Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Firdevs Uğuz Tip Hastaları Buraya...

Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi

Hepimiz oyleyiz cemzumra cevremizdeki yakinlarimizla konusamadigimiz bu konuyu burda birbirimizi anlayan insanlarla konusmak buyuk moral oluyor.ben burda yazarak psikolojim duzeldi umutsuzdum burda umutlarim yeserdi burdaki paylasimlar cok kutsal bence

Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi
Hemsehriyiz canim bende aslen sakaryaliyim yasinda gencmis ilk denemende basarili sonuc alama sansin cok yuksek

Uğurlu Topiğimiz,hepimizi hayırlısıyla ve de sağlıkla bebeklerimize kavuşturacak...Kendimize ve birbirimize 41 gün 41 adet Meryem Suresi okumaya devam ediyoruz.20 kişiyiz,6 annemiz hamile çok şükür,bir oğlumuz var,darısı hepimizin başına...
Ben dahil Ocak/Şubat'15 yolcusu 6 kişiyiz,dualarınızı eksik etmeyin ,özellikle Meryem Suresi okuyun bize...

Adı/İL/Yaşı/SorunHikayesi/Merkez/Kaçıncı Deneme /Tedavi Başlangıcı/SONUÇ
  1. Kanbar /İSTANBUL /45 /Sebebi Belirsiz İntertifilite/3 Tüp bebek/1'i Ekimde Pozitif/6 haftalıkken kayıp/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15 Sonu
  2. Mmucizem /İSTANBUL 37/ Sebebi Belirsiz İntertifilite /6 Tüp bebek denemesi /Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım-ilk deneme :negatif/2.deneme Şubat'15
  3. Özlemt /İSTANBUL 44 /Yumurta donasyonu/ Doğuş T.B.M/Firdevs Hn/Test tarihi:23.Kasım.2014/Pazar/Hamile
  4. Kardelennur /İSTANBUL 30/ Erken Menepoz Tüp Bebek Denemesi yok/ Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  5. Tuana_808080/ Hatay 34 /Cinsiyet Tayini/Erkek Bebek Tüp Bebek Deneyecek Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım 17.Kasım.2014 Transfer-3 embriyo Erkek/Test Tarihi:27.Kasım.2014-Perşembe/Hamile (Bebeğimiz Erkek)
  6. Duruada/ 30 /haşimento /3.denemesi /yumurta donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/ yakında
  7. Mazharfuatözkan /37 /yumurta rezerv azlığı /yumurta donasyonu/ ilk deneme Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım Aralık/1.561-12.gün BHCG/Hamile (Bebeğimiz üçüz)
  8. Fisay /Yumurta donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs hanım/ yakında
  9. Birumutt /36 /yumurta donasyonu/Tedaviye başladı /Dünya T.B.M./Firdevs Hanım/ yakında
  10. Mehmah/ 39/ yumurta donasyonu /3 tüp bebek/1 donasyon Şevket Alptürk/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım /Hamile (Bebeğimiz doğal yoldan geldi)
  11. Legacy12/ 31 /Cinsiyet seçimi /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Aralık'14-Hamile
  12. Karaca3521/ 24 /Klinefelter Sendromu/ Sperm Donasyonu /Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan'2014
  13. Sevinnc74/İst/Pendik 40 yaş / 2 tüp bebek/ 1 çocuğu var/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M/Firdevs Hanım/Nisan veya Mayıs'2014
  14. Seyhan-Ceyhan/G.Antep /26/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Ocak'15
  15. Gülnaz1980/34/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  16. Mutlu Oll /İzmit/26/Azo sperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Çok Yakında
  17. Kivfa/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/27.Aralık'14/Hamile
  18. Patasana28/Ist./31/Erken menapoz/Yumurta Donasyonu/Doğuş T.B.M./Firdevs Hanım/Nisan-Mayıs'2015
  19. Britian/Adana/29/Azosperm/Sperm Donasyonu/Doğuş T.B.M. veya HİT./Şubat'2015
  20. Cemzümra/Sakarya /29/sperm sayısı düşüklüğünden dolayı/1. Tüp bebek yapımı cinsiyet secimini deneyeceğim/Dr. Mürüde çakartaş dağdelen/26 Ocak transfer tarihi

Sevinnc74 benim birde kızım var ama işte akılda olmayan geliyor başa canım önce rahiminde perde var dediler çocuğunun olması mucize dediler ameliyat oldum 3 yıldır hala olmayınca tekrar eşimle gittik sperm sayısı düşük dediler bizde gecleşmeye gitmiyoruz nasıl olsa derdi veren Rabbim dermanınıda veriyor dedik bu yola girdik Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzdekini versin

Allah hamile haberini alıp,bebeğini kucağına alma mutluluğunu da sana da hepimize yaşatsın,ve birbirimizin anne olacağımız haberini duyma mutluluğunu da hepimize yaşatsın canım..

Aminn inslh tum isteyenlere nasip etsin rabbim

İnşallah, sizinde olacak. Firdevs hanımın elleri çok sihirli, beni çok motive etti Irem Hanımla birlikte. Allahım bana düşükleri yaşatmaz inşallah bir daha. Darısı sizin başınıza.
Tebrikler canım allah kucağına da almayı nasip etsin

Ben geldimcok tatli bir topik olmuş arkadaşlarım ne güzel duygular sevinçler paylasmissiniz.hepsini okuyp öyle yazicaktim ama dayanamadim.bu yolda bende Varim!!
Hoşgeldin efenaz sen de aramıza...
Sen de bir önceki sayfadaki topiğimizdeki bilgilerini yazarsan seni de ekleriz Topiğimize canım..
Senin hikayen ne ?

Arkadaşlar transferden sonra kıprıstan hemen geldinizmi bir gün otelde dinlendînizmi.transferden sonra neler yaptınız anlatırmısınız ? Benim ilk denemem neyapmam gerektiğini bilmiyorum ve birde kızım var ilgilenmem gereken o yüzden kendîm ve kızımın rahatı için bir plan yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

Ben 1 gece dinlendim..hatta trans fer sonrasi 4 saat yattım hiç kalkmadan bacaklarimi dizlerimden kirarak ,banada tuana ablam söylemişti....Yüce Rabbim hepimizi amacımıza ulaştırır inşallah....dualarım hepimize inşallah...yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..

Legacy12 teşekkrler bigin için kaç gün orada kaldınız birde regli olunca iğneye başlanacak sanırım doktora kaç günde bir gitmem gerekiyor

Legacy12 teşekkrler bigin için kaç gün orada kaldınız birde regli olunca iğneye başlanacak sanırım doktora kaç günde bir gitmem gerekiyor
Ben sadece trans fer sonrasi 1 gece kaldım.ertesi gün sabah 9.da döndüm.adetin 2.günü iğneler başladı 2 yada 3 kez ölçü yumurta boyutlarını.onu doktorun söyler sana...rica ederim hersey gönlünce olur...

Bebekcim uzun bir aradan sonra meraba..inan bende seni mrrak etmiştim çok.zaman bulup özeldenn yazamadım bir türlü.seni görünce hemen yaxmak istedim.benum ikizler beni çok yoruyircnm.sanırım üçüncü çocuk fikrinden bu gidişle beni vazgeçirwcekler.bizimkilerin uykularını bir düzene sokamadık.uykuyu düzenli uyumadıkları için gün boyu huysuzlanıyirlar v3 ben çok yoruluyorum.sen yolu epey kolayladın bebekcim.geçenlerde topiğe ilk üye olduğumuz sayfaları okudum tek tek ağlayarak.senin ilk yazıların benim yazılarım telaşlarımız korkularımız ne ćok şey paylaşmışızoff...
Biz biran önce kızlarımla yazı bekliyoruz.kış bize çok zor geldi cnm.evde çok zor oluyor.sen daha iyi anlarsın tek başına ikz bakmak madalyonluk bir olay.bu arada forumdakileride korkutmayalım.bir okadarda keyif ve gurur verici..eskilerden sormuşsun cnm.atesn hamilee belku niliyorsundur.kardelencim kaldi onuda inşallah bu gidişinde duyucaz.bende bu aralar üçüncü çocuk kararsızlığıyla boğuşuyorum.eşim yaşımız ilerlemeden bir an önce tekrar gidip yaptıralım diyor.zira ben ikizler küçük onlarla ilgilenemiycem çok küçükler.üç çocuk birden zormu olur falan falan..cnm sendende arasıra haber almak beni mutlu ediyor.fikrlerin benim için çok kıymetli.sevgiler.ikizlerini kocamannn öpüyoruum

Kardelennur cnm durumun ne oldu okuyamadım geçmiş sayfaları.merak ediyorum.rahim kalınlığına tekra baktırdınmı.bilgilendir bizide cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…