Kıbrıs'ta donasyon tedavisi deneyen var mı

Yaşım 34 amh degerimi hatirlamiyorum ama amh cok iyiydi benim hatta yaş referanslari vardi 23 24 yaşa eş degerdi. Ama 13 senedir hic yumurtam olusmuyodu benim. Cem hoca saolsun
İşte benim amh 0,04 maalesef başka yerde iki kere denedim yumurta bir tane vardı o da boş çıktı ikinci denemede gelişmedi. Şimdi ise adet olamıyorum ve ter basması oluyor menopoz gibi

İşte benim amh 0,04 maalesef başka yerde iki kere denedim yumurta bir tane vardı o da boş çıktı ikinci denemede gelişmedi. Şimdi ise adet olamıyorum ve ter basması oluyor menopoz gibi
Bende hic kendim adet olmam ki. InsaAllah olumlu sonuclanir tedaviniz ya cem hocada cok goruyom dusuk amh ben

Bende hic kendim adet olmam ki. InsaAllah olumlu sonuclanir tedaviniz ya cem hocada cok goruyom dusuk amh ben
İşte adet olamadım bu ay da ilaç kullanacam ve bu adet geçince bir sonraki adet yumurta görünürse havuz yapmak üzere başlayacağız dua edelim birbirimize

Merhaba canım ben
Kıbrıs'ta yaptırdım 3 kere üniversitesi Hastanesi'nde son 2 emriyom kaldı tekrar düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…