Tüm duaların kabulü dileklerimle ii geceler ablalarım,kardeslerim
Benide ekleyin :)Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize vebirbirimize Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.18 kişiyiz,5 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
- Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
- Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım YAKINDA-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
- Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
- Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
- Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile
(Bebeğimiz Erkek ) - Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
- Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile
(Bebeğimiz üçüz ) - Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
- Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
- Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
- Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
- Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
- Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
- Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
- Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
- Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
- Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/22.Aralık'14
- Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
Allah ım sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin inşallah,bizlere de dua et canımTüm duaların kabulü dileklerimle ii geceler ablalarım,kardeslerim
hoş geldin bacım senin bebegine kavuşmanada az kalmış:)Benide ekleyin :)
19.Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HIT./Şubat'2015
hayırlı uğurlu olsun canım, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHerkese olmuyomus şans işte geçer insallah bakalim
Canım sakin ol,ilk Yaptığın test kaçıncı Gündü ve değerin kaç çıkmıştı?Dua edin nolur arkadaslar değeri 5 değer dusmus
Hemen olumsuz düşünme canım stres yapma dualarımız seninleÇok Üzgünüm duaların iza ihtiyacım var
cok sevindim ayyy Allah kucagina almayi nasip etsin canimBilmediğim bu yola çıkarken çok korkular vardı içimde.para tuzağı mi?insanları kandırıyorlar mi?
Embryo koyuyoruz deyip koymuyorlar mi?...vs daha bir sürü soru...ama şimdi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..gittim yaşadım.gördüm...sıcak karlılığı ve her konuda yardım severligiyle tavsiye ediyorum canlar.....insallh şu sıkıntılardan kurtulup sonunda güzel şeyler nasip eder Rabbim bana da...Bütün ablalarima ve kardeslerime de..
Çok geçmiş olsun legacy12 kendini bi kadar strese sokma lütfen B7 günler senin için önemli Rabbim yüzünü guldursun inşallahOhss için serum takıldı voluven ve klaxen iğne yapıldı o yüzden geç cevap verdim ii geceler arkadaslar
Ayy cnm yaa kendinide bizide korkuttun evde yoktum bi açtım topigi görünce dondum kaldım neyse sorun yokmuş dikkat et cnm kendine dualarımız seninle sende bize dua et cnm olurmu:) hadi iyi geceler allaha emanetsiniz..Ohss için serum takıldı voluven ve klaxen iğne yapıldı o yüzden geç cevap verdim ii geceler arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?