
Biri tutunmuş,bir diğeri tutunmamış olabilir,en azından biri seninledir.
Bu sorularımı cevaplar mısın?Firdevs Hanımı aradın mı?
dularımız seninle...

cok sevindim ayyy Allah kucagina almayi nasip etsin canim

SimMDI eve geldim.2 tahlil farklı yerlerde olmuştu.her hastanenin kalibrasyonu farklıymis.ilk yaptigimiz yerde yaptırdım ali beyin hastanesinde değer artmis şükür....ya firdevs hanim bitane arkadaşlar..defalarca aradı...Ali beyle de görüşmüş sa olsun kaç kere..doğru adresten şaşırtmasın Rabbim.tüm kalbmle tavsiye ediyorum arkadaşlar....dualarınz için çok tşkler ablalarım,kardeslerim...Rabbim hepimizin yüzünü gul dursun insallah

Ohss için serum takıldı voluven ve klaxen iğne yapıldı o yüzden geç cevap verdim ii geceler arkadaslar
Ayy cnm yaa kendinide bizide korkuttun evde yoktum bi açtım topigi görünce dondum kaldım neyse sorun yokmuş dikkat et cnm kendine dualarımız seninle sende bize dua et cnm olurmu:) hadi iyi geceler allaha emanetsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…