- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi kiirmiizii
-
67 yi sabitle çok çok iyi... sonra 66.. 65.. gider inşallah. Tebrikler. Darısı bana. Bu sabah 71.8 dim... 69.5 den çıktım buraya tekrar.. 2.3 kg aldım amaaaa pes etmek yok devam edicem.Kilom 67.1 cok yavasladı artık.
Her hafta veriyorum ama cok azaldi bu hafta 300 gr vermisim bazen abrtiyorum ama sonraki gun telafi ediyorum bide sporda yapmaya basladim bilmiyorum neden boyle oldu neyse devammm. Bi ara senle ayni kilodaydik tatilde ister istemeden alıyorsun ama sen azimli kadınsın verirsin mutlaka bizde memlekete gidecegiz bakalim nasil donucem67 yi sabitle çok çok iyi... sonra 66.. 65.. gider inşallah. Tebrikler. Darısı bana. Bu sabah 71.8 dim... 69.5 den çıktım buraya tekrar.. 2.3 kg aldım amaaaa pes etmek yok devam edicem.
Tekrar yavaştan yavaştan başlamakta fayda var verdiğim kiloların yarısını aldım da geldim 2 gün önce 70.600dum bakalım yarin kaç çıkacam
Doğru diyorsunda iste onları yapacak irade lazim Bari yeni yila 65 le girebilsekAlmamak için daima aç kalıcaz daima dikkat edicez daima su içcez daima spor yapçaz
Bu bizim kaderimiz
Bi 60 olaydık hayırlısıyla
Doğru diyorsunda iste onları yapacak irade lazim Bari yeni yila 65 le girebilsek
Evet canım ocak 1 de 65 olacagiz. Olabilir hedefler koyarsak hem bize sıkıcı olmaz hemde hedefe ulaşmanın mutluluğuyla yeni hedefler belirleyebilirizYa ne güzel dedin.. yavaş gitsin tam gitsin.
Ocak 1'de 65! haydeeee BAŞARICAZ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?