Kıbrısta yumurta donasyonu tavsiye

Neden hit eleyelim birde hangi merkezi öneriyorsunuz
Bazı kullanıcılar doktoru sadece trasnferde gördüklerini onun dışında konuşamadıklarını yazmış doktor bey kongrede olunca başka doktor ilgileniyormuş sonucunuz negatif olunca telefonları açmadıklarını tekrar para ödemediğiniz taktirde doktorla da görüşemeyeceklerini bildirmişler. Parayı alana kadar her şey iyi parayı aldıktan sonra ilgisizlik var

Merhaba cnm nasilsn? Hamilelik nasıl gidiyor? Sesin çıkmadı hiç merak ettim. Ben daha yaptıramadım, para ayarlayamadim bir türlü

Merhaba, yorumlarda Elite Hospital-Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi ile ilgili bir yanıt hiç göremedim. Aranızda burasıyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi? Doç. Dr.Savaş Özyiğit başındaymış.

Merhaba cnm nasilsn? Hamilelik nasıl gidiyor? Sesin çıkmadı hiç merak ettim. Ben daha yaptıramadım, para ayarlayamadim bir türlü
Herşey yolunda çok şükür. Süreç devam ediyor. Keyfini çıkarıyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. İsteyen herkesin de kucağını boş bıraksın

Merhaba peki yumurta döllendikten sonramı bu testleri yapıyorlarmış şahsen benim düşüncem şu yönde biz zaten hiç bir şekilde gebe kalmayan insanlar son çare olarak donasyona başvuruyoruz bence tüm testler yapılmış olmalı bunu alıcı kişiye maal etmemeleri gerekiyor.

Herşey yolunda çok şükür. Süreç devam ediyor. Keyfini çıkarıyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. İsteyen herkesin de kucağını boş bıraksın
İsteyen herkesin kucağını boş mu bıraksın? Yazarken yanlış olmuş ama güldürdün beni inş cnm hayırlısıyla kucağına al kaç aylık şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…