• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kıbrısta sperm donasyonu yaptıranlar

Kızlar bende sperm donasyonu yaptırdım british Kıbrıs hastanesinde şuan gebeyim annelik duygusunu bana yaşattığı için doktorum murat beye ve ekibine çok teşekkür ederim

Basladinizmi tedaviye? Ne durumdasiniz
Başladık ama yarıda kaldı yumurtam bulundu döllendi 5.gün gelişti ve malesef dondurmak zorunda kaldık progesteron değerini düşüremedik bi türlü bu ayki adetimle tekrar bakılacak düşerse olacak işlem yoksa sonraki ay düşene kadar devam

Başladık ama yarıda kaldı yumurtam bulundu döllendi 5.gün gelişti ve malesef dondurmak zorunda kaldık progesteron değerini düşüremedik bi türlü bu ayki adetimle tekrar bakılacak düşerse olacak işlem yoksa sonraki ay düşene kadar devam
Hayirlisi olsun

Kızlar siz nerede deniyorsunuz ben size gönül rahatlığıyla british Kıbrıs hastanesini öneririm. Allahım inşallah kucağını boş koymaz

Merhaba benim eşim klifenter tese oldu fakat sperm bulunamadı mikro tese ve ilaç tedavisi öneriyor başka bir dokdor bizim dokdorumuz şans yok diyor sperm donasyonu öneriyor ne yapmalıyız Ayrıca kıbrısta önereceğiniz en iyi merkez hangisidir?
merhaba, benim eşimde de aynı problem vardı. o da ameliyat oldu micro tese ancak hiç birşey bulunamadı.bunun üzerine sperm donasyonuna başvurduk. 5 tane embriyomuz oldu. 3 ünü geçen yıl transfer ettiler ancak başarılı olmadı. 2 sni de bu ayın 14 ünde transfer edildi bugün kan tahlili yaptırdım sonuç olumsuz yine. ben gynolife tüp bebek merkezine gittim dr. murat önal. postunuzun üstünden 1 yılgeçmiş bu yazdıkarımı görürmsünüz bilmiyorum ancak eğer krar verip yaptırmışsanız inşallah sonucunuz iyi olmuştur. benim gibi hayal kırıklığına uğramazsınız.

canım bende donasyon tedavisi gördüm şuan hamileyim yıllarca erkek infertilitesi ile savaştık zaman kaybı giden paranın haddi hesabı yok

canım bende donasyon tedavisi gördüm şuan hamileyim yıllarca erkek infertilitesi ile savaştık zaman kaybı giden paranın haddi hesabı yok
Merhaba bize biraz bilgi verir misiniz ilk seferde başarıya ulaştınız mı süreç nasıl oldu transferden sonra dikkat ettiniz mi , bizdede aynı problem var ne yapmalıyız ve nasıl ilerlemeliyiz cvp verirseniz çok seviniriz.

canım ilk denemede pozitif sonuç aldık. ben birkaç kür denemiştim yumurta geliştirici öncesinde sonra doktorumun dediklerine harfiyen uydum murat bey zaten gün gün takip etti yumurtaların durumunu spermleri bahçeci danimarkalı sperm bankasından alıyor kaliteli olduğu için döllenme şansıda artıyor böylece sonuçta işte gebelik. allahım dileyen herekse nasip etsin.

canım ilk denemede pozitif sonuç aldık. ben birkaç kür denemiştim yumurta geliştirici öncesinde sonra doktorumun dediklerine harfiyen uydum murat bey zaten gün gün takip etti yumurtaların durumunu spermleri bahçeci danimarkalı sperm bankasından alıyor kaliteli olduğu için döllenme şansıda artıyor böylece sonuçta işte gebelik. allahım dileyen herekse nasip etsin.
Merhaba canım bizde halil ibrahim tekin de karar kıldık ama sizinki daha mı iyi idi ilk seferde başarıya ulaşmak istiyoruz.Teşekkür ederim cvpların için

canım hit iyi mi kötü mü bilemem ama benim gittiğim yer bahçeci zaten bu iş üstüne kurulmuş bir hastane. kıbrısta donastonu yapan ilk merkezlerden birisi. Doktorumda çok ilgili ne zaman arasam ulaşabildim ben çok memnun kaldım

canım hit iyi mi kötü mü bilemem ama benim gittiğim yer bahçeci zaten bu iş üstüne kurulmuş bir hastane. kıbrısta donastonu yapan ilk merkezlerden birisi. Doktorumda çok ilgili ne zaman arasam ulaşabildim ben çok memnun kaldım
Ben 2 gündür kıbrıs bahceci(yeni adıyla british'ten)aranmayı bekliyorum. whatssapptan sürekli ilgili birim arayacak diyorlar ama hala ses yok. daha işin başında bu kadar ilgisiz olmaları beni olumsuz etkiledi

benimde sperm var ama morfoloji %0 ve dna hasarı var
artık vakit kaybetmek istemiyoruz ve donasyona karar verdik.
kıbrısdaki çoğu klinikle görüşmeye gittim
bahçeci kıbrıs tüp bebek merkezine karar verdim.
bu hafta tedaviye başlıyacağız
siz ne aşamalardasınız kızlar
Merhaba çok olmuş siz yazalı ama sonuc ne oldu merak ettim birde hasarınız kaçtı bizimde morfoloji 0 ve hasar var bir kere dusuk yaptım tup bebekle şimdi hasarin dusmesi için ilaç kullanıyoruz umarım hasar düşer ve gebelik oluşur diye bekliyorum

Back
X