• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıbrıs otel

Ehliyeti farklı değil Türkiye’den giden çok arkadaşım araba kiralıyorlar diğer türlü pahalıya geliyor..evet arabalar solda
Az önce konuştuk bizde Kıbrıs ile 450 TL taksi yuhhh bune bize yardımcı olan hastane ekibindeki kızda otobüsler gelip gidiyor dedi bizde öyle yapıcaz en uygun merkezin anlaşmalı olduğu oteli ayarlıcaklar Bin doksan euro günlüğü Allahım yardım etsin hepimize bu yolda 🤲😔

Az önce konuştuk bizde Kıbrıs ile 450 TL taksi yuhhh bune bize yardımcı olan hastane ekibindeki kızda otobüsler gelip gidiyor dedi bizde öyle yapıcaz en uygun merkezin anlaşmalı olduğu oteli ayarlıcaklar Bin doksan euro günlüğü Allahım yardım etsin hepimize bu yolda 🤲😔
Taksiler çok pahalandı eskiden tek fiyattı..dolmuşlar var hatta otele gelip toplayıp gidiyorlar..çok zor Allahım kolaylık versin❤️

kız ne 450 si 1900 tl miş taksş

hangi hastane senin otel kac tl ye denk geliyor yeme içme orayamı ait

Taksiler çok pahalandı eskiden tek fiyattı..dolmuşlar var hatta otele gelip toplayıp gidiyorlar..çok zor Allahım kolaylık versin❤️
Amin amin inş bakalım 3 gün kalıcağız biz danışmanımız halledecek bakalım ulaşımında dolmuşlar varmış havalimanından merkeze kadar gelen onu kullancaz saolsun lar irtibat halindeyiz inş güzel gider geliriz.. 🤲

Bence araba kiralayın hastaneye falan git gel yapacaksanız arabasız zorlanırsınız. Üniversite misafirhanelerini araştırabilirsiniz ayrıca.

tahminen temmuz 15
Konuştuk biraz önce arkadaşımla. O da bir araştıracak. Yeme-içme ait apartlar bile otellerle yarışıyor. Gittiğiniz tarihlerde mezunlar henüz dönmemiş oluyor, o yüzden misafirhanelerde boş yer pek yokmuş ama. Ev kiralayabilir dedi itiraf sayfalarından çok yaygın. Bütçeniz nedir onu da aktarayım arkadaşıma en azından bakarken o civarlarda var mı ona baksın. Geçen sene bile böyle değildi kıbrısta fiyatlar. Döneli 1 sene oldu ama aşırı pahalanmış.

Konuştuk biraz önce arkadaşımla. O da bir araştıracak. Yeme-içme ait apartlar bile otellerle yarışıyor. Gittiğiniz tarihlerde mezunlar henüz dönmemiş oluyor, o yüzden misafirhanelerde boş yer pek yokmuş ama. Ev kiralayabilir dedi itiraf sayfalarından çok yaygın. Bütçeniz nedir onu da aktarayım arkadaşıma en azından bakarken o civarlarda var mı ona baksın. Geçen sene bile böyle değildi kıbrısta fiyatlar. Döneli 1 sene oldu ama aşırı pahalanmış.
itiraf sayfasına yazdım bir kişi ulasim konusunda yardımcı olacıgını söyledi ama tanımıyoruz basımıza bıesey gelirmi bile miyoruz Allah korusun bizim kalma yeri bütcemiz 5 bin 6 bin falan lğtfen arkdasınıza söyleyin bize yardımcı olsun sevaba girer istersen ekran cek ardasına yolla yazımı eyer havalşmanından bile alma sansı varsa benzini ni el hakkını veririz inanın bütcemiz cok kısıtlı

Merhaba kıbrısta 1 yıl üniversite okudum havalimanı zaten lefkoşada hemen havalimanından çıktığınızda lefkoşa merkeze girneye lefkeye giden otobüsler oluyor ve onların da büroları var otogar gişeleri gibi çok daha uygun fiyatlı o bürolarla görüşürseniz illa ki bir otobüs bulursunuz merak etmeyin

itiraf sayfasına yazdım bir kişi ulasim konusunda yardımcı olacıgını söyledi ama tanımıyoruz basımıza bıesey gelirmi bile miyoruz Allah korusun bizim kalma yeri bütcemiz 5 bin 6 bin falan lğtfen arkdasınıza söyleyin bize yardımcı olsun sevaba girer istersen ekran cek ardasına yolla yazımı eyer havalşmanından bile alma sansı varsa benzini ni el hakkını veririz inanın bütcemiz cok kısıtlı
Yardımcı olacağını söylediyse istediğiniz yere götürünce parasını verin onun dışında bir şeyi pek düşünmeyin bunu biz de çok yapıyorduk öğrenciyken. Herkes yaptığından sıkıntı olmaz yeter ki para vermeyin anlaştığınızın dışında. Ben söylediklerinizi ileteyim bakalım ama 5-6 bine yeme-içme dahil bir yer bulabileceğinizi sanmıyorum

Binlerce otel sitesi var. Gir içine, yaz tarihlerini ve şehrini. Ucuzdan pahalıya sırala.
Ben mesela şöyle bir şey gördüm balkonlu oda, iki kişilik, havuzlu mavuzlu, hamamlı saunali, denize yakın 700 TL geceliği
IMG_20230609_114228.webp

Eminim arasan bu kadar özelliği olmayan, daha uygun bir şey bulabilirsin

Back
X