Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Allah razı olsun canım benim. Transferim oldu 2 kaliteli embriyo transfer edildi. Geriye 5 tane kalmış ama bugun gelişimine bakıp donduracaklar. Oteldeyim yarın donus yapacağım.
canım rahim kalınlığın kaçtı transfer öncesi?

Kızlar transfeeden sonra uyudum biraz bir rüya gördüm. Hayırlara vesiledir inşallah. Bir bebek dogurmusum erkekti sanırım. Beyaz bir kundakta. Acikmistir o diyorum. Emziriyim diyorum yok diyor birileri.sonra alıyorum bebeği emzirecegim diye gogsumu sıkıyorum süt çıkıyor. Emiyor.sonra odanın içinde bir arslan görüyorum sen doğum yaptın diye geldi diyorlar. Sonra Bebeğimi gezmeye goturuyorum.

hayırlara vesile olsun inşallah canım Rabbim rüyanı gerçege çevirsin aslan gibi yüreği olan hayırlı evlat versin inşallah

İnşAllah 9 ay sonra bebişini kucağına alasın kuzum ve bu rüyan gerçek olsun

Aminnn hepimiz pozitif leri görüp kucqgimiza alalım inşallah.sizin desteginiz güç veriyor bana.
Canım kaldığın otel iyimi
Hastaneye yakın mı
Bir gecesi 2 yetişkin için nakadara mal oldu?
Kısmet olursa yakın zamanda bende gidicem

İlaçları kendim aldım
Bir ilaç parası verdim
İlacında fiyatını tam hatırlamıyorum
Dr müsait görürse yaptırırım yine
Yarinki kontrolumde burda yaparlarmi bilgi almak istiyorum.sen tedavi icin adetini bekliyorsun degilmi canim

Hastaneye yakın mı
Evolve park canim kaldığım Otel temiz Otel. Tatil sepetinde kahvaltı dahil iki kişi 208 lira gecelik.fakat otelden alırsan 238 lira.ama yemek fiyati falan uygun baya. Biz kahvaltili almadik çünkü kahvaltı saatinde zaten hastanede olacaktik ama gelince kahvaltiyi otelin cafede yaptik Türkiyedeki fiyatlar gibi.Otel yakın aslında hastaneye ama taksi ile 10 lira tutuyor

Hastaneye yakın mı
Otel hastaneye yakın hemşire ve ya kordinatore söyle hastane sana kac gün kalacaksın onlar rezervasyon yapsın 2 kişi yetişkin hastane rezervasyon yaparsa 190 tl alır kahvaltı dahil 1 gecelik fiyat bu hastanyle anlaşması var otelin ama ayrı rezervasyon yapsan 210 tl olur gecelik

Yarinki kontrolumde burda yaparlarmi bilgi almak istiyorum.sen tedavi icin adetini bekliyorsun degilmi canim
Hemşireyi aradım sordum kurban bayramı çalışıyorlarmı oda çalışmıyacaklarını söyledi
Benim adetim ve tedavim kurban bayramına denk gele bildiyi için belki bu ayıda buraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…