HAYALCİM ŞİMDİ TEDİRGİN OLDUM O ORANTISIZLIĞI HİÇ BİR ŞEYLE TEDAVİ EDEMİYORLARMalesef benimde eski tedavilerimde böyleydi negatif oldu hep
HAYALCİM ŞİMDİ TEDİRGİN OLDUM O ORANTISIZLIĞI HİÇ BİR ŞEYLE TEDAVİ EDEMİYORLAR
HİSTEROSKOPİ RAHİM FİLMİ HEPSİ OLDU
BİR TEK FİZİK TEDAVİSİ OLMADI
ONUNDA PEK FAYDASI OLMUYOR DEDİN
SEN NASIL KURTULDUN ENDOMETRİYUM KAVİTENİN KONTURLARININ DÜZENSİZLİYİNDEN?Malesef benimde eski tedavilerimde böyleydi negatif oldu hep
Goguslerim ve kasıklarım ağrıyor. Sanki adet olacakmış gibi..inşallah olmam ama bi garip hissediyorum. Belirtide aramak istemiyorum aslında.KIZLAR NASILSINIZ
ÖZLEDİM SİZİ -)
UMUTCUM RAHİM KALINLIĞI NASIL OLDU?
DUFİCİM NASIL HİSS EDİYORSUN KENDİNİ?
inşAllah bebişlerin sana tutunduGoguslerim ve kasıklarım ağrıyor. Sanki adet olacakmış gibi..inşallah olmam ama bi garip hissediyorum. Belirtide aramak istemiyorum aslında.
Canım ben yaşadım belirtilerin hepsi bebişi işaret ediyor meme ucu gibi dimi o eline gelen şeyler kesin hamilesin inşallahMerhaba kızlar günde kaç tane progestan aldiniz tedavi sonrası. Benim transfer sonrası günde 9 a çıktı fakat ayıptır söylemesi progestani vajinadan koyarken elime içerden baloncuk gibi birsey demeye basladi ve daralmaya başladı. Böyle birşey yaşayan var mi
Evet meme ucu gibi yumuşak korktum bir anda. Allah nasip eder insallahCanım ben yaşadım belirtilerin hepsi bebişi işaret ediyor meme ucu gibi dimi o eline gelen şeyler kesin hamilesin inşallah
Rahim kalinligini bir daha olcturmedim canim.pazartesi tekrar p4 olcturmem gerekiyor.carsamba gunu kibrisda olcaz moralim cok bozuk moralmen toparlanamiyorum bir turlu.KIZLAR NASILSINIZ
ÖZLEDİM SİZİ -)
UMUTCUM RAHİM KALINLIĞI NASIL OLDU?
DUFİCİM NASIL HİSS EDİYORSUN KENDİNİ?
İnsallah bebislerin guzelce tutunmuslardir annelerine.senin testin ne zaman canimGoguslerim ve kasıklarım ağrıyor. Sanki adet olacakmış gibi..inşallah olmam ama bi garip hissediyorum. Belirtide aramak istemiyorum aslında.
Teşekkür ederim moralini bozma..kalinlasmistir benimde öyleydi. Haftaya pazartesi yani 22 agustos test günüm. Dayanirim inşallah o güne kadar.bu pazartesi de e2 ve progesteron testi yaptiracagim.o testin belirleyici özelliği var mı kiİnsallah bebislerin guzelce tutunmuslardir annelerine.senin testin ne zaman canim
evolve park kendisinden yer ayırttırirsan 280 lira hastaneden anlaşmalı rezervasyon yapıyorlar sizin için iki kişi 180 tl kahvaltı dahil ben ordayken resepsiyona sormuştumKizlar Evolve park otelin numarasini bilen varmi.internetdeki numara olmuyor
Umutcum sen kliniği ara onlar sana ayarlasın evolve oteliKizlar Evolve park otelin numarasini bilen varmi.internetdeki numara olmuyor
Papatya ela kalp kalpa karşıymışevolve park kendisinden yer ayırttırirsan 280 lira hastaneden anlaşmalı rezervasyon yapıyorlar sizin için iki kişi 180 tl kahvaltı dahil ben ordayken resepsiyona sormuştum
Canım yarınki test sonuçların güzel olsun inşAllahTeşekkür ederim moralini bozma..kalinlasmistir benimde öyleydi. Haftaya pazartesi yani 22 agustos test günüm. Dayanirim inşallah o güne kadar.bu pazartesi de e2 ve progesteron testi yaptiracagim.o testin belirleyici özelliği var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?