Kığılı gömlek

borderline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
98
0
86
Bursa
Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama eşime geçen gün %100 pamuk kığılı gömlek aldık fakat acayip terletiyor biryere oturamıyor sırtı bariz bir şekilde su oluyo sizce bu normla birşeymi ???? Lütfen vp veriniz yoksa iade edeceğiz !!! :26:

eşiminde var ama şimdiye kadar öyle bi şikayetini duymadım.asıl şikayetçi olan benim zor ütüleniyo :20:

kiğılının noniron gömleklerini tavsiye ederim. onlardan almaya başladıktan sonra hiç ütü derdim olmadı. eşime de başka gömlek giydirmiyorum artık:) . 30 derecede yıkayıp askıya asıyorsun , kuruduğunda giymeye hazır oluyor .

kiğılının noniron gömleklerini tavsiye ederim. onlardan almaya başladıktan sonra hiç ütü derdim olmadı. eşime de başka gömlek giydirmiyorum artık:) . 30 derecede yıkayıp askıya asıyorsun , kuruduğunda giymeye hazır oluyor .

süper bişeymiş ilk defa duydum canım gömleğin fiyatını söyleyebilirmisin

Tekstil bölümü okudum ve tekstilde çalışıyorum.
Buna istinaden sektörde bilgisi olan biri olarak ben Kiğılı'nın gömleklerinin poliester naylon ya da karışımlı olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.
% karışımlı ya da bunlar gibi poliesterli mal ütüyü tutar nasıl ütülediyseniz öyle kalır. Ama aynı zamanda yazın terletir kışın üşütür.
Pamuk bir mal ise asla terletmez kışın üşütmez. Tek kötü tarafı günlük ütülemek zorunda kalışınız olur. Çünkü pamuk mal kırışmaya müsaittir.

kızlar eşimde kiğılı gömlek kullanıyor ama size bı önerım makınadan cıkar cıkmaz ütüleyın jilet gibi oluyor valla kolay kolayda kırısmıyor eşim gömlek giyer sureklı formulunude bulduk. :)

Back
X