Kıbrısta yumurta donasyonu tavsiye

Sağ ol arkadaşım içim ferahladı biraz.
Kusura bakmayın ama siz ikiniz resmen bu kuruma çalışan kişiler gibisiniz! Ben de kız kardeşim için araştırma yapıyorum ve bu kurumu direk eledim.
Bir de bir kişi aralarında sağlıksız bir bebek dünyaya gelse daha mı iyiydi falan demiş. Birisi de demiyor ki bu testler en başta yapılmalıydı neden yapmamışlar. Kadın yol parasını talep etmekte haklı tabii ki, hem kimse iş yerinden ha deyince izin alamıyor hem de yol parasi fazla bir külfet.
Neyse ben diğer üyeleri uyarıyorum bu arkadaşlar birbirlerini destekleyici konuşmalar yapmış büyük olasılıkla kuurumun çalışanları.

tamam arkadaşlar mutlaka araştırın

Araştırmalarına gerek yok. Ben bu forumda yıllardır varım ve emin olun kimin ne olduğunu çok iyi anlayabiliyorum. Hele de şu cevap verme tarzı aman Allah'ım!
Allah yardımcınız olsun. Siz kavuşacaksınız bebeğinize güle güle büyütün. Kız kardeşiniz için de yolu açık olsun, ben 7 tüp bebek gördüm, Kıbrıs’ı 1 sene araştırdım ellerine çoktandır düştüm zaten, 3 senedir ağlamaktan ıslanmış yastığımla birlikte uyuyorum. Günahıma girmeyin. Siz de bana dua edin olur mu. Sizin de işleriniz rast gitsin inşallah

Ay çok şükür gerçekten biri beni anlamış Allah razı olsun her kelimenizden

Yeni donör ile işlemleri sıfırdan yapsalardı bunun için ekstra para mı istediler. Şoktayım

Yeni donör ile işlemleri sıfırdan yapsalardı bunun için ekstra para mı istediler. Şoktayım
Hayır ücretsiz yapalım dediler ama biz başka donörün hastalıklı çıkmayacağını bilemeyiz dediler güvenmedik bizde bile bile lades der mi insan haklı olarak paramızı alıp çekilmek istedik ama onlar haksız yere kendilerinin hatası olduğu halde paramızın üzerine yattılar 1000 Euro verip gerisini kar ettiler ceplerine 4750 Euro muz gitti kuruşuna kadar haram olsun zerresine kadar Boğazlarından gelsin

Onların bu pervasız durumu karşısında vazgeçme hakkınızı kullanarak tüm parayı iade etmeleri gerekirdi. Ayıp etmişler. Ben olsam bende güvenim sarsılır kim bilir başka neler var der aklıma kurt düşerdi. Haklısınız. Ayıp etmişler. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bence arayı bularak paranızı kurtarmaya çalışın . Sıfırdan donörle tüm testleri yapılmış, elinize de sonuçlarını versinler şansınızı deneyin. Kolay para değil. Onu toplayıp oralara gitmemiz bile ne kadar zamanımızı alıyor.

Hanımlar merhaba , kıbrıs’ta yaşıyorum buraya tüp bebek tedavisi veya yumurta/sperm donasyonu için gelmeden önce bana danışabilirsiniz. Çoğu klinik sadece para tuzağı ve ticari göz ile bakıyor bu işe. Siz araştırırsınız ama sadece olumlu taraflarını görürsünüz çünkü onlar için sizler hasta değil müşterisiniz. Hepinize yardımcı olmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…