Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Malesef benimde eski tedavilerimde böyleydi negatif oldu hep
HAYALCİM ŞİMDİ TEDİRGİN OLDUM O ORANTISIZLIĞI HİÇ BİR ŞEYLE TEDAVİ EDEMİYORLAR
HİSTEROSKOPİ RAHİM FİLMİ HEPSİ OLDU
BİR TEK FİZİK TEDAVİSİ OLMADI
ONUNDA PEK FAYDASI OLMUYOR DEDİN

Malesef benimde eski tedavilerimde böyleydi negatif oldu hep
SEN NASIL KURTULDUN ENDOMETRİYUM KAVİTENİN KONTURLARININ DÜZENSİZLİYİNDEN?

KIZLAR NASILSINIZ
ÖZLEDİM SİZİ -)
UMUTCUM RAHİM KALINLIĞI NASIL OLDU?
DUFİCİM NASIL HİSS EDİYORSUN KENDİNİ?

KIZLAR NASILSINIZ
ÖZLEDİM SİZİ -)
Goguslerim ve kasıklarım ağrıyor. Sanki adet olacakmış gibi..inşallah olmam ama bi garip hissediyorum. Belirtide aramak istemiyorum aslında.

Merhaba kızlar günde kaç tane progestan aldiniz tedavi sonrası. Benim transfer sonrası günde 9 a çıktı fakat ayıptır söylemesi progestani vajinadan koyarken elime içerden baloncuk gibi birsey demeye basladi ve daralmaya başladı. Böyle birşey yaşayan var mi

Canım ben yaşadım belirtilerin hepsi bebişi işaret ediyor meme ucu gibi dimi o eline gelen şeyler kesin hamilesin inşallah

İlk defa başıma geliyor korktum bi anda .birde kasıklarım agriyinca ters bişey var sandım. İnşallah Rabbim nasip eder herkese

KIZLAR NASILSINIZ
ÖZLEDİM SİZİ -)
Rahim kalinligini bir daha olcturmedim canim.pazartesi tekrar p4 olcturmem gerekiyor.carsamba gunu kibrisda olcaz moralim cok bozuk moralmen toparlanamiyorum bir turlu.

Goguslerim ve kasıklarım ağrıyor. Sanki adet olacakmış gibi..inşallah olmam ama bi garip hissediyorum. Belirtide aramak istemiyorum aslında.
İnsallah bebislerin guzelce tutunmuslardir annelerine.senin testin ne zaman canim

İnsallah bebislerin guzelce tutunmuslardir annelerine.senin testin ne zaman canim
Teşekkür ederim moralini bozma..kalinlasmistir benimde öyleydi. Haftaya pazartesi yani 22 agustos test günüm. Dayanirim inşallah o güne kadar.bu pazartesi de e2 ve progesteron testi yaptiracagim.o testin belirleyici özelliği var mı ki

Degerleri dusuk cikip hamile olanlarda var ama genelde degerler yuksek olunca hamile olma ihtimalin daha yuksek oluyor.sen degerlerini cikinca yazarsin

Canım yarınki test sonuçların güzel olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…