• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrıs. Siz olsaydınız napardiniz?

Merhaba hanımlar;

Eşim iş için hep şehir dışında bu seferde kibrisa gitti genelde hep başka şehir de olurdu o etkinlikler neyse goturecekleri kişiyi buldum faceden falan takip ediyorum doğru söylüyor o konuda .

Konumuz su genelde eşleri ile gider herkes etkinliğe ama eşim beni götürmek istemiyor hep böyle bu sefer kıbrıs olunca bende istedim ilk başta tamam dedi sonra götürmedi beni .

Faceden onla ri etkinliğe götüren adam dün video paylaşmıştı ve çoğu bayandı yani eşlerle gidilmisti. Ben ona sorduğum zaman hepsi pişman olucak diyip geçiştirdi beni. Kıbrıs olduğu için de çok konuşamıyoruz.

2 dakika falan 2 gündür 10 dakika konuşmadık bile yarim saat önce aradim sunum yapıyolar dedi ve saat farkı 1 saat bu saate ne sunumu dedim kapandi sonra 2 dakika sonra geri aradı ve tel cekmiyor seni sonra ararım dedi ve kapattı.

Ama benim ici mi kemirren bisiler var. Konduramıyorum ama herkes eşiyle o niye beni götürmüyor.

Siz olsanız ne düşünürdünüz ? Ilk etkinliğe de götürmedi çok karisigim ...

Gerçekten de herkes Eşli geliyor ama şöyle de bir durum var her zaman otelden gezi düzenlenmiyor, akşama kadar sunum oluyor sonrasında bazen gezi, bazen serbest zaman. Odada sıkılacağınızı düşünmüş olabilir. Eşimle gideriz ama ben kendim takılırım spa vb. O sunum dinler. Ya da tam tersi, kimin işi içinse artık.
Bir de şu ihtimal var herkes özellikle genç erkekler eşleri fit ve şık olsun istiyorlar bu tarz ortamlarda, "eşi bu muymuş" şeyleri olmuyor değil, ortamı siz de bilirsiniz. Bence sen kocanın parasını kendine harcamaya başla, bakım- spor hep parayla bu zamanda, o zaman seni götüreceği tutar, yılların gözlemi bu.

Goturmicegini biliyorum . Kendimi daha fazla uzmeme gerek varmi

Kendini üzme bacım ama lütfen feda etme, saçını başını makyajını kısma, buna yemek yapacağım diye akşam sporunu ihmal etme, yazıl bi salona, kadın evde çocuk baksın bu gezsin, ne ala memleket. Kendi hayatını kur, kocanı dahil et, sen onun hayatını kolaylaştıran kişi olma.

Back
X