Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrısta cinsiyet seçimi yaptıran var mı? Çok kararsızım, lütfen yaptıran varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba,
Evet yaptıran bir tanıdığım var. Kıbrıs'ta buna benzer birçok şey yapılıyor, cinsiyet seçimi, taşıyıcı annelik..vs.
Yalnız hazırlıklı olun bu forumda böyle bir soru sorduğunuzda hemen birileri hesap vermenizi ister ve başlarlar yargılamaya çalışmaya. Sorduğunuz sorunun cevabını vermek yerine, sorunuza soruyla cevap verirler. Mahalle baskısının, sanal versiyonu :) Kime neyse?
nasıl yani biraz daha açsaydın keşke sorunu?
Merhaba arkadasim
ben seni kesinlikle yargilamiyorum ama, okurken bile sinirlerimi bozan sey kayinbabanin boyle bir diretmesinin olmasi. tamam boyle bir teknoloji kullanma imkanin varsa kimsenin birsey demeye hakki yok senin secimin. Ki herkesin buna maddi gucu yetmeyebilir. Kayinbaban ismini koyacak diye erkek cocuk istemesi gercekten cok abes birde arkadaslari ne zaman olacak diye sormasi, millete ne yaa kendi islerine baksinlar, belki cocuk istemiyorum belki yine kiz istiyorum belki baska bir isim secmek istiyorum. Aynen senin gibi benimde iki kizim var ve benim de senin gibi gonlumden erkek geciyor, dedigin gibi her cinsiyetten tatmak istersin, 9 haftalik hamileyim ucuncuye, rabbim hayirlisin versin diyorum ama merak etmiyor degilim. Hayirlisiyla erkek olursa ismini kendim esimle secmek istiyorum ve kayinbabamin ismini koymayi hic dusunmem, zaten ilk erkek torununa koymamislar ben niye koyayim ki, bana ne kayinpederim isterse bitane daha cocuk yapsinlar ona koysunlar. hayir kayinpederleri sevmedigimden degil cok da iyi anlasiyoruz ama boyle diretmelere gelemem ters teper inadina giderim
kusura bakma, yanlis anlama sakin Allah gonlune gore versin, senin soruna da cevap verecek bilgim yok ama dayanamadim duygularimi paylastim. hayatta herkes kendi secimini yapmaya ozgur,imkanin varsa istiyorsan tabiki gidip yaptirirsin ama SEN istedigin icin baskalarinin gonlu olmasi icin degil
Kayınbaban ıstıo dıyee 3. cocugu yapmayı nasıl goze alabılıosun? Bız 4 kardesız karadenızlı bır aıleyız. KAradenızlılerın erkek manyaklıgı cok bılınır:) Annem abımı ve benı dogurduktan sonra bırdaha cocuk yapmayı hıc dusunmemıs. Ama anneme okdr baskı yapmıslrkıı annem bır kere daha hamıle kalmıs bu oglan kardessızmı kalck gıbı baskılarlaa. tabı ozaman boyle ımknlr yok gıdeyım cınsıyet belırlensın ıstedıgıme hamıle kalayım gıbı. NEyse kız kardesım olmus annem ozel hastnede dogum yapms babanem kuplere bınmıs hem erkek degıl hemde bosa para gıttı erkek olsydıda dunyalar feda olsydı gıbı manasız yorumlarda bulundubununla yetınmedıler anneme 1 erkek daha dogurtmayaa nıeytlendıler. tabı annem artık dogurmadı takıııı 9 sene sonraya kadr:) Yıne bır kız kardesım oldu ıykıde olmus 928938 tane erkege bedel. suan 12 yasında. Benım suan 1 oglum var ama ALLAH ıcımı bılıyor ben cok kız cocuk dılemıstım o bana bunu vermedıyse bundada vardır bır hıkmet. Yanı demem su kıı belkı 2. yı bıle dogurmayı goze alamıyacgım kadr cok zor cocuk buyutmek kayınbabanın adı yurusun dıyee 3. cocugu goze almak cok garıp geldı bana. Hee sen 3. yu kendın ıstıosundur ozaman ALLAH gonlune gore versın ınsallah.
Kıbrısta cinsiyet seçimi yaptıran var mı? Çok kararsızım, lütfen yaptıran varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
evet izii, bunu yaptıran br tanıdığım var. 10 000 liraya yaptırmıştı 2 sene önce, ama tutmadı.düşükle sonuçlandı. seni anlıyorum arkadaşım, herkesin derdi kendine.. kolay gelsin.mutlu olacaksan dene sansını, bu dünyaya bir kere geliyoruz.
benim tanıdğım yok arkadaşım ama şuna inan bu uygulama tr de olsaydı çok tercih edilirdi..