bende kıbrıs DAÜ MEZUNUYUM en guzel gunlerım orda gectı ben 2004 edebıyat mezunuyum bızım dönemden devlete atanan halen olmadı dersanelerde surunuyoruz.ama kıbrıs çok güzeldi.Paran olcak orda harcayacaksın gezeceksın tam bır eglence yuvası.
verdiğiniz bilgiler sahiden çok realistçe..ben burslu yazarım bu yıl belki diye düşündüm ama maddi anlamda o kadar rahat bir ailem yok,herhangi bi kraliyetten gelmedim..geçen yıl sanırım klavuza bakarken kıbrıs yurt larının depozito olarak yaklaşık olarak yanlış hatırlamıyosam 4 -5 bin ytl olduğunu okumuştum .sahiden bu durum böylemi..eğer öleyse zaten hayat pahalılığı olan bi yerde bu miktar öğrenci için biraz fazla diil mi?..iyi günlera.a.s.walla hepiniz kıbrısınızı öwmek için yazmış yazmış da durmuşsunuz hani gerçeklerrr????
tamam kabul ediyorum kıbrıs cennet gibi bir yer harikqa tatil için muhteşem ama kalıcılık mı weyahut okulunda okumakmı tövbeeeeee
y.d.ü hukuk fakültesi 3. sınıftan terkim ben nedenmi ?? yurtta kalıyım dersiniz hiç belli olmaz bi bakmışsınız karşı odanızda sapık lezbiyenler kalıyo olur ewe çıkayım deseniz kiralar avuç yakıyo çünkü ne diyo ew sahibi bize mudannası yok işine gelirse kardeşim okullarda kawgalar diz boyu yok ülkücü doğulu sataşması yok bilmem ne almış başını yürüryor neymiş efendim o bana kaşın kara emiş o bana saçın sarı demiş bi alıyo kaga kişisel kavga gidiyo ülkücü doğulu çatışmasına kadar gidiyo heee bide yakındoğudakiler yetmiyo top tüfek :)) şaka okadarda değil sopalar şişler ek ilawe öğrenciler yok dayu den yok girne amerikandan geliyo.... memleketinde kapalıdırlar uçaktan inince mini eteğe bürünürler insanın kişiliğini unutturuyo kıbrıs kimi hocan derse içerek gelir kimi tv programına çıkmaktan derste anlattıklarını unutur kiminin burnu bi karış hawada yüzüne bakmaz heleki burslu gidersen hiç şansın yok.....
oraya okumaya gidilmez orda okunulmazzz çünkü okul haricinde herşey war orda hee bu kıbrıslıların yüzünden mi ?? hayır yine bizim milletimizin yüzünden kısacası ne ararsanız war orda isteyen gidip denesin....
ama şurası bi gerçekki kıbrıs gerçekten cennet y.d.ü üniversitesinde unutamadığım hala özlediğim birtek ne war biliyomusunuz halk oyunlaı klubum eğitmenim nez we diğer arkadaşlar basşka hepsi sahte benden bu kadar belki biraz fazla tepki alacam ama olsun haklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?